Hej alla! Nu sitter jag framför TVn men en skål chips och myser!
Jag var i stallet i ungefär 5 timmar och nu är Lukas och hans träns+sadel fina och glänsande ;) Måste snart lägga mig för jag ska upp tidigt imorn!
Hoppas att ni har haft en grym dag!
Wilma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej äntligen hemma från tävlingen, är sjukt nöjd med Shadde, blev dock utesluten i båda klasserna. Men har bara haft han i 2 veckor och det är våran första start, så jag är jätte nöjd att jag ens kom ditt och hoppade. Laget kom 2a idag och 3a i totalen efter 3 omgångar. Bästa laget! Vi kom 4a i första omgången, 3a i andra och nu 2a! Men som sagt är nöjd med Shadde, ska ut för att få rutin och ha roligt! Bilder kommer så fort jag fått dom. Finns inte så mycket mer att säga om tävlingen egentligen! så ha dte bra så hörs vi är sjukt trött nu så kanske inte bloggar mer ikväll men får se pusspussLikes

Comments

Hej alla!
Kunde inte skriva något igår kväll. Skulle till min morfar direkt efter stallet och min mobil hade inget batteri :(
Som jag sa så tävlade jag i Varbergs skolmästerskap i friidrott igår. Jag var med i 60 m och längd. I 60 meter satte jag personligt rekord och kom på tredje plats! I längden hoppade jag 3,99 m som oxå är pers men där vann jag! :D Från min klass var det jag och tre killar som tävlade och alla fick mist en medalj! (Y)
I stallet var det oxå kul (men väldigt varmt, typ 25 grader!) på min lektion red vi ut och klättrade och galopperade lite :) Jag fick reda på att jag ska tävla Lukas i hopptävlingen, han har varit skadad i näsan ett år och jag har bara ridit honom en gång (det var dressyr och innan han skadade sig). Men han är väldigt duktig på att hoppa så det kommer säkert att gå bra!
Idag ska jag till stallet för att fixa i ordning Lukas och öva in ett uppträdande som vi ska framföra i pausen på tävlingen. Vi ska antagligen härma ridskolahästarna ;)
Aja ska laga lunch nu, snabbmakaroner med köttbullar!! Avundsjuka? ;D
Skriver mer sen!
Wilma

Likes

Comments

Hejsan bloggen : Idag blir att cykla in till stan för att vara med kompisar. 

Igår kan man säga det blev en lyckad dag/kväll. Vill vrida tillbaka tiden önskade att det gick. Nu ska jag städa innan jag dra för i morgon blir konfirmation här hemma. 

 

Hejdå smiley 

 Likes

Comments

kom hem för ett tag sedan har hunnit ätit och tagit en dusch. Imorgon ska jag tävla med min nya stjärna Shadde, LD+5 och LD+5.  Tänkte skriva mina mål så här har ni

Klass 1: Komma runt med en bra känsla och satsta på nollan, om en eller två bommar ramlar gör det inget, men ska komma runt utan stopp och med en fin runda. Efter som det är våran första tävlingn så vill jag inte satsa för mycket, men om jag e nolla i grunden satsar jag på nolla och en bra tid i omhoppingen.

Klass 2: här är lag klassen som jag hoppar individuellt. Satsar även på nolla och en fin runda här, i denna klass så hoppar man först grunomgång och sen efter alla ekipage i alla kategorier så hoppar alla felfria om så här satsar jag på en nolla med bra tid, för då har jag hoppat 2 gånger och han har sett alla hinder.

Så sammanfattning fina rundor med nollan och få en bra känsla efter som det är våran debut.  Men ska upp vid typ 4a imorgon... så vi hörs imorgon underdagen så ha det bra puss och kram / MajaLikes

Comments

Ledsen att jag inte var skrivit något idag! Men jag har haft skolmästerskap i friidrott så kag har vart borta hela dan. Nu ska jag till stallet så jag skriver mer sen!

Likes

Comments

Sitter i bilen på väg till skolan, efter som lady åkte idag så han jag inte med bussen! Dom kom tidigt då dom ska åka en bra bitt! Efter skolan ska jag till stallet och fixa med shadde inför tävlingen imorgon! Finns inte så mycket att säga nu så vi hörs sen pusss
Likes

Comments

Nu är seriöst taggade här, idag blir det elever mot lärarna i brännboll. kommer ju lätt vinna ( eller inte ) Sen efter det blir det munk tävling, man får inte slicka sig runt munen ^^

 Likes

Comments