Ni vet känslan när någon som betytt riktigt mycket för dig under lång tid helt plötsligt bara blev ett minne blått ?
den känslan upplever jag precis nu. känslan när någon du verkligen gillar /gillade valde att ta en helt annan väg i livet men han väljer att gå den vägen med en annan tjej istället för att gå den med dig ...
och där bröts kontakten och statliga aldrig återupptas som det känns nu .. det känns som att jag ännu en gång förlitat mig på någon som knappt vet vad han själv heter och ännu en gång fick jag bevisat för mig själv att tillit är riktigt sjukt svårt att hitta i detta samhället och hos denna killen försvann den precis som han ...
godnatt !


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​fördelen med att ha en blogg där ingen vet vem du är förutom vi 2 ANONYM alltså jag och ANONYM 2  är att man kan skriva om någon annan och ingen vet vem det är utan att man sätter någon annan i en oschyst situation.

för ca 1 vecka sen mötte jag en kompis snabbt efter jobbet , han och hans killkompis skulle ut på krogen när jag möter dem är det första jag ser är att han har en riktigt snygg killkompis så jag hälsa och stod och prata med dem i 20 min nästan sen gick jag mot bussen och dem till krogen . Och då tänkte jag inte så mycket mer på det. Några dagar senare ser jag att jag fått en vän förfrågan på facebook och ja de var från han så jag accepterar och vi börjar snacka direkt och vi klickade på många olika plan vi hade samma musiksmak samma dåliga humor kändes som att vi var på samma plan i livet och dessutom så kände jag att jag för en gång skull verkar ha hittat en kille som faktiskt är förhållande typen vi pratade varje dag mer och mer och jag fastnade lite för han , så  vi bestämde att vi skulle ses på söndagen och gå på bio och ta en promenad.  Dagen innan gick han ut på krogen och var ute hela natten/morgonen så han sa att han var jätte trött , då tänkte jag bara ingen fara så illa kan det inte vara men när jag träffade honom hade jag självklart byggt upp dem förväntningarna och den uppfattningen som jag fått på telefon ,  men det jag mötte då var en kille som jag knappt kunde ha en konversation med för att han aldrig kasta tillbaka samtalsämnet om ni fattar vad jag menar då ? han svara bara på tilltal typ och kolla ner i sin mobil hela tiden och  klagade på att han var trött , kände mest är jag seriöst så tråkig för det är bara jag som håller denna konversation i liv på riktigt ? det som fick mig att inte tappa orken var att vid få stunder så visade han intresse kramade på mig o.s.v men lika snabbt som han gjorde det slutade han precis som att han ångrade sig ? iallafall när vi skulle gå åt olika håll kramade jag han bara och sa hejdå . För jag kände att jag kunde sagt hör av dig eller nåt men nej det gör han vell själv om han vill det? Men jag kunde inte släppa tanken att var han bara övertrött eller kände han att vi inte klickade ? och självklart hoppades jag på att få svaret - Sorry var jätte trött idag bara men tyckte om dig eller vill träffa dig igen . Men svaret jag fick var - är jätte trött men kände inte att vi klicka men vi kan vell vara vänner ? 

Så frågade han var jag tyckte och jag svarade bara 

- jag klickar med killen jag pratade med i en vecka i streck nu stortsett inte killen jag träffade idag som bara ville hem och kolla ner i sin telefon hela tiden . Ha de så bra! 

svaret jag fick på det var - Okej  Godnatt vi hörs imon❤ 

VA???? 

Nu tänker ni säkert som mig varför skulle  vi höras imon han sa precis att vi inte klickade och jag höll med om att jag inte klickar med den personen jag precis träffade varför skulle vi då höras imorgon ? 

jag tog bort han från facebook och slutade följa han på instagram osv 

Detta gjorde jag nu för att det inte är min förlust utan hans om jag ska vara ärlig, för jag kunde inte gjort situationen bättre med det lilla engagemanget jag fick från han och hade han varit samma person som jag pratade med konstant i nästan 1 vecka i streck så tror jag vi hade klickat riktigt bra men det var hans förlust och vem vet han kanske kommer ångra det nån dag..

( Ska tillägga att hans tjej gjorde slut med honom för knappt ett halvår sedan efter 4 års förhållande och han var tydligen över det ) 


Men nej jag tror inte han var över det men hade han varit ärlig och sagt att han kanske inte var över det hade jag stannat ändå för att se vart det ledde och för att hjälpa han komma över det men men Hans förlust !

det var allt från mig // tjejen som faller för fel 😒

Likes

Comments

Varför känns de som att jag står helt stilla och inte kommer någon vart när jag faktiskt kommit en bra bit sen mitt förra inlägg där jag näst in till gick in i väggen.

Idag är dem problemen jag hade då lösta för det mesta , och nya problem har upp kommit men inget som inte går att lösa.

Om det är något jag har tröttnat på är det singel livet , jag vill inte vara singel längre men jag vill inte ha vilken kille som helst heller jag vill ha ``the one `` om han existerar på den här sidan av jordklotet då d.v.s. jag letar inte efter honom men jag vill ha honom nu nu nu !

Jag vill inte ha ett förhållande som kanske kan hålla ett par månader jag vill ha ett förhållande som jag vet inte kommer ta slut av dåliga anledningar och där glöden inte släpper. Jag vill ha en kille jag kan luta mig mot när jag har det som jobbigast , en kille som försvarar mig när jag behöver. En kille som får mig upp från botten och upp på toppen inte tvärtom.

En kille som vet vad han vill i livet och kan stå på egna ben. En kille jag kan fjanta mig med ta gulliga bilder med .

En kille att gömma sig bakom när det läskiga händer på skräckfilmen ( fjant jag vet men hatar skräckfilmer )

En kille att kyssa när man kollar på romantiska filmer . Det behöver inte vara de där blommor och choklad de räcker med en gullig post-it lapp på dörren haha.

En kille du kan se dig själv med i framtiden när du hamnar i den punkten där du börjar fundera på hhm hade han och jag passat att bo tillsammans ? vem hade tvättat ? vem hade lagat mat ? betalat räkningar ? haha lät jag tråkig nu ? nä men jag tänker så haha. ligga och skojja om gulliga namn till våra barn... MR Junior..... hahaa .

En kille jag vet att jag kan lita på i alla lägen..

Om han som jag beskrev nu finns där ute vi får vell se..


Likes

Comments

Det är så mycket i mitt huvud, fattar inte hur jag inte kan vara psykiskt sjuk så mycket som går runt i mitt huvud.

Jag e både rädd,ledsen,förvirrad och glad samtidig t..

Jag är rädd över vilka jag kan lita på, rädd för hur jag ska hantera vissa situationer , som att jag inte vill bo hemma längre men för att få en betalad lägenhet måste jag kontakta socialen och det är min näst största rädsla just nu vill inte ha socialen på mig eller att andra ska se mig som ett socialen barn inget illa menat mot dem som får hjälp av socialen, men jag har alltid haft en dålig vibb av socialen.

Jag är rädd för att visa mig svag och för att visa kärlek till folk som visat att dem tycker om mig för att jag e osäker på om jag känner likadant.

Jag e rädd om mina vänner och framförallt min bästa vän och vill inte se henne ledsen.

Jag e ledsen över att jag inte har någon nära mig i familjen som jag kan prata med.

Jag tar en dag i taget och stöter på nya problem varje dag men jag kommer i stunder när man ser andra som är glada och mår bra då man bara önska att man var i deras skor. Alla har problem men varför känns mina problem för första gången värre än alla andras? 

jag hatar att ta emot hjälp och att folk tycker synd om mig och hatar att tycka synd om mig själv men vad ska jag göra ? vad är nästa steg? har så mycket frågor jag vill ha svar på så mycket jag bara vill komma bort ifrån. hur kan man känna sig så ensam när man har enstaka folk som bryr sig om än och ändå känna sig ensam? jag fattar inte vad som försegår längre,hur jag ska lösa allt och hantera allt. Det är som ett svart hål i huvudet på mig vet inte vad jag ska göra åt det längre.

Likes

Comments

Hur mycket problem klarar man av att möta på innan man ramlar ner från berget man står på? oavsett om det är dina egna problem eller andras problem , folk som står dig nära som berör dig klart det är jobbigt att höra och veta att dem mår dåligt det tar också på dina krafter och har du själv egna problem på detta så blir det mycket att ta in. Så mycket som händer hela tiden och det känns verkligen att man börjar bli vuxen , har alltid taqit stor roll i min familj och mitt liv har bestått av mycket ansvar och mycket hinder en ren berg och dalbana så det har blivit att man mognat tidigare än andra i min ålder men nu börjar det verkligen kännas att man börjar bli vuxen , du börjar tänka på din framtid, på pengar, på körkort,på lägenhet o.s.v och sen alla problem som man möter på vägen som blockerar dig och stannar upp dig som du måste ta dig igenom för att kunna fortsätta på vägen du går på , på vägen som leder dig till din framtid den vägen är lång och den är ritkigt jobbig att gå på den vägen möter du på allt ifrån kärleksproblem,familjeproblem och vänproblem men ändå så tar vi oss över stenarna på vägen och kliver över dem och fortsätter på den långa vägen med planen om framtiden i huvudet men hur många gånger har man inte känt nu orkar jag inte mer fuck allting jag orkar inte mer !!! Allting är så mycket hela tiden men vi tar oss igenom det.

Ensamhet är ett av mina största faror just nu , jag känner mig ofta väldigt ensam och nerstämd det känns som det är jag och bara jag mot världen och den känslan är något som verkligen får mig att ge upp men jag tvingar mig själv att resa mig upp ur sängen varje dag och hålla ut då jag vet att jag snart får påbörja mitt eget liv, min egna framtid. Jag kämpar varje dag med dagens problem och att ställa upp för mina vänner och det är en av dem få grejer jag ägnar mitt liv åt men jag längtar tills jag får börja om på ny kula och påbörja mitt egna liv och bygga upp allt själv och visa alla hur stark jag är och hur långt jag kommit på den där långa vägen med problem och ändå står på båda benen på marken och ger er ett leende som är av största sanning, Glöm aldrig hur stark du är och att varje dag ger dig nya problem ta ett steg i taget så klarar du allt , allting går bara du vill , det är bara DU som kan visa världen vem du är och hur du vill leva ingen annan ! lita på dig själv ! 

ha de bäst!

Likes

Comments

hur kan man vilja spendera sitt liv med ngn och ha världens bästa underbaraste förhållande och sen bara bli avklippt och lämnad ensamn?
Hur kan man må så kasst att man inte ens vill gå in till sitt eget hem pågrund av alla jävla minnen? MAN KAN INTE ENS VA I SITT EGET HEM? utan att dränkas av sina egna tårar. För att personen man trodde va (THE ONE) lämnar en och låtsas inte bry sig om en för 5 jävla öre. hur kan man säga till personen som har betytt allt i livet för en. ens bästavän och kärlek som funnits där i vått och torrt ? som man har hela sin framtid med. Tänk att den personen bara vänder ryggen en dag och går? svarar inte på samtal eller sms. och är en helt annan person. typ som att vara skitsofren? ena dagen behandla en som en JÄVLA främling? när man känner varandra utan och innantill.. och sen en dag ska komma och vara sig själv för några minuter och få känslorna på topp och känna att det finns hopp... Man känner att det finns hopp men det är falska förväntningar vi ger oss själva. Man vill inte släppa taget. Han vill inte vara med mig men vill fortfarande inte att jag ska hitta någon och bli lycklig? FÖR HAN VET att dagen komer då han inser vem han har förlorat.. När han inser att hans första största kärlek och den som alltid finns där som hans bästavän, den tjejen vände ryggen TILLSLUT för hon inte orkade mer. en person orkar inte hur mkt som helst.. man kan kämpa och kämpa men utan några svar sitter du bara kvar på samma plats och mår skit. Att ge upp en person man verkligen tror på kan vara det värsta och svåraste man går igenom när det gäller kärlek. Att ge upp allt man trodde på? Det kanske är värt det i slutändan att faktiskt ge upp och må bra i sig själv istället för att sitta och vänta till den man trodde va (THE ONE) en dag inser vad han förlorat och kommer tillbaka som världens finaste. Men man ska göra sig själv den tjänsten att släppa det. sätta sig själv i första hand... vad mår (JAG) bäst av i längden? Att gå vidare och faktiskt bygga upp sig själv och bli stark. eller att sitta och vänta på ngn som kanske aldrig kommer tillbaka?

två låtar som gör ont för att mkt stämmer in speciellt på den andra..

https://www.youtube.com/watch?v=5_sjAv-8tpo

https://www.youtube.com/watch?v=hBYymaN338E

Likes

Comments

hej hej.

Nu kommer arga anonym fram här för jag blir så sjukt irriterad på att folk inte kan sköta sitt egna, att folk alltid måste lägga sig i andras liv, allvarligt talat ?? ska vi inte ha något privat liv längre eller ? Har folk så tråkigt i sitt liv att dem måste ta reda på allt inom andras liv vakna upp folket ! bråkar du med någon är det mellan er 2, har du och din tjej/kille det svårt just nu är det mellan ER ingen annan , ligger du med någon är det mellan DIG och personen DU ligger med ...kan folk sluta lägga näsan i blöt hela tiden suck ! Vad händer med dagens samhälle ? Allt blir bara värre och värre i detta samhälle vi lever i. Samma sak med folk som snackar skit ..SKÖT ER ATT FUCKING EGNA ! ååh blir så irriterad. Ditt liv är DITT liv ingen annans och vi har ingen rätt att göra såkallat intrång i någon annans liv , dags att folk inser att det finns ett väldigt fint ord som heter PRIVAT. När det står PRIVAT i affärer och liknande går ni in där då eller ? Nej det gör ni inte för det är PRIVAT av en anledning . Fattar ni vad jag menar ..vissa saker hos folk är privat och det betyder att man inte ska gå igenom den dörren då så för er som inte visste detta vet detta nu ! DRAR INTE ALLA ÖVER SAMMA KANT, men ni som känner er träffade ta åt er !!! 

tack för mig ha de bra ! ❤Likes

Comments

hej alla randoom läsare,

Tänkte skriva av mig om allt som jag bara kommer på men det första jag vill skriva om är en sak jag irriterat mig på väldigt mycket på och nu ska ajg dra upp hela situationen så att ni fattar... Jag var tillsammans med en kille länge från och till eller asså vi var på g ett tag och sånt väldigt länge sen blev vi tillsammans och grejer och aa ni vet hela den biten , Och av dem förhållandena jag har haft så var detta det bästa jag haft även om det egentligen inte var det i grunden men kärleken gör en blind ellerhur?  Jag har aldrig varit så kär som jag var då och jag gjorde allt för den här killen alltså menar verkligen allt jag hade kunnat göra vad som helst för han jag var så sjukt kär men jag såg inte vad det förhållandet gjorde med mig ...jag blev som hans svans , jag skrev till han hela tiden så fort han inte var i närheten , ringde honom hela tiden frågade om han ville ses säkert tusen gånger om dagen men svaret jag alltid fick tillbaka var alltid   ``aa kanske.``

Jag var en toffel efter han och som tjej får man aldrig vara för på inte som kille heller , har jag rätt? men om man är riktigt kär så är det klart att man är på och smsar ofta ringer och ofta och sånt visar att man bryr sig liksom det är ju uppenbart men i dagens samhälle får du inte vara för på för då e du toffel , du får inte vara för lätt för då är du desperat och slampig och du får inte vara för svår för då är du tråkig ? Jag menar hur fan ska man vara då ??? man ska ju vara sig själv inte så jag menar klart man är sig själv och ska vara det men av dessa 3 alternativen liksom ? iallafall jag var så kallat en toffel efter han men jag var ju kär ?? och mina känslor blev vell inte direkt besvarade nu när jag tänkt efter på senare dar..men det är sjukt hur blind man är , vilket fall som helst så blev jag dumpad av denna killen en vinter för några år sedan och det tog slut på mina krafter som det alltid gör när man blir dumpad men jag gick in i värsta depressionen och kunde inte kolla på bilder , eller se honom ute utan att tårarna rann, jag försökte ringa honom massa gånger och lösa allting, jag gjorde bildspel till han , jag gick via hans kompisar för att få kontakt med han men jag var ju dumpad han ville inte kolla på mig, prata med mig, träffa mig eller någonting , jag kämpade i nästan ett halvår om inte mer jag grät nästan varje kväll i ca ett  halvår och det tog mig nästan 1 år och komma över honom, idag betyder han inget för mig , men han kommer självklart alltid finnas i mitt hjärta och han kommer alltid få vara den som fick mitt hjärta i sin hand  först av alla men jag har inga känslor för honom över huvud taget han har ny tjej, nytt liv och skiter i mig och det är ömsesidigt d.v.s att jag känner likadant men skulle han behöva mig en dag så kan jag inte säga att jag inte skulle ställa upp för det kan jag inte svara på för än den dagen kommer men jag kan lova att jag inte sätter mig i den situationen med honom som jag en gång satt i ...iallafall nu ska jag komma till saken ..trots det att det gått så här lång tid som det gjort och även fast jag vet att jag kommit över honom så säger min magkänsla och jag känner det på mig också att mina kompisar och dem nära runt omkring mig tror inte att jag har det och jag tror inte killen själv vet att jag har det, det skulle inte förvåna mig om han tror att jag fortfarande har känslor för honom och detta stör mig skit mycket trots det att jag vet själv att jag kommit över honom äntligen så känns det som att andra sitter där och tror motsatsen vilket är ritkgit irriterande. Och man lär sig av sina misstag och det jag lärde mig av det förhållandet var att man måste försöka vara mera vaken i vad man ger sig in på så man inte blir blind för kärleken och ger personen lite space då jag själv vet idag att det är jävligt jobbigt med folk som är på hela tiden .Så jag skulle inte säga att jag är samma person idag när det gäller detta planet som jag var då när jag var tillsammans med honom. Om ni har liknande problem eller haft så skriv av er med ? ALLTING ÄR ANONYMT HÄR !

ps. hittar ni något stav fel är det för att jag skrivit snabbt bara utan att kolla igenom allt 😘

ha de så bra . tack för att ni läser om våra problem och tankar och hoppas ni känner igen er i något av våra inlägg ! :)

Likes

Comments

Allting innan har varit en lögn. Man tycker inte om någon eller saknar en speciell person.. Det är bara något vi inbillar oss när vi är själva. Vi säger såhär. Om du e tsm med en kille som du älskar och sedan tar det slut, och du skaffar en ny kille som du också verkligen tycker om och sen tar det slut, då e du sårad av denna nya killen, och då börjar du automatiskt sakna den killen du hade först, du börjar tänka "han hade aldrig gjort såhär mot mig", "han är mycket bättre och vi hade det bättre tillsammans", "jag vill ha han tillbaka för han nya var en idiot" MEN HALLÅ det tog slut med den första killen av en anledning ? Han var också en jävla idiot för nåra månader/år sedan? Och om han nu hade vart så jävla bra så hade han väl kämpat för dig? Då hade han väl vart med dig nu? Tjejer! Vi inbillar oss bara det är inte så vi egentligen känner. Vi känner bara så för stunden för att försöka tänka på något annat än att vi precis blev dumpade.

Men jag kan Säga såhär, om det är 2 personer som har varit tillsammans och väldigt nära varandra som hela tiden tar upp kontakten igen, då tror jag att det är äkta. Även om dom bestämmer att inte prata med varandra men sen måste dom fråga hur varandra mår för att dom bryr sig så mkt. Då e det äkta. Den finns en personlig kärlek där, det kan va en kärlek som har slocknat men att man fortfarande bryr sig om personen eller Så kan de va en kärlek som hålls vid liv men båda parter är för osäkra för att kunna göra något åt saken..

Och tjejer ? Slösa inte er tid på nån jävla idiot som ni lurar er själva att ni blir kära i. För det är inte sant.

Förhållanden som "prata som bästavänner, skydda varandra som bror och syster och älska varandra som fru och man"

Dom finns, det finns iaf människor man kan ha sådana relationer till. Och när du hittar den personen. Släpp inte taget, låt det ta sin tid för en dag så e tidpunkten helt rätt !

Puss. Hoppas nån känner igen sig/ Anonym 2

Likes

Comments

Jag såg precis en film som hette IRL d.v.s In real life. som handlar om en kille som älskar sitt dataspel där han pratar med en annan spelare som han spelar tillsammans med och denna spelaren är en tjej. Utanför detta spel d.v.s IRL har han inga vänner han är mobbad i skolan och då snackar vi grov mobbning nu , hans familj visar inte stort intresse för honom , han är helt ensam. Denna filmen fick mig verkligen att tänka efter hur mycket kränkningar och mobbning som förekommer i samhället egentligen ? både unga,tonåringar och vuxna, både i hemmet,arbetsplats , sportaktivitet o.s.v 

Så sjukt att det finns dem som inte har orkat leva och inte hittat någon eller någonting att leva för p.g.a av mobbning och kränkningar så att dem tagit sitt liv,

Jag tog själv väldigt mycket skit när jag gick i 2-5 och  från 7:an till slutet av 9:an hade jag det riktigt tufft med vänner, kränkningar som fortsatte och fortsatte och som ingen gjorde någonting åt. Det är bara dem starka personerna som klarar av att gå dagarna ut och få höra massa saker men ändå går tillbaka för att höra samma saker igen och det handlar inte om att man är svag det handlar bara om att man har tagit in så mycket i sitt huvud att man inte klarar mer man ger upp. 

Iallfall i denna filmen jag nyss såg så förstod inte personerna som orsakade denna killens självmordstankar hur illa dem faktiskt behandlat honom förrän det var försent och i många lägen är det nog faktiskt så.jag kommer länka filmen här så tycker jag att ni alla ska kolla på den ! 

och somsagt detta är en anonym sida så om du sitter därute och känner att du har erfarenheter om mobbning eller faktiskt blir mobbad nu så skriv till oss eller kommentera anonymt eller du kanske har någon åsikt om något av våra andra inlägg så kommentera berätta ni också vad ni har upplevt allting är välkommet här ! 

filmen IRL hittar ni här :


      

OCH VA INTE RÄDDA FÖR ATT SPRIDA ERA  ÅSIKTER OCH STÅ UPP FÖR DET NI TYCKER FOLKET! 

Likes

Comments