Jag är väldigt ledsen över att jag inte uppdaterat här men det ska det bli ändring på! Under hela denna tiden har Sueme flyttat till ett nytt stall. Hon verkar trivas väldigt bra i det nya stallet och det gör jag med. Hon har också börjat använda back on track mer och har dem nu på natten. Hennes galla som hon har på det ena frambenet är väldigt mjuk och det är väldigt bra! Jag håller alla tummarna för Sueme att hennes ben ska bli helt bra. Hon har även ringskor fram som ska hjälpa.

Men iallafall, Idag red jag på Sueme en sväng. En sak som är riktigt bra är att det finns asfalt nära stallet som vi rider på för att stärka benet! Det är jätte bra att det finns där. Men idag när vi red ut var Sueme duktig som vanligt. Men hon var väldigt rädd för ett släp. Hon hoppade till men sen var det inget mer med det. Hon var duktig hela vägen och när vi kom tillbaka satte vi på henne Back on track benskydden och flistäcket. Vi gjorde inte så mycket i stallet idag men det vanliga. Mockade, fixade mat, red. Detta var nog ett väldigt rörigt inlägg men det kommer ett nytt imorgon som antagligen inte är så rörigt.

Likes

Comments

Hejsan!

dethär är bloggen jag kommer skriva om mitt liv tillsammans med min bästa vän Sueme.

Sueme är en lite speciell häst och ingen dag är den andra lik. vilket gör de så mycket roligare. sueme är min främsta prioritet så självklart förtjänar hon en presentation.

Sueme är en häst som är nio år och är ett Varmblod. Hon är svartbrun i färgen och älskar mat.. hon är en väldigt smart häst som är duktig på trickträning och kan pussas på kinden och munnen på komando. Hon är extremt rädd för kor, och hon gillar inte att bli duschad. Hon ÄLSKAR persika. vilket kanske är lite annerlunda..

jag hoppas ni gillade detta inlägget eftersom det var mitt första, Ses i nästa! 😃

Likes

Comments