Header

Igår kväll var jag på en till ring dunk. Som jag har förklarat tidigare i ett annat inlägg, så är detta en tradition här på mitt universitet och igår kväll så var det en av mina vänner som hade äran att ”chug down a beer”. Det var så sjukt roligt att hänga med alla och bara festa loss. Efter festen så gick flera till krogen, men jag kände att min kropp skulle fan inte klara ännu mer festande så jag gick hem och sov. Och fyfan vad jag mår dåligt haha... jag har inte varit såhär bakfull på länge och de är så obehagligt asså. Men men jag får skylla mig själv. Nu så ska jag nog bara ligga i min säng och vila lite inför våran friendsgiving ikväll. Jag ska försöka komma ihåg att ta massa bilder, men jag är alltid så dålig på att komma ihåg att göra det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag började min dag för jävla tidigt. Jag vaknade klockan 5:30 för att jag skulle hinna studera eftersom jag sket i att göra de igår kväll. Jag spenderade runt 4 timmar där och gjorde klart mina läxor. Nu sitter jag i mitt rum och kollar på lite youtube innan min matte klass om en timme. Idag ska laget ha bilder tagna, så de betyder att jag måste göra mig lite fin och sminka mig så att jag inte ser helt död ut på bilderna haha.
Vädret har varit så jäkla tråkigt och grått och de regnar lite. Med de så blir de så jäkla kvavt och varmt i Texas, vilket jag hatar. Men men, vad ska man göra, eller hur? Utöver de, så händer de inte mycket. Ha de bra!

Likes

Comments

Nu så sitter jag utanför mitt biologi lab, uttråkad och trött på allt. Men de blir smart bättre, eftersom de är Thanksgiving!! Jag åker hem på tisdag, och har ända tills söndag att slappna av och typ ”ladda” IP mig med energi inför december. För att om ungefär 3 veckor så har jag min final vecka, alltså att jag har typ prov varje dag i mina lektioner innan jag har jullov. Detta betyder också att de blir så jävla mycket god mat att käcka denna veckan, och jag kan inte vänta tills jag har matkoma och kan typ inte röra mig haha. Nu på helgen så har jag också friendsgiving, vilket är thanksgiving middag fast med vänner istället för familjen. Alla ska ha med sig en rätt, och jag baka smuldegs paj, för att de är de lättaste att göra. Jag vet inte när jag uppdaterar bloggen igen, men om inte jag är aktiv i dom kommande veckorna, so ber jag om ursäkt(säger jag som om jag har tusentals följare) men men, de var de för denna gång, och vi hörs!

Likes

Comments

This update is going to be in english, because I honestly don't feel like writing it in Swedish haha. Anyhow, I thought it would be an appropriate time to post about my weekend, and how I spent halloween. since Halloween fell on a Tuesday this year, the party was hosted on Friday, because it was either that or be hungover during Wednesday in class, which honestly fuck that. I dressed up as Sandy from the musical Grease. The only complaint I had about my costume was that the red lipstick I bought wasn't matte, and so it got ALL OVER my teeth, no joke. Other than that, the party was a success. I don't have that many pictures of my costume, I honestly only have one and I think I deleted it. oops.

I am currently sitting at the library, trying to study for biology and chemistry, but quite frankly, I have lost all motivation to do any work lately. I don't know if it's because it's just getting to that point in the semester, were everyone is just ready for thanksgiving break but whatever it is, I need a break. College honestly drains the energy out of you. You can spend all day inside and just study and you will be more exhausted than if you were to run a 5k. I am hoping this funk i'm in will disappear soon, because I just want to get back on my grind and keep getting good grades. That will be it for my rant today haha, have a wonderful day!

Likes

Comments

omg vad jag har saknat mitt korta hår. Har funderat på ett tag nu om jag vill klippa de igen, men jag tror nog att

jag kanske väntar ett år innan jag bestämmer mig. De jag har saknat mest med att ha kort hår är nog att de vart så lätt att styla varje morgon, och att de tog nästan ingen tid alls att fixa klart mig.


Likes

Comments

Men hörni, det har varit alltför länge sedan jag bloggade. De senaste två veckorna har varit helt hektisk, på grund av midterms och allt annat. Jag har verkligen saknat att skriva mina tankar på bloggen. Folk skojar inte när de säger att college är oerhört svårt och tidskrävande, men jag har älskat varje ögonblick av det. Det är visa dagar jag inte tror att jag kommer att klara det, men sen så gör jag de och jag känner mig som wonder woman!

Men hur som helst, inget stort har hänt sen sist, jag har bara studerat och försökt att hålla mig levande här. Visa dagar känns det som om jag inte ens har tid att andas, i rädsla för att falla bakom. Tack gud att de är nästan thanksgiving, annars hade jag faktiskt gett up hahaha.

Det är för nu fredag, och jag sitter utanför min kemiföreläsning och förbereder en presentation som jag har om ca 2 timmar. Men efter det är de då festen verkligen börjar. ikväll kommer ju Stranger Things ut, som många av er kanske vet, och några av mina vänner har förberett en myskväll i Theta-huset, vilket är en sorority på campus. Och på lördag är det ett par halloween fester vi ska till, vilket blir roligt! Jag vet fortfarande inte vad jag ska klä upp mig som. Sedan är det söndag, vilket är dagen killarna har en water polo turneringen, och tjejlaget ska åka ner till Houston för att heja på dem och njuta av en dag i staden. Annars kommer jag antagligen bara att göra klart några läxor för nästa vecka.

Adios alla.

(just ignore my messy room haha)

Likes

Comments

Jag vet att det här inlägget är lite sent, så förlåt mig om ni kan hahah. Nej, men i all allvar har jag haft en hektisk vecka förra veckan, och det har just börjat lugna sig lite. Men det kommer inte vara länge innan allt är 110% igen. Hur som helst, min födelsedag var inte så länge sedan, och jag gick hem till Dallas för att fira med min familj. Mamma hade gjort så mycket mat, jag gick up ett kilo haha. Men det är helt okej, för det var so delicious. Mamma gjorde sin tårta, som hon alltid gör när någon av oss fyller år, och den var så god.

Jag kom hem med två behållare fulla av mat så allt jag har ätit denna vecka är pasta och lasagne, och jag ångrar inte det en enda bit.

Likes

Comments

(on the rooftops of downtown Dallas)

Nu när jag skriver detta är de torsdag den 28de september, och klockan är 18:00.

Om exakt 1 timme tar jag min första kalkylexamen och jag är så nervös.

Hur som helst, låt mig fokusera på de roliga grejer som händer denna helg,

vilket är att jag ska hem imorgon och äntligen få se min familj igen.

Jag börjar åka till Dallas runt klockan 15:00 och kommer inte vara hemma förrän runt 19.

Jag har saknat alla, särskilt min syster. Hon är ärligt talat min bästa vän, så det är så konstigt

att inte se henne varje dag haha. Jag vet inte hur mycket jag kommer blogg i helgen,

men jag ska försöka minst en gång. Vi hörs till dess.

Likes

Comments

En av de många traditionerna här på Texas A & M kallas Ring Dunk. So basically, alla 3de/4de års student beställer en klassring för att reppa skolan, samt ä​r de ett sätt att identifiera vem som ska ta studenten. Hur som helst, på ringdagen, när du äntligen får ringen gör de flesta någonting som kallas en ring dunk. Det är när man dricker ett stort glass öl, med ringen längst ner. Och let me tell you, ölglaset är samma storlek som ditt ansikte. Men jag berättar allt detta eftersom förra fredag, så fick en av mina vänner sin ring och hade en fest dä​r hon gjorde sin ring dunk.

Jag kan inte vänta tills det är min tur i 3 år, jag är så taggad!


(Emma and I)

Likes

Comments

Dagens outfit består av en randig tröja från marks och spencer, jeans från H & M och skor från målet.

Ok men hö​rni, jag var och gymma igår efter vatten polo träning, och jag fick ett email ifrån min kemiprofessor om att provet hade betygsätts​. Och låt mig berätta fö​r er, jag var så nervös och angelägen om mitt betyg. När jag äntligen fick wifi till att anslutas gick jag online för att kolla mina betyg och jag fick ett A + !!! det här betyder så mycket för mig, eftersom det är det första provet i min college karriär och jag var så nervös att jag skulle bomba de totalt. Detta var precis vad jag behövde för att öka mitt förtroende när det gäller mina akademier.

 idag har inte mycket hä​nt. Jag tycker att jag säger så mycket, särskilt under veckan när jag har klasser. Vanligtvis ser mina vardagar ut på samma sätt, jag går till klasser och studerar. Men imorgon blir en roligare dag, för i stället för att träna ska vi bowla med laget. Jag har inte bowlat på​ så länge, så jag hoppas att jag inte suger helt, haha.

Likes

Comments