Header
Livstil

Kan ni tro att det bara finns en månad kvar innan jag lämnar mitt hem och börjar leva själv? Sommaren har gått så fort och nu är det dags att börja packa allt. Om exact en månad kommer jag officiellt att vara en Aggie. Jag är så taggade asså!

Jag hoppas att alla er har en underbar sommar, fylld av glädje och skratt. adios everybody.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår, den femte juni så hade jag studenten! Så sjukt att jag är klar med high school... detta var den sista dagen jag såg många av mina klasskamrater och vissa lärare! Självklart så ska jag hälsa på mina favo lärare haha, men dom flesta så ser jag aldrig mer. De har varit 4 år av Kämpar, tårar och skratt, men varje steg av vägen har varit så jävla värt asså! Nu så har jag några veckor till innan jag börjar ännu ett äventyr, men denna gången som en vuxen. Bye lake Highlands, you will be missed.

Likes

Comments

Här i Amerika (iallafall i Texas) so tar folk något som heter "senior pictures" där man har en fotograf ta bilder av en när man är en senior och ska ta studenten. Dessa är iallafall mina senior bilder och jag är sjukt taggade för min student nu på måndag! Min mormor har precis kommit efter ett 13 timmar flyg som sen hade blivit försenad pga stormen i Dallas. Annars så gick allt bra och jag är så tacksam att hon kunde flyga hit för att ser mig gå på scenen!

Likes

Comments

Var så jäkla länge sen jag bloggade, men dessa sista veckor har varit så hektiskt med final prov och allt annat. Men nu så har jag precis varit och gått till mitt universitet och fixat till ett schema för nästa år! För er som inte vet, så kommer jag att vara en del av "the Aggie family" i Texas A&M. Whoop!
Denna vecka var också då min klass hade genrep inför våran student och hade på oss "caps and gowns" och marschera över scenen. Nu så är de bara 8 dagar kvar förrän vi tar student. Då säger vi hejdå till LH class of '17 och säger hej till TAMU '21

Likes

Comments

Fitness, Livstil

Igår så var det den sista tävlingen för mig... de är så sjukt konstigt att jag inte ska simma så som jag har i dom senaste 12 åren! Varje dag efter skolan och nu varje dag innan skolan så har jag varit och simmat och tränat och dött tusentals gånger, men var dag så kom jag tillbaka eftersom jag älskar den känslan jag får bär jag simmar! Simning har altid varit något som hjälpte min ångest, vare sig om stress inför skolan eller ej, så är de ett sätt jag lugnar ner mig och bara simmar och gör de jag älskar. Men igår så tog de slut och jag är så jävla stolt av dessa tjejer som har jobbat så hårt under året och jag kan lätt säga att tack vare dom, så har de varit sjukt kul att vara kapten av laget!! Jag kommer att sakna dom så jävla mycket och jag önskar dessa kvinnor de bästa i livet!
Jag simmade 200 IM den första dagen och så var det 200 och 400 lagkapen med tjejerna and We kicked ass! Alla simmade sina personbästa och gjorde de bästa dom kunde och vi hamna runt 12 av 24 andra lag!! Jag kommer aldrig att glömma denna dagen och som jag sa tidigare, jag är så stolt över alla som simmade!

Likes

Comments

Livstil, fotografi

Här är en bild på tre av mina bästa vänner som jag har haft äran att gå på gymnasiet med! Dom här tjejerna har varit med mig igenom allt, från killproblem till at ha tagit hand om varandra genom fyllan 😂 jag älskar dessa tjejer och kommer att sakna dem när vi alla går på olika universitet! Jag önskar dom lycka till med deras liv och hoppas att vi ska kunna ses även efter skolåret!!

(Fotograf: @alexseyreyes på instagram)

Likes

Comments