Blogga är för överskattat. Detta är inte kul längre och jag är sämst på att blogga HAHAHHA! Nej men jag skriver inget jätte "vettigt" och inga roliga saker att skriva om. + jag gör typ 2 inlägg per vecka😂 inte så kul.
Så tar en paus eller slutar blogga. Vi får la se!❤️

Michaela hellgren
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade vid nio imorse och bestämde mig för att inte gå till skolan då vi bara ska ha betygsamtal i varje ämne och jag har redan fått reda på mina betyg. Har precis fixat pannkakor till mig själv och håller just nu på att koka ägg, senare ska jag möta älsklingen vid affären så ska vi handla mat till mig i helgen. Sedan åker vi hem till han, kanske sover hos någon av oss eftersom vi är lediga imorgon!

Michaela Dyrhede
Likes

Comments

Fick hem detta linnet från hm igår som mamma hade beställt till mig för ett tag sedan!

Michaela Dyrhede


Likes

Comments

Började morgonen med frukost hos micha med bästa tjejerna, sedan drog jag vidare och spelade fotboll i stenkullen med älsklingen åh hans vänner innan vi åkte hem till han. När vi kom hit chilla vi lite innan vi gick ut och spela tennis tills vi skulle äta, efter vi hade ätit började vi rensa hela älsklingens rum och plockade isär hans säng eftersom han ska få en ny och större som vi kan sova i. Nu har vi precis varit ute och badat åh spelat volleyboll turnering, ligger nu i soffan och chillar åh om en timme åker jag hem!

Michaela Dyrhede


Likes

Comments

Frulleee!❤️❤️❤️
Likes

Comments

Precis lagt mig i sängen , skulle ut och gå förut men slutade med att jag sprang , sen gjorde jag några övningar hemma med hantlar, så de va riktigt skönt! Sen duschade jag och nu äter jag melon framför BB❤️ perfekt!
Och imorgon blir de brunch hos mig vid 10! Sen ska jag in och träffa Linnea ❤️

Michaela hellgren


Likes

Comments

Kom nyss hem från träningen och ska strax gå in i duschen, efter det ska jag äta och kolla på biggest loser finalen med mamma. Imorgon är jag ledig så ska la ligga uppe ett tag ikväll och kolla på serie, imorgon vid tio ska pd vara hemma hos micha och äta brunch tillsammans innan studenten. Mysigt, nästan som brunchen på vår baldag i 9an får vi hoppas på!

Michaela Dyrhede


Likes

Comments

Preciiis varit ute och sprungit! Kändes jäkligt
Gött idag! ❤️ och imorgon gör jag detsamma! Dags att skärpa sig ❤️ så har duschat och gjorde melon! Och ska nu kolla BB!

Michela hellgren


Likes

Comments

Godmorgon!

Vaknade vid åtta idag och fixade iordning mig, gick till bussen och får reda på att vi börjar kvart över ett. Går hemåt igen och när jag kommer hem rakade jag benen, sedan la jag mig i sängen och ligger fortfarande här åh kollar på oth. Har precis ätit resten av min kycklingrulle som jag åt hälften av igår, idag går jag i skolan 45 minuter och sedan åker jag hem åh övningskör med mamma. Kanske träffar älsklingen senare ikväll efter hans kursgrej!

Michaela Dyrhede


Likes

Comments