​Jag har alltid drömt om att ha en riktig bästa vän. En som skulle stå upp för en vid alla tillfällen och kunna göra vad som helst för mig. Självklart skulle jag göra samma sak mot den personen. Varför jag berättar detta är för att jag har tröttnat på folk som bara kan dra ner mitt självförtroende och bara hålla på att hacka på mig men även bestämma över mig hela tiden: Jag fattar att ni bara "men bestäm någonting själv då" men det är inte speciellt lätt i min relation som jag pratar om.

Jag har även en dröm om att gå i High School i USA och gå på prom men oturligt nog blev jag född i Sverige och har bott här hela mitt liv. Man läser böcker och ser alla filmer som utspelar sig i USA och tänker hur perfekt dom har det. ofcourse så skulle mitt liv inte bli som i en film men tänk hur bra livet skulle vara i såna fall.

Om det nu är någon som läser detta så skulle jag vilja veta vad ni har för drömmar så passa på att skriv det i kommentarsfältet om ni vågar ;).

Likes

Comments

​Hej! så jag tänkte bara börja min blogg med att presentera hur den kommer vara. Jag har alltid velat starta en blogg men jag kommer aldrig på någonting att skriva. det kan bero på att jag har ett rätt så tråkigt liv. Men nu är det rätt så snart nyår och jag hoppas att helt förändra det.jag är en tjej men mer om mig kommer jag inte berätta. Jag vill vara privat.

jag tror jag söker efter ett nytt liv där ingen vet vem jag är. jag vill bara gå vidare, ifrån det förflutna. nu när jag tänker efter låter allt detta som en film men alla vill väl vara i en? okej, min introduktion sög men so what. det kan bara bli bättre :)

Likes

Comments