Hej, hoppas allt är bra med dig. Med oss är allt bra.
Det har gått en lång tid sen vi skrev senast men som sagt så kommer vi att skriva inlägg när det passar och finns tid. Det som har hänt sedan vi senast skrev är att vi har varit ute på APL (praktik) och haft höstlov. På höstlovet gjorde vi inget speciellt mer än att våran syster från fastlandet kom och hälsade på. Det var kul och trevligt då vi inte träffas så ofta. Vi gjorde inget speciellt mer än att umgås.

Idag har vi varit i skolan och haft psykologi fram till 10.45 då vi slutar skolan för dagen. Just nu sitter vi hemma och inte gör speciellt.

Detta inlägg blev kort men finns inte så mycket mer att säga så...
Kramar från oss så hörs vi i nästa inlägg <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, Hoppas allt är bra med dig! Med oss är det rätt bra.

Igår gjorde vi inget speciellt mer än att vi var på fotbollsmatch. Det var FC Gute A-lag som spelade sin sista hemmamatch för säsongen, mot Kvarnsveden IK. . Resultatet blev 2-2. Grabbarna kämpade på bra och utförde en bra match. Nu blir det till att vänta inför nästa säsong som börjar någon gång runt vår. <3
Väntan börjar...


Idag är det den 10 oktober och det betyder 4 månader utan en speciell person. För 4 månader sedan gick en son, bror, vän, klasskompis, en medmänniska samt en spelare och lagmedlem bort. Hela Gotland berördes och många tankar skickas dagligen till nära och kära till denna person. Personen kommer alltid vara saknad av nära och kära men även av människor som visste vem personen var, samt kommer han alltid finnas i ens tankar, Finaste A!<3<3 <3

Likes

Comments

Hej. Hoppas allt är bra med dig. Med oss är det rätt bra!
Igår var vi som sagt på FC Gutes match. Det var A-laget som spelade mot Karlbergs BK. Resultatet blev 0-0. Det var en spännande match som slutade rätt bra. Killarna var grymma och spelade jätte bra fast dem spelade med två mindre på planen (p.g.a röda kort) en del av den andra halvleken. Killarna samarbetade bra och kämpande in i det sista. Grymt bra jobbat av alla spelare!

Bild 1- FC Gute A-lag <3
Bild 2- Himlen från när vi gick hem!

Idag ska vi inte göra något speciellt. Vi har hemmaskrivning i ett ämne som ska göras och sedan om vi hinner så måste vi plugga till de andra proven vi har denna vecka..

Kramar från oss, så hörs vi i nästa inlägg <3

Likes

Comments

​Hej, Hoppas allt är bra med dig. Med oss är det helt okej. 
Det är nu ett tag sedan vi skrev men nu ska vi försöka börja igen men det kommer inte bli inlägg varje dag utan det blir när det blir och när vi kan skriva.

Idag ska vi till våran syster Madde och pyssla lite, sedan ska vi åka och se FC gutes match, Det kommer bli roligt och vi hoppas självklart på vinst..

Kramar från oss, så hörs vi i nästa inlägg <3

Likes

Comments

Hej. Hoppas allt är bra med dig! Med oss är det rätt bra.

Det var ett tag sedan vi skrev ett inlägg, såhär kommer det ett.
Dagen började med att vi handlade och sedan så gick vi och mamma ner till hamnen och bara tog det lugnt och tittade på alla folk. Det är Stockholmsveckan just nu så det är ännu fler folk och sånt men det är bara roligt anser vi.
Vi gick runt och tittade och sedan satte vi oss på Joda och tog det lugnt samtidigt som vi lyssnade på musiken som en av båtarna hade. Dem på båten stod och dansade och bara hade det roligt.
Vi träffade även på Daniel Paris, det var trevligt.

Nu har vi precis kommit hem och vi ska bara ta det lugnt och vila efter denna dag då vi har varit iväg hela dagen.
Kramar från oss, så hörs vi i nästa inlägg <3

Likes

Comments

​Hej, Hoppas allt är bra med dig. Med oss blir det bättre och bättre. 

Idag har det varit en ganska lugn dag. På förmiddagen kom Emelie, Tristan och Paul hit en stund och pratade och lekte. Efter dem åkt så ttittade vi på youtube/film, småfixade lite och bara tog det lugnt. När det blev senare på eftermiddagen så gjorde vi ordning mat.
Nu sitter vi och tittar på tv och bara tar det lugnt, och det kommer vi att göra resterande av kvällen.

Kramar från oss, så hörs vi i nästa inlägg. <3

Likes

Comments

​Hej. Hoppas att allt är med dig. Med oss är rätt bra fast det är många tankar som kretsar för både mig och Fanny just nu.. 

Igår kom det inget inlägg så det kommer med dagens.

Igår på morgonen, eller med andra ord innan lunch, så städade vi lite och tog det lite lugnt. Efter lunchtiden så kom en av våra kompisar, som vi kan kalla för C. Det första vi gjorde när C kom var att gå till Coop och handla fikabröd och dricka. Sedan fick vi hem och åt det tillsammans med min och Fanny´s mamma, Madde, Nicole och mormor. Efter vi fikat färdigt så gick vi in på Fanny´s rum och såg film och pratade. Detta gjorde vi sedan resten av kvällen tills klockan blev typ 22,30 eller något då C åkte  hem. Det är väldigt roligt och mysigt att bara sitta o prata om allt möjligt och att se film. 

Idag har vi varit ute på Emelie´s jobb och åt mat med mamma och Madde. Mamma och Madde åt nachotallrik och vi åt en varsin sallad - det var gott! Sedan åkte vi hem till Madde och var där en stund. Tristan är vi barnvakt åt nu också då Emelie och Paul måste arbeta.
Just nu leker Tristan ute i poolen (en barnpool med lite vatten) och vi slappar lite och håller koll på Tristan. Tristan kommer åka hem senare ikväll så tills dess kommer vi ha och leka med honom. När han åkt så får vi se vad vi gör, det beror på när han åker. Kanske blir att titta på film eller något annat.

Jaja, det var allt för idag så....

Kramar från oss, så hörs vi i nästa inlägg <3

Likes

Comments

​Hej, hoppas allt är bra med dig. Med oss är det bättre men inte helt bra.

Igår var det den 10 juli, vilket betyder 1 månad sedan olyckan.. Det är ännu overkligt..
​Vi kände inte personen som omkom så bra men vi visste vem det var och det är vi glada för.
Att få läsa alla fina texter om och se alla bilder på personen är så fint. Alla skriver så fina saker och det är omöjligt att läsa utan att få tårar i ögonen!
​<3 Du kommer aldrig att bli bortglömd, du är alldeles för betydelsefull för dina nära och kära, samt personer som visste vem du var! Saknaden är stor efter dig av många människor <3

Idag har vi bara tagit det lugnt och varit en stund ute hos Madde och Nicole. Hos dem åt vi mat och umgicks lite. Maten blev potatis med kalops och knäckemacka för den som ville ha. Nu ska vi softa lite, vilket innebär att typ se film, småfixa, se tv eller något annat.. 

Kramar från oss, så hörs vi i nästa inlägg <3

Likes

Comments

​Hej! Hoppas allt är bra med dig. Med oss är det okej..

Igår, lördag, var vi hos Madde och hennes kille samt Nicole då hennes kille Jakob fyllde år, så vi var där och firade honom en stund. Vi åkte dit tidigare än när alla andra personer kom. Vi gick en promenad för att sysselsätta Tristan och Nicole. Mer gjorde vi inte igår typ..

Idag har vi haft Tristan och bara varit hemma och tagit det lugnt. Städat lite har vi också och lekt samt byggt lego med Tristan. Maten ikväll blev pasta och köttfärssås med grönsaker, det var rätt gott

Kramar från oss, så hörs vi i nästa inlägg <3

Likes

Comments

​Hej, Hoppas att du mår bra. Vi mår ganska bra. 

Idag kom Tristan någon gång på dagen och ska sova här tills på Söndag om han vill sova, annars får han åka hem och komma tillbaka imorgon. Idag har vi haft besök från mammas kompis Ulrika som var har och bara pratade.
​Sen gick vi till en fotbollsplan i närheten och skulle spela lite fotboll med Tristan men han hade ingen lust att spela en längre tid så vi gick en promenad istället. Efter det så gick vi hem och lagade mat och sedan ville Tristan bada så han fick göra det samtidigt så tog vi det lugnt och bäddade hans säng, där han ska sova.

Nu ligger Tristan och kollar på film och leker med sina bilar. Vi tar det bara lugnt och kollar på tv, tills han somnar så att man själv kan gå och sova eller göra något annat. :P

Kramar från oss, så hörs vi i nästa inlägg. <3

Likes

Comments