Här sitter vi & läser varsin bok i solnedgången. Jag älskar varma (inte så kalla i alla fall) sommarkvällar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vill inte påstå att vi fått en riktigt högsommar här på ön men ledigheten väger nästan upp det. Ska jobba hit och dit mest hela lovet men det känns ganska skönt, tänker mig bara i augusti när jag kommer en massa pengar rakt in på kontot. Jag jobbar i alla fall på pannkaksträdet. vi säljer picknickkorgar med pannkakssmet, sylt, grädde, marshmallows, kaffe, te, ja, you name it. Sen får varje gäst ett pannkaksjärn och får med de grädda sina egna pannkakor över grillar. Riktigt kul koncept om du frågar mig. Ett tips till den som tar sig ner till Gotland i sommar. Annars gör jag inte särskilt mycket om dagarna. Umgås en del med mina vänner som äntligen bor på ön eller precis som jag är sommargotlänningar. Har fått och ska även få lite besök från vänner på fastlandet. Men ja, det var allt för mig. tänkte att det var kul att skriva lite då vädret inte är så lockande just nu. Puss, E.

Likes

Comments

Imorse fångade vi dagen och gick bort till Hammarbybacken, upp, ner & hem igen. Med tanke på våra icke fungerande lokalsinnen tog det betydligt längre tid att ta sig dit än nödvändigt.

På eftermiddagen drog jag & Majken till Mall of Scandinavia för att jag ville spana in nått att bära på min bal. Hittade en fin byxdress inne på mango som jag köpte, gick på 500-lappen så det kändes skönt. Blev även en frozen yoghurt paus för oss.

När vi kände oss klara tog jag bussen & tunnelbanan till Stadshagen då jag skulle käka middag ute idag. Restaurangen hette Bistro Beirut & serverade libanesisk mat, rekommenderar!

Puss, Ellen

Likes

Comments

Förväntade mig att jag skulle fastna för det här med bloggandet men inte alls. Kan också bero på att mitt liv i stort sätt står stilla. Inget händer annat än att jag drunknar i nationella prov, läxor, träning & ångest.
Imorgon är det trots allt fredag. Ska bli otroligt skönt med en aning längre ledighet (en extra dag).
Kram Ellen

Likes

Comments

Asså jag älskar 13 reasons Why! Min syrra tipsade, jag kollade typ ett avsnitt och fastnade! Så jäkla bra serie idé, och så spännande hela tiden!

Alla som inte har kollat på den MÅSTE göra det. Den finns på Netflix. Och den har ju ett fett bra budskap, om mobbning och rykten typ! Att det faktiskt kan leda till självmord.

- Jonna

Likes

Comments

Asså åh! Jag orkar inte att vara tillbaka i skolan, det är typ 1 och 1/2 månad kvar av nian men jag kommer inte palla!

Dessutom är jag själv i två hela lektioner då halva min klass är i Polen och alla dom har jag lektioner med, pallar verkligen inte!

Men något som lyfter mig lite är mina nya byxor som jag köpte på humana med Majken! 130kr för ett par begagnade jeans! Både plånboks och miljövänligt! Jippi!!

-Jonna

Likes

Comments

Vid 10-tiden rullade bilen hem mot älskade Enskede. (Typ)

När bilen rullade in på uppfarten blev det snabbt upp & göra sig iordning för ännu ett släktkalas. Eftersom att middagen var hemma hos familjen på Gullmarsplan tog jag och Fanny tunnelbanan in mot Slussen för att möta upp Jonna & Majken.

​Kram, Ellen 

Likes

Comments

Jag älskar multimasking! Det är så praktiskt och smart! Använd den ansiktsmask som passar den delen på ansiktet! Typ den för torr hy på din torra hud, och den för fet hy på den delen av ditt ansikte som är fet 🤷🏽‍♀️😉 BÄSTAAA JUU!

Jaja nu ska jag leka fräsch och fortsätta med mitt pluggande!

-Jonna

Likes

Comments

Slutspurten är det ända som återstår nu. Skoldagar ramlar bort pga röda dagar, temadagar & hälsodagar. Det är nära nu, sommarlovet. Nu kämpar vi slutspurten ut med sommar som bensin.

-Ellen 

Likes

Comments