Skönhet

Tänkte skriva lite om Glamglow som är ett väldigt hett skönhetsmärke som det pratas mycket om i skönhetsvärlden. Mest känd är nog den svarta (youthmud) som är "kändisarnas" favorit, med påstådda uppstramande effekter. Den har jag ingen aning om hur den fungerar och är inte så intresserad av att köpa heller. Men jag har fyra av deras sex olika masker så känner att jag har lite erfarenhet att prata om de andra.

Thirstymud som visas på bilden påstås ha en extremt återfuktande effekt på huden som ska ha långvarig effekt och det ordagrant kanske jag inte upplevt men jag uppskattar masken ändå, Jag brukar sova med den eller använda den efter mer djupvärkande masker, någon gång i veckan.
​Den doftar svagt karamell/ kokos vilket jag tycker om och gör den väldigt behaglig att pensla på huden. På morgonen vaknar jag upp med en fin lyster och rätt puffig hy, precis som jag gillar, med lite av masken kvar men den sköljer jag lätt bort i morgonduschen. 

Jag kommer köpa den igen vid rabatterat pris dvs vid kampanjer eller när jag har bonuspoäng men aldrig till fullt pris.

Den kostar mellan ca 300-500kr beroende på var du köper den eller beställer den från.

Likes

Comments

Tänkte börja med att förklara det lite konstiga bloggnamnet :). Min kära syster lekte med mitt namn och kom på The Walker. En känd seriefigur heter likadant som mig och är ganska tuff därför blev namnet en hit och det namn jag valde att döpa bloggen till. 

Jag har vad jag vill kalla en riktig passion för skönhet i alla dess former. Om det så är ett fint (och rent) inrett rum/hus, smink, naglar, hår eller ett fint bakverk. Många andra hade nog kallat mig nördig eftersom åtskilliga timmar går åt att hålla mig uppdaterad och kolla på youtube. Mina vänner har frågat om jag kan starta en blogg för att de ska få reda på det jag kan och det som jag upplevt i min självupplevda resa. 

Bloggen tillägnas dem som känner sig lite vilsna och som kanske vill drömma sig bort till vackra saker och jag kommer skriva bloggen som att jag skriver till en vän. 


Likes

Comments