Vardag, Jobb

Har varit en händelserik dag idag!..

Dagen började med att släpet gjorde inte alls som jag ville när jag skulle backa emot porten ^.^... Sen när jag och övaren kommit en bit på vägen så får vi så klart en lastbil framför som ska vika in på en p-ficka.(Jag började köra o tur var de)

Jag bromsar ju så klart och känner hur baken på bilen hugger till och börjar dra åt höger så kollar snabbt i backspegeln o vad får jag inte se där då? Jo ett släp som är på väg vandra in i plogvallen o ner i diket så de var ju bara å släppa å börja gasa å hoppas på att lastbilen framför tog sig undan!!!..(tacka F-N att han gjorde det med!)

Sen när vi äntligen kom oss hem igen blev de en tur ut till hästarna å surra lite skit med en som var där å fick skratta en hel del åt hennes å hennes vänners upptåg 😅.

Nu ligger man äntligen nerbäddad i sin säng med vovvarna och får sova!

Natti natt dröm härliga drömmar ^.^

Likes

Comments

Vardag, Morgon

God morgon!

Sov morgon egentligen men blev väckt av en bekant idag som ringde 6.30 😂.

Nu har vovvarna fått sig frukost och jag har tagit mig upp ur sängen, blir en lugn morgon då jag inte börjar försen 11.45 idag!

Likes

Comments

Vardag

Första inlägget här då!

Alltid lika spännande försöka knåpa ihop ett första inlägg och fundera över vad man ska skriva för något!.

Mitt namn är Rebecca, jag är nyss fyllda 25år och arbetat som yrkes chaufför sen 3år tillbaka. Tänkte börja blogga lite om min vardag i största allmänhet, mitt jobb, mina djur och vad jag roar mig med helt enkelt mitt liv i stora drag!.

Alla tips,idéer,frågor osv mottages med största glädje! Då jag är ny på detta så skadar de aldrig 😊

Likes

Comments