Header

Nalah är väldigt blyg och osäker men de har sina anledningar. Hon har bott hos mig i snart 3 år efter att ha varit missköt och ut slängd mitt i vinter. Hon har även tappat toppen av sina öron. Men har nu ett stabilt hem, blivit mycket mer social. 🐱🐱

Detta är en gammal bild på min o pojkvännens hund (Bonzo) som vi köpte ihop när vi flyttade ihop för lite mer än 3 år sen, men tyvärr så fick vi avliva honom av privata skäl. Men han va bästa familjehunden, fantastisk runt barn. Han är saknad men aldrig glömd! 🐶🐶

Likes

Comments

Nu sitter vi på tåget som strax ska avgå ifrån Herrljunga och åka emot Vara. Skulle tro och hoppas att både Theo o h Lucas somnar då dom är lite trött.

Har haft en riktigt trevlig helg hos mamma och syskonen som också va där, blev god mat, lek och soffhäng med mamma när barnen lagt sig. Idag får det bli en lugn dag med bara massa mys i soffan med barnen om inte lite lek oxå innan.

- A

Likes

Comments

• Vad heter du på instagram? TTheTTrueLLife

• Hur många följer du och hur många följare har du?
247 följare & följer 393

• Hur länge har du haft instagram?
Sedan 2013 så cirka 4 år

• Vad står det i din profil?
Mitt namn, mina barns namn, datum, Snapchat & en länk till bloggen.

•Hur ser din profilbild ut?
...

•Hur många inlägg har du totalt och hur många lägger du ut ungefär per dag?
222 st, använder inte insta extremt mycket men lägger kanske upp 1 bild i veckan.

• Är likes och kommentarer viktiga enligt dig?
Njae, de är ju roligt att få likes & kommentarer men inte de viktigaste egentligen.

• Vad skulle du göra om alla dina följare blockerade dig?
Jadu, vet faktiskt inte de är väl nått man får se om de händer så klart.

• Hur ofta kollar du på instagram?
Minst 4-5 gånger om dagen.

• Brukar du ha filter på dina bilder?
Både ja & nej.

• Brukar du hashtagga mycket?
Nej

• Har du många selfies?
Ja en del.

•Använder du några andra sociala medier?
Yup, snapchat, Facebook, Twitter i mellan åt.

Likes

Comments

Kvällen avslutades med en film "en man som heter Ove" och sov häng med mamma och syrran en liten stund. Läggningen av 2 övertrötta barn var lite jobbig men efter många om och men så somnade dom skönt i varsin säng. Själv så la jag mig precis i sängen, haft en riktigt trevlig dag men oxå lite jobbig men såna dagar får man också ha de hör till när man småbarnsföräldrar allt kan inte vara lätt.

Imorgon blir det hemfärd med tåget igen och har inget planerat utan ska bara ha en mysdag/kväll med barnen och kille om han vill vara med såklart.
sååå nu säger jag godnattiie!😚

- A

Likes

Comments

Då har nästan hela dagen gått och sitter hemma hos mamma och pratar med mormor som också kom på besök hos mamma.

Vi kom hit runt 13-tiden. Mamma hade gjort lasagne, sallad med melon, spenat, rucola feta och även en linssoppa vilket va väldigt något jag inte ätit tidigare. Till efterrätt fick vi rabarberpaj med vaniljsås. Theo har precis vaknat efter att ha somnat i soffa, då den lilla 5 minuters powernapen han tog hemma precis innan vi skulle åka. Ikväll blir det bara att ta det lugnt kanske kolla på nån film.

Likes

Comments

Som rubriken säger så fick jag en seg morgon skulle egentligen börjat tvätta redan vid kl 5 men jag och barnen vaknade i stort sätt nu. Men nu har jag vart ute o slängt in dom första maskinerna med tvätt. Nu sitter vi alla och kollar på björnbröder och bara myser i soffan.

Dagens planer idag är att tvätta klart, bada barnen och den åkta till mormor (min mamma) och spendera tid med henne. Vet inte riktigt va vi ska göra där än, vädret är för himla tråkigt har regnat hela morgonen men dagen har ju bara börjat så vem vet kanske blir bättre, man kan ju iallafall hoppas.

- A

Likes

Comments

Idag kom Theo hem får att ha haft pappa vecka och för er som undrar och som inte känner mig så är min pojkvän pappan till båda barnen, vi är tillsammans men vi bor inte ihop av olika skäl. Men de funkar för oss och de är de som är huvudsaken.

Har handlat och tagen en lång promenad med Lucas när vi ändå skulle fram blev även en snabb besök hemma hos barnens farmor, sen så hämtade vi Theo från förskolan runt 16-tiden. Och eftersom de är fredag så fick de bli att göra egen pizza vilket blev väldigt uppskattat av Theo iallafall.

Nu sover båda sen en timme tillbaka, så passar på att pack väskan tills imorgon för då ska vi åka hem till min mamma och hälsa på, så vi får se var vi hittar på. Ska bli roligt, kan vara skönt att komma hemifrån lite grann oxå.

- A

Likes

Comments

Då va de fredag igen, kommer nog inte hända så himla mycket idag. Theo kommer hem idag efter att ha vart med A (sin pappa) hela veckan. Så skulle tro att de bara blir lite film och gos hemma, tror vädret är lite dåligt idag har inte riktigt kollar ut än utan ligger i sängen menades Lucas klättrar och pratar jätte högt. 😂

Likes

Comments