Header

Idag har jag och lilla Lucas vart iväg med en tjejkompis och hennes son till Lidköping, vi åkte ganska tidigt så va där runt 10 tiden. Det första vi gjorde va och köpa nått att äta och gick till stadsgårdsparken och åt i de ändå ganska fina vädret, vi ska inte klaga då de inte regnade. Men iallafall så hade dom en tid på sjukhuset tog en liten stund, sen gick vi till Sibylla för att käka innan vi tog tåget hem ifrån Lidköping vid 15 😊 Hade en trevlig dag.

När vi kom hem så satt killen o Theo hos grannen så fick bli att sitta där en stund och umgås. Men nu ligger barnen och sover, så passar på att kolla på en serie. Fast får snart bli sängen för än själv oxå, lite smått ont i huvudet så ska bli skönt att sova.

Skulle chans på att morgon dagen kommer bli ganska lugn, men vi får väl se va dagen har att ge 😙

- A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blev ingen uppdatering under gårdagen, men spenderade hela dagen åt att städa, tvätta och baka. Skulle egentligen haft (tulpano) smyckas party men blev inte riktigt som planerat men blev iallafall fika och umgås lite men mamma och hennes vännina.

Men innan detta hade Lucas otur att klämma sina fingrar i ytterdörren, då Theo smällde igen den när Lucas va på väg ut, men de gick bra blev något sår på två fingrar som blödde en hel del och blev såklart lite blåa. Som tur va så blev de inte allt för allvarliga skador eftersom Lucas använder handen o fingrarna utan problem och svullnade gick ner under natten. Så de fick bli en lugn kväll med lite gos i soffan.

Idag har de varit en någorlunda lugn kväll, killen har jobbat så jag och barnen har bara vart hemma, lek o kollat på lite film. Senare på dagen tog vi en lite vilopaus sen va det fullrulle med lek igen. Sen grillade vi fram mot kvällen och efter maten la vi Lucas och Theo kollade på en film och hade lite mys i soffan tills han ville sova. Tog ett avslappnade bad innan de är dags att sova själv.
- A

Likes

Comments

Godmorgon.. 😊
Har precis vart och lämnat Theo på förskolan och som oftast sprang Theo in glatt för att leka med kompisarna.

Har inget speciellt planerat idag utan får bli att städa, vika tvätt. Fast de är ju nästan perfekta sysslan att göra när de ändå är dåligt väder. Men först blir de lite morgon gos med Lucas till han somnar om en liten stund, får passa på när han trött.

- A

Likes

Comments

Då gårdagen inte riktigt blev som vi planerade, eftersom Theo va så trött när vi kom och bara ville sova så fick de bli lite film och gott idag istället .

Och pågrund av dåligt väder idag så har vi bara varit hemma och en snabbis fram till affären. Men istället för att gå ut och leka vid lekplatsen som vi egentligen hade tänkt så har vi suttit hemma och lek med bilar och byggt med lego.

Nu har vi precis ätit mat fick bli pizza, så nu blir det att kolla på en av favorit filmerna pojkarna har "Moana" som vi nog sett iallafall 100 gånger, men är det en favorit så är det 😙
- A

Likes

Comments

Godkväll får man la säga..

Dagen blev inte riktigt som planerat, hade planer på att stor städa hemma men blev bara att plocka bort lite små saker, men som tur är så har vädret vart helt fantastiskt så jag och barnen har vart ute största delen av tiden idag. Man får passa på nu när det vart så trist väder dom senaste dagarna.

Skulle haft lite lördagsmys med Theo idag men när vi kommit hem efter att ha träffat en kompis och vart ute hela dagen så va han väldigt trött och ville heller gå lägga sig. Som tur är att det finns en dag imorgon oxå 😙
Så sitter nu i soffan själv och slappar framför en film.
Imorgon om vädret tillåter så ska vi ut och ha en lite picknick med en kompis och hennes son, vid lekplatsen, så vi hoppas på massa sol ☀️

- A

Likes

Comments

Har nu bestämt mig för att början om min blogg, har vart väldigt velig när det kommer till bloggandet men med två busfrön till barn så finns inte alltid tiden till att uppdatera. Så gör nu ett nytt försök för att se om man kan hålla bloggen uppe eller iallafall komma nån vart med den.

I bloggen kan ni följa min vardag och ibland lite annat vi får allt se de längre fram. 😊

Dagen har varit ganska lugn faktiskt, Theo har varit på förskolan och lilla Lucas har bara varit hemma och busat runt. Gjorde senare en kompis sällskap fram till affären så blev en liten promenad fram med barnen, efter de blev att hemåt lite lek innan de va dags för kvällsmat och sängen för barnen. Båda somnade ganska fort, så sitter nu i soffan och kollar på en film som snart är slut , sen får de allt bli sängen för mig oxå så man orkar gå upp tidigt för imorgon står "städning" på schemat. Tråkigt men måste göras ibland oxå 😙

- A

Likes

Comments