Sitter i bilen och ska till Skövde med mamma sedan på hem vägen ska vi in på skara hästsport! Ihelgen har det inte alls hänt så mycket! Jag har mest tagit det lungt! Eller jo juste jag va och shoppa i lördags! Då köpte ja ny plånbok och mer hårfärg!
Måste säga att det är sjukt skönt med lov, fast saknar klassen så sjukt mycket! Nej men ville bara uppdatera lite! Bloggar mer när jag kommer hem ikväll så ha det bra puss
Bild på min nya plånbok
Likes

Comments

som rubriken säger, äntligen hemma. Gud så skönt, sitter just nu på mitt rum och har precis ätit och duschat. Fy vad skönt det ska bli att sova i min egna säng i natt. Blev en oförberd lägervecka, fick nämligen vara med min syster på läger i dalskog i veckan nu. Fick vara där för att hjälpa till och lite så vilket var väldigt roligt! 

Kan ju berätta lite om veckan.

Måndagen åkte vi ditt och jag var helt oförberedd på att få sova där men så blev det.  red shadde på dagen och det gick väll sådär, men han va fin iallafall.

Tisdagen då kom mamma med shadde så fick jag rida med ut vilket gick super shadde var jätte duktig, han va lite pigg men han  var genom cool.

Onsdagen, fick jag va med och rida dressyr på kvällen efter som det inte blev någon P&J.  Det gick sjukt bra trots regnet han va jätte fin.

Torsdag: red ut på förmiddagen och var med på hoppingen på eftermiddagen, hoppade bana på 70 skulle jag tro och Shadde sköte sig utmärkt.

Idag var det avsluting men va inte med efter som jag bara var där för att hjälpa till trots att jag ridit med.

Nej men är glad över att jag fick frågan om att vara där och sova och hjälpa till, annars hade jag bara gått hemma rastlös på dagarna. Har haft väldigt roligt trots att deltagrna va mycket yngre än mig, den äldsta va 3 år yngre och de va min syrra. Är sjukt stolt över henne idag kom hon 3a på avsluingen och igår hoppade hon bara på 50 skulle jag tro att det låg på, hon har varit sjukt duktig hela veckan.

nej det va lite om min vecka.

 

Nej nu ska jag dra så ha det bra pussss/Maja

1e5532026c8f11e2896922000a1fbe1a_7

Likes

Comments

va på  hööks idag, fick inte med mig något där ifrån men fick med mig en mobil laddare igen. Hur lyckas man ha sönder 2 st på några månader? fick mobilen i mars lixom. Men heter man Maja Simonsson så lyckas man med allt. Sen va vi in en sväng på ikea också och där ifrån fick vi som vanliga häsmänniskor med oss ikea kassar att ha i stallet. The Typical Hästmänniska typ. 

Imorgon blire derssyr på Shadde, min tränare är i stallet så ska fråga om hon kanske kan hjälpa mig lite, måste få en sista träning innan debuten på söndag. Är sjukt nervös men ändå jätte taggad. Men Shadde är en sjukt fin dressyr ponny också, så det kommer nog gå susen bara alla hjälper sitter perfekt. Denna vecka kommer bli grym på onsdag:pay and jump på Nuntorp(gräs) på söndag och måndag dressyr i Färgelanda. Kommer bli så roligt.  

ska oxå passa på att säga förlåt ännu en gång för kass uppdatering, men jag går om kring hela dagrna och undrar vad jag ska göra. Men lovar att skärpa mig jag ska blogga! Då ska det även bli roliga inlägg! ska videoblogga och så. 

Nej nu ska jag ta och sova så ha det bra så hörs vi i morgon puss och kram älskar er<3

large-5

Likes

Comments