Ledig dag blev VAB istället! Olivia har varit sjuk sedan i fredags nu så vi passar på att bara vara samtidigt som det blir massa film tittande för barnens del och jag har skruvat ihop lådor till köket! Tacksam att vi inte har ett jätte stort kök att skruva ihop iallafall! När L kommer hem blir det lite andra måsten till köket och förhoppningsvis får vi ordning på bänk skivan också! Sen vatten och el. Imorgon blir det L som får VABBA och sen är jag ledig resten av veckan för att skruva kök 😉 Och så måste vi komma ikapp med allt annat här hemma som har blivit efter, ser ut som en bomb slagit ner överallt! Blir både vänder till tippen, återvinningscentralen och massa andra måsten! Skulle behöva en vecka att ta igen den här veckan 😂

Nu har det hänt en hel del med dom här kartongerna, och ändå är det hur mycket som helst kvar 😂

Likes

Comments

God Morgon Söndag!
Vi fortsätter sjukstugan här hemma! Tidig morgon trots det blev sen kväll. Ja, ja! Kastspya gånger 2 över hela sig har hon hunnit med också, blir en riktig tvättdag idag med andra ord 😉 Tror dock inte på magsjuka, sjuk, törstig liten tjej som drack alldeles för mycket alldeles för fort!

Likes

Comments

Idag tog jag och barnen oss en tur till IKEA för massa shopping! Alltså det tar tid på IKEA, jag visste ju vad jag skulle ha för något men samtidigt vill jag ta en tur igenom också. Efter ett tag blev det lunch paus! Köpte en hel del till köket som fattades och lite annat smått och gott 😊 Kunde handlat betydligt mycket mer också, men måste sätta en gräns någonstans!

Likes

Comments

Fredag här och idag blev det 4 timmars övertid för min del då vi haft möte hela dagen på jobbet! Hem och fix med kök, åkt iväg med massa kartong! Herregud vad mycket det blir när man renoverar kök! Barnen har varit med mormor och gammelmoster på badhuset idag, så nu är dom nöjda! Evelina har tjatat hur länge som helst! Så när dom kom hem misstänkte mamma att Olivia fått feber och mycket riktigt, 39.4 i temp. Bara att leta fram Alvedon i röran och slå på barnprogram!

Just nu går det ganska sakta med kök och sånt då avloppsrören lär byggas om, L fixar det själv men det saknades saker som vi väntar på!

Likes

Comments

När man har alldeles för mycket på så kroppen säger stopp. Mitt humör är det första som man märker på att jag haft alldeles för mycket på! Att jobba och samtidigt inte ha något kök och samtidigt renovera för att så småningom få ett kök. Det är ganska tufft kan jag tycka! Det är inte så vi har jätte stort utbud med hämtmat heller.. Och det är dyrt och långtråkigt. Men nu är köket redo för köket 😉 Vi har skruvat upp skenor och L håller på att skruva ihop stommarna. Är så nöjd och det kommer bli så jäkla bra!

Likes

Comments

God Morgon Måndag  ❤
Nu är veckan här vi väntat på alldeles för länge! Den här veckan är det meningen att vårat kök kommer! Tjohoo! Hoppas såklart att det blir så och kommer bli riktigt besviken om vi får vänta mer.
Men idag väntas jobb iallafall! Klockan har precis ringt så ska alldeles strax väcka dom där 2 små jag har också får se om Olivia är hes idag också eller om det bara var något igår..

Likes

Comments

Det har jag alltid. Men när jag har mens?! Då vet jag inte ens vad självdisciplin är 🙈 Vardagligen försöker jag begränsa allt onyttigt och just nu äta nyttigare för jag vill gå ner i vikt! Men det går alltså inte! Första mens dagen och redan helt hopplöst! Kommer iallafall klara det bättre när jag jobbar 😏

Likes

Comments

Idag ha4 golvet legat på fokus. Men just nu står det ganska still och vi tar nya tag imorgon, efter jobbet! Är i val och kvalet om Olivia är tillräckligt frisk för dagis, eller om vi ska avvakta så får dom ringa. Men dom sista gångerna vi gjort så skulle hon ha behövt vara hemma och då har jag bestämt mig att är jag osäker är det bättre att hon får vara hemma.

Likes

Comments

God Morgon Söndag! Idag står det golvläggning på schemat! Och L ska iväg på annat en vända idag så då passar jag på att spackla! Än så är "bara" 2 längder lagt och är redan hur nöjd som helst över resultat! Och så ska jag passa på att stryka in tvätt idag också! Får inte glömma vardagssysslor!

Gårdagen tillbringade vi några timmar i solen  på isen, perfekt sparkföre så barnen var super nöjda 😁

Likes

Comments

God Morgon Lördag! Idag ska jag och barnen göra lite måsten innan vi ska fortsätta med köket! L drar iväg på äventyr en stund och vi passar på att handla! Och sen eftersom det inte är -20 idag så ska barnen få busa av sig ute också! Dom har tjatat i 2 dagar nu men känns inte så kul att gå ut när det är så kallt 😊

Likes

Comments