Header

Hej allesammans, jag hoppas att eran helg har varit fantastisk. Hittills har min helg bestått av fotbollsspel och en hel del studier. De är mer läsning än något annat, men det är ändå väldigt mycket som ska skrivas. On a more positive note, so vann vi matchen ikäll, vilket gör det till vår andra vinst i säsongen! just nu är sitter jag i Evans-biblioteket för att komma ikapp med läxor som jag har kvar innan jag går ut för att festa. Jag och mina vänner ska kanske dra till Northgate ikväll, men inget är säkert just nu. Men innan vi går, behöver jag verkligen äta middag, annars blir ikväll inte så kul hahaha.

Och jag lämnar de där. Det här inlägget kommer förmodligen inte vara uppe tills i morgon (eller idag om du läser det här just nu) men hur som helst, ha en bra dag och vi hörs snart.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

(jag I lördags, pretty casual outfit)

(facetime with the best syster in the world)


Så det är officiellt bara 2 veckor kvar innan det är min födelsedag !!! Jag är så glad, främst för att det här betyder att jag kan gå hem för att se min familj i Dallas. Jag har inte sett dem på 3 veckor och det är så konstigt att inte se dem varje dag. Även om jag älskar att bo själv är det så konstigt att inte bara kunna gå till min mamma eller syster och bara prata med dem om slumpmässiga saker. Hur som helst, jag har en så rolig helg planerad till min födelsedag. Men igentligen är jag mest excited för hemlagade maten haha.

Idag har det varit en bra dag, lite stressande, men ok ändå. Jag hade mitt första kemi-test och jag tror att det gick bra. Eller jag hoppas ändå. Efter det tyckte jag att jag förtjänade en lugn dag, så jag har gjort absolut ingenting.

Den här helgen är en av min närmaste väns födelsedag, och för att hon bor i en annan state (booo) planerar jag att skicka henne en presentkorg med alla hennes favoritsnacks och filmer, so jag hoppas att hon älskar det.


Likes

Comments

Idag är det torsdag, vilket är en av mina avkopplande dagar i veckan. Jag har bara två klasser, en som jag redan har varit på. Eftersom biokemi är mitt huvudämne, har jag många vetenskap och matte klasser och mina dagar är fyllda med så mycket information min hjärna kan inte bearbeta det!

Hur som helst, jag sitter nu utanför Commons mellan klasser, och jag tänkte att jag skulle sätta mig ner och skriva på bloggen. Idag har det studerats mycket och jag har inte gjort mycket annat. Jag har min första tentamen imorgon i kemi 101, och jag studerar nonstop ... Jag har ingen aning om hur det kommer att gå, men jag hoppas på ett A. Jag har spenderat ca 4 timmar bara på att läsa igenom läroboken, men jag känner mig fortfarande inte tillräckligt beredd på detta. Ni får veta hur det går nästa vecka.

Likes

Comments

Hej, det är jag igen. Jag vet, jag har bloggat varje dag denna vecka hittills. Jag börjar komma ihåg varför jag började göra det i första hand. Det är ett trevligt sätt att släppa alla dina tankar på en tom sida. Och det är lättare att göra det skrivande på en fysisk dagbok. Men ja, den här bloggen har blivit som en dagbok för mig. Hur som helst, så tycker jag att jag äntligen skulle ladda upp bilder på mitt rum. Av integritetsskäl så kommer jag inte att visa min rumskamrats sida, så det blir inte en väldigt omfattande tour.


Jag har också velat göra en haul av alla mina kläder jag köpte innan jag flytta in i mitt rum, så det kommer förhoppningsvis att vara uppe före slutet av veckan!

thanks and gig' em

Likes

Comments

Ok men hörni, det är ju höst!! Detta är överlägset min favorit säsong hela tiden. Jag blir alltid så glad runt denna tid på året. Vinter min andra favorit. Det finns alltid så mycket som pågår under dessa månader, som the state fair, min födelsedag, halloween och så mycket mer. Det här fallet är också när "stranger things" kommer tillbaka, och jag är så redo. Hösten är också när alla fina nya modeplagg släpps! tyvärr blir Texas inte kallt nog för snö, så jag kan inte köpa snygga vinterjackor men det är okej, jag tar fortfarande på mig bootsen! 😊

Likes

Comments

Jag glömde att blogga under vecka 1 på college, så jag gör det nu. Jag har officiellt varit en universitetsstudent i 2 veckor nu. Den första veckan hade jag inte klasser de första 2 dagarna på grund av orkanen harvey, och då var skolans första dag på en onsdag. Hittills älskar jag mina klasser och mina professorer. Det har inte funnits något som skiljer sig väldigt mycke från gymnasiet, förutom att klasserna har lite snabbare fart. Men det har ändå gått smidigt. Jag omorganiserade dock min sida av studentrummet lite. jag var verkligen inte alls bekväm med att ha våningssäng så jag vaknade up en lördag morgon och sänkte min säng. Jag lägger upp bilder senare idag (förhoppningsvis) så att ni kan se det ordentligt. Jag känner mig så dålig om det faktum att jag inte har bloggar mycket över hela den här veckan, eftersom hela syftet med den här bloggen var ju att dokumentera mitt liv på college och jag har inte gjort ett bra jobb på det. Men jag kan säga att mina klasserna har varit lite stressiga eftersom vi missade två dagars värd klasstid, så jag har läst mina läroböcker nonstop och försöker komma ikapp. Det är så galet, för det är inte som att vi har så mycket att göra pga läxor som det hade vart i gymnasiet. Det är snarare en hel del läsning att göra för att förbereda inför föreläsningen, för om du inte läser igenom kapitlet som täcks innan lektionen, är du screwed lol. Jag har försökt att komma in i en rutin för att förhoppningsvis göra det enklare, men jag jobbar fortfarande på det. Men jag hade tänkt att jag skulle göra en liten omgång av den här veckan. Så måndag till torsdag har inte bestått mycket förutom klasser, studerar och klubbmöten för organisationer jag vill gå med. På fredag hade vi midnight yell, vilket är som en pep rally för att hype alla för matchen som var på lördag, de vill säga amerikansk forbol(p.s. Vi vann). En sak som jag inte har nämnt än är att jag har gått med i Texas A & M Waterpolo Club !!! Jag är så glad och lycklig. Detta är ärligt talat det bästa valet jag har gjort sedan kommer hit. Laget hade lite brunch tillsammans på lördag, med de flesta tjejerna på laget för att lära känna alla. efter det gick Emma, Sarah och jag på bio för att se det. Filmen var så bra, även om det inte skrämde mig, det var så roligt och jag skulle rekommendera det till någon annan. idag är det söndag och hittills har jag studerat hela morgonen och förberett för mitt test den här fredagen. efter bloggar går jag ner till commons för att äta lunch innan du går till den första vattenpolo träningen. Till er som läser detta inlägg, tack och ha en härlig dag!

Likes

Comments

Idag så hade jag första dagen av klasser! Men flera av mina klasser denna veckan hade blivit inställda för att hurricane harvey hade gått igenom här. Men nu så har de slutat regna och allt är bra! Jag gillar alla mina professorer och lektioner en så länge... men jag måste bara prata om en grej lite snabbt innan jag går. När folk säger att college är svårt så skämtar dom inte. Har inte ens haft en hel skoldag än men har redan studerat så sjukt mycket! Tog fan 4 timmar för att läsa igenom första kapitlet av biologin! Har också vart vaken sen 6 för att jag skulle gymma men jag är så slut nu att jag ska snart gå och lägga mig. Goodnight

Likes

Comments

Denna vecka så flyttade jag in i mitt rum i mitt universitet! Jag träffade även min rumskamrat och hon är skit trevlig! Igår så hämtade jag mina böcker för klasser och sen så har jag och några vänner bara gått runt till massa event! Sen på kvällen så bjöd skolan alla på grillad korv och de var så jävla många människor haha. Men nu så är de tisdag och de finna forfarande en massa grejor att göra. Så vi hörs senare!

Likes

Comments

Hade lite mother-daughter quality time igår. Vi satt och fikade i några timmar, och de var så nice att kunna göra de en sista gång. Om de är en människa jag kan prata med, så är de min mamma. Hon har varit allt man kan önska sig hos en förälder och mer. Innan fikat, så gick vi och fixade naglarna och bara chillade ett tag. Men nu så är det lördag, vilket betyder att imorgon så flyttar jag hemifrån. Jag och mamma ska vakna klockan 5 på morgonen och sedan köra i 3 timmar till College Station, TX. Tror inte att jag kommer att kunna blogga så mycket de kommande veckorna eftersom jag måste lära och känna staden och själva skolan också. De kommer förmodligen att vara en massa event nästa vecka, innan klasser börjar den 28de!

Likes

Comments