Header
Fitness, Livstil

Igår så var det den sista tävlingen för mig... de är så sjukt konstigt att jag inte ska simma så som jag har i dom senaste 12 åren! Varje dag efter skolan och nu varje dag innan skolan så har jag varit och simmat och tränat och dött tusentals gånger, men var dag så kom jag tillbaka eftersom jag älskar den känslan jag får bär jag simmar! Simning har altid varit något som hjälpte min ångest, vare sig om stress inför skolan eller ej, så är de ett sätt jag lugnar ner mig och bara simmar och gör de jag älskar. Men igår så tog de slut och jag är så jävla stolt av dessa tjejer som har jobbat så hårt under året och jag kan lätt säga att tack vare dom, så har de varit sjukt kul att vara kapten av laget!! Jag kommer att sakna dom så jävla mycket och jag önskar dessa kvinnor de bästa i livet!
Jag simmade 200 IM den första dagen och så var det 200 och 400 lagkapen med tjejerna and We kicked ass! Alla simmade sina personbästa och gjorde de bästa dom kunde och vi hamna runt 12 av 24 andra lag!! Jag kommer aldrig att glömma denna dagen och som jag sa tidigare, jag är så stolt över alla som simmade!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Livstil, fotografi

Här är en bild på tre av mina bästa vänner som jag har haft äran att gå på gymnasiet med! Dom här tjejerna har varit med mig igenom allt, från killproblem till at ha tagit hand om varandra genom fyllan 😂 jag älskar dessa tjejer och kommer att sakna dem när vi alla går på olika universitet! Jag önskar dom lycka till med deras liv och hoppas att vi ska kunna ses även efter skolåret!!

(Fotograf: @alexseyreyes på instagram)

Likes

Comments

fotografi

Tja tja bloggen!! Lol de känns som om jag var 14 igen 😂
Detta inlägg är äran av MLK day som var på måndag! Vi hade ledigt från skolan och då bestämde jag och mina vänner för att ha en liten photoshoot downtown I Dallas. Bilder blev sjukt snygga om jag då säger så själv haha, men jag är jävligt stolt av bilderna jag har tagit. Vill ni ser flera av dessa bilderna så kan ni titta in på min fotografi instagram @sefanitrezenephoto
Bye Bye

Likes

Comments

Här är några av mina bilder ifrån denna helg som jag har tagit för mina projekt, om ni vill se mera av dessa bilder så kan ni följa min fotografi konto på Instagram @/sefanitrezenephoto
Puss och hej

Likes

Comments

Fitness, Livstil

Denna torsdagen så hade jag min "senior night" tävling där alla senior simmare är tackade för att dom har jobbat så hårt under de fyra åren I gymnasiet. Jag kommer ihåg min första dag av träning, när jag kom in och började träna I Varsity med dom äldre eleverna och var nära på at skita på mig för att jag var så nervös! Men allt gick bra, och jag har nu träffat så många människor som kommer att vara en del av mitt liv jätte länge och jag är så jävla tacksam att ha träffat alla, speciellt tjejerna på laget. Jag har så många minnen att ta med mig för resten av livet tack vare dessa underbara tjejer, som har simmat med mig Igenom mina gymnasier år. Jag skulle aldrig byta ut något och jag vill också säga tack till mina två tränare som jag har haft, Coach Horne och Coach DuBose, som har visat mig vad de betyder att jobba hårt för de du älskar och att alla tårar och alla dagar jag ville helst ha sovit på morgonen har varit värt de varje gång, i med att vi klarade att kvalificera till "regions" varje år! Nu så är simsäsongen alltså snart slut, och då så börjar ju VATTENPOLO! Om ni inte har märkt så är jag jävligt taggad!
Puss och hej

Likes

Comments

Entertainment, Livstil

Hej allesammans! Hoppas att ni har haft ett bra nyårs firande. Jag firade med mina klasskompisar med att först ha middag i mariano's och sedan åka hem till min bästa vän och festa där. Men nu så är de den första januari och vet ni vilken tv serie som äntligen släpper ut en ny säsong? SHERLOCK! Jag är så jäkla taggad att se den första avsnittet idag. Jag och mina två vänner ska mysa tillsammans och komma på den ikväll med lite chips och läsk. Helt sjukt att de kommer en ny säsong efter cirka 2-3 år. Benedict Cumberbatch är så vacker och hans röst alltså... aja nu så ska jag kolla på lite scream queens innan jag gör mig redo inför dagen. Puss och hej

Likes

Comments

Livstil, Skönhet och Mode

(driving to location)

Hallå världen, de är jag här! just nu så sitter jag I en lite cafe som heter White Rock Coffee och redigerar bilder för min portfolio för min fotografi klass I skolan. Vanligtvis så rör jag aldrig mina läxor under lov, men eftersom jag älskar fotografi så tänkte jag att jag skulle göra det. Dagens outfit består av en randig skjorta från asos, blå jeans från H&M och en klocka som är från target. Detta är en av dom få dagar då jag faktiskt klär mig helt ok, så givetvis tänkte jag att jag skulle dokumentera detta tillfälle. Bilderna var tagna I White Rock Lake (en av mina favo ställen I mitt område). De var allt för idag, puss och kram!

Likes

Comments

Livstil

(Brooke och Georgia)

Nu så är de den 29 december och så är de ju självklart varmt I Dallas. Vi är två dagar ifrån de nya året och jag och mina kompisar bestämde oss för att göra dessa sista dagarna av 2016 så bra som möjligt och då måste ju mat vara med hel enkelt. Vi åt I Dallas Grilled Cheese Co. och åt varma mackor till lunch! 100% rekommenderar jag restaurangen om ni befinner er I Dallas. Jag beställde en basic grilled cheese som hade cheddar and american cheese I, med en Arnold Palmer till att dricka. Vädret har varit up och ner, men idag så var de sjukt fint ute med lite värme. De känns ju nästan som en svensk sommar liksom, så nice är de. Hoppas bara att de håller nu till nästa år!

Likes

Comments

Livstil

(Downtown Dallas)


Jag hade tänkt att skriva lite om Dallas, som har varit mitt hem I de sista 4 åren. Jag flyttade till USA I vintern av 2012. De var lite stressigt då eftersom jag och mina syskon var ju tvungna att bli registrerade på skolan. jag gick på 8an för en semester innan jag började High school. De var liksom ett kulturchock för mig eftersom jag var van att gå på skola med runt 30 elever men så var jag plötsligt I 9an då de var runt 900 elever BARA I DEN KLASSEN! jag fick ju fan ångest bara att tänka på hur många de fanns I hela skolan. Men de var inte länge innan jag blev van med storleken av klassen och kom till att älska de. Spola fram 4 år, så är jag en "senior" I min skola och de är sjukt kul!
Lite mer om Dallas då, de var lite konstigt att flytta till en stat där de inte snöa på vintern och de var jävligt varmt under sommaren (de brukar gå upp till 37 grader celsius HELT SJUKT) och de kan vara för jävligt eftersom man inte orkar göra något under dagen! men de är helt ok ändå. Jag bor lite utanför själva downtown, cirka 10 minuter med bil, I en del av staden som heter Lake highlands. Dallas är så stort att jag har inte ens vart I 50% av staden! De finns runt 1.3 miljoner människor I Dallas vilket är en del större än Stockholms 700 tusen, Men så är Amerika ju större än Sverige. Om de är en grej, dock, som jag INTE kommer att sakna när jag lämnar Dallas, så är de trafiken!


Likes

Comments

Livstil

(Lilla jag)

Hej Hej allihopa, jag hade tänkt att mitt första inlägg ska ha en del information om mig som driver bloggen, så får ni som läser denna blogg(om de nu ens är någon som läser) veta lite mitt liv. Jag är en "liten" tjej som just nu bor I Amerika, och håller på att studera här. Jag har en familj som består av en mamma och två yngre syskon, och så har vi en liten katt som heter Nova.

(Min syster och ryggen på mamma)

Ok, så anledningen till denna blogg är att jag vill ha ett forum där jag kan dokumentera mina år I Universitet här I USA. Jag hade tänkt att de blir skit kul lite senare I mitt liv att kunna komma tillbaka och läsa om mina "guld år" liksom. Och vis jag har folk som faktiskt läser min blogg så blir detta ännu roligare, men att vara känd är inte min avsikt. Just nu, så vet jag inte riktigt vilket Universitet jag ska gå på, men jag har ansökt på 6 olika universitet I landed, 3 av dom är utanför Texas och dom andra 3 är "In state" som de kallar det här. Själva processen till att komma in på universitet här har varit en långsam process, men nu när jag är klar med den delen så känns det lite skönt! Men jag har dessvärre fortfarande mycket att göra t. ex. ansöka för scholarships, ordna boende, transport, mat etc. Men de är ju också mitt sista år I gymnasiet, så jag har tagit för mig att slappa av och bara njuta av att jag tar student om några månader, så de är mycket fest och firande på gång här. Ok men nu får detta räcka för nu, och jag hörs senare! Hejdå

Likes

Comments