Idag var det meningen att barnen skulle på dagis, men i natt var det Evelinas tur att få magsjuka 😩 Eller om hon råkade äta för mycket av det goda dom fick igår.. Men såklart måste vi fortfarande gå efter 48 timmars regeln! Efter att ha kommit i säng sent igår.. Typ 1 i natt så var det tungt att gå upp i morse..  Men sista hel dagen för veckan och någon måtta får det ju vara.. Den här veckan jobbar vi om varandra, jag på dagen och L på kvällen, smidigt sätt att slippa vabba också 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen dags för dagis för mina små! Som dom väntat, kör en kort start med 2 dagar innan det blir helg, men det är alldeles lagom 😀
Idag är en sån dag när jag är tacksam över livet! Jag har ju det viktigaste man kan ha i livet, även familj, 2 fina barn och det är ju faktiskt det livet handlar om! Att finnas där för mina älskade barn!

Likes

Comments

Vågar vi hoppas på att våren är här? Jag håller tummarna! Riktig vår värme har vi haft här hemma iallafall! Så här börjat vår städa på gården, tagit undan alla vinter saker och fixat lite! Så råkade jag beställa en ny studsmatta också 🙈 Den barnen har är jätte gammal och blir i sämre och sämre skick för varje år, så det är dags! Med skyddsnät såklart och nu är det skydd för stolparna också vilket är jätte bra då barnen gör illa sig ändå och då när dom flyger in i dom!

Sommaren är räddad 😀

Likes

Comments

Super tidig morgon med Olivia idag, bara att gilla läget och häva sig ner före klockan sex 😝 Hon är väldigt förkyld, har feber och är väldigt hostig! Så det ser just nu ut som det inte finns någon ände på det hela. Till veckan blir det tredje veckan.. Aldrig varit sjuka såhär mycket och inte heller att det varit så långdraget.. Inte mycket att göra åt än bara gilla läget!

Likes

Comments

Idag bäddar jag ner mig i soffan på jobbet under rasten! Här visst gått och blivit jätte förkyld! Var lite förkyld igår när jag vaknade och under dagen blev jag sämre! Men imorse var jag ganska pigg, hoppade in i duschen och tog några värktabletter och drog på jobb! Idag är ju ändå långdagen och imorgon har jag en riktig kort dag innan jag har hela helgen på att bli frisk! På Måndag hoppas jag att både jag och barnen är friska och vi kan ladda för dagis 😊

Likes

Comments

Idag är barnen hemma med pappa och jag fick äntligen åka och jobba! Inte helt fel att solen skiner heller, kan väl inte bli så mycket bättre? På rasten tog jag en promenad på 30 minuter, perfekt väder! Gillar ju inte alldeles för varma sommardagar så det är perfekt att njuta lite extra nu 😊
Sen hinner jag rädda barnen en snabbis innan det är dags för kvällsmöte för min del!

Likes

Comments

Har blivit en liten paus i squats utmaningen jag gör då jag åkte på magsjuka! Men på't igen idag! Dag 5 blev det ju idag då så 40 stycken!

Likes

Comments

Redan igår kunde jag logga in för att deklarera, eftersom det var lite att tillägga tog jag tag i det redan igår! Så skönt! Här ju dragit extra på min lön så jag får tillbaka ganska mycket pengar! Jätte roligt! Ska passa på att köpa en ny soffa för pengarna, ny säng till Olivia och så lägga i semester kassan! Idag tänkte jag att vi skulle baka jag och barnen! Gött att börja fylla på frysen redan nu då L fyller år snart!

Likes

Comments

Alltså, när ska vi få vara friska?!?! Nu har Olivia fått den värsta hostan också! Evelina har ju haft hosta ett tag och är väldigt tät i näsan, Olivia har haft magsjuka och är nu väldigt hostig och en vecka efter Olivia har jag haft magsjuka! Vad är det här? Tror vi hann vara på dagis i 3 veckor innan något annat helt ut.. Jag är hemma idag och imorgon eftersom jag kräktes igår men om inget annat kommer får L vara hemma från Onsdag om det skulle behövas! Ny duschade barn och en heldag med mys står på schemat!

Igår hade barnen en så himla bra dag och som höll sams mer eller mindre hela dagen! Klart dom små tafsade med inte alls som dom gjort tidigare i veckan!

Likes

Comments

Hej och välkommen omgång 2 med magsjuka 🙈 Nu var det min tur.. Tanken var ju att jobba imorgon men måste ju såklart vara hemma eftersom jag kräkts. Fördelen när jag ängar magsjuka så är jag oftast inte dålig på något annat sätt än det dom hör till magsjuka men pigg i övrigt! Men då smittorisk såklart finns ändå så blir det minst 48 timmar hemma både för mig och barnen!

Likes

Comments