Korpen, Livet som egen företagare

Igår blev det en arbetsdag i Växjö på kunds (korpen småland SDF) kontor.

Kom ner runt lunch och då gick vi igenom och följde upp vissa punkter för att sen nu komma fram till vem som gör vad på dessa sista grejer som behöver ordnas innan det blir 20 augusti och Toppconvention går av stapeln. Vi tog oss även till Teleborgshallen där vi ska ha eventet och kollade på lokalerna.

Sen fick jag redogöra hur de gått hittills på styrelsemötet och efteråt blev det middag på pinchos. Det var första gången många av oss åt där och det fick 👍 tummen upp.
Dock var personalen kanske inte den mest service inriktade.

Sen bar de av hemmåt.

Idag är sista dagen innan "semesterledigheten"

//Tess

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet som egen företagare

I söndags arrangerade jag barnkalas. Tilde fyllde 11 år och hade valt att boka bumperballs som aktivitet 😀

Barnen jade jätteroligt och var supertrötta efter att ha sprungit runt i dessa bollar i 1 timme. Det var dock lite paus imellan för korvgrillning och paket öppning.

Vi hade sån himla tur med vädret. precis när kalaset var slut då kom regnet. Så kalaset blev verkligen lyckat. Jag tror barnen sov gott sen där på kvällen 😉

Detta var första barnkalaset som vi kört bumperballs på och det blev riktigt bra. Nu ska det dock gås igenom och anpassas ännu mer så vi kan lägga upp ett klart grund paket på hemsidan.

//Tess

Likes

Comments

James, Min vardag

I lördags var det sparbanksdagen och då de inte var så fint vöder började vi dagen med barnbio 😀

Tänkte att det var en kortare film men där hade jag fel.

Vi såg klas klättermus - HELA FILMEN!
Så himla stolt jag är över James. Han uppförde sig helt fantastiskt bra och såg hela filmen sittandes större delen och mot slutet ståendes vid mina och mamma/mormors ben.

Var dock lite spring i benen innan filmen väl började men de gör ju inget.

Vi hade heller inget gotte gott med oss och nappen hade ramlat ut vid bilen så den saknades med. Så utan napp så gick det till och med. Galet stolt över han.

Filmen då. Kanske lite väl lånh på 90 min. hade räckt med 60 min då den blev lite seg ibland. Den får 3/5 i betyg av mig 😂

Så nu kanske de blir bio någon mer gång då de visas på dagen.

Efter filmen så somnade James så då blev det perfekt för mamma och mig att äta lunch 😊 sen blev det lite titt i affärerna innan vi åkte hem när james vaknat igen för att äta middag.

//Tess

Likes

Comments

Huset, Livet som egen företagare, Min vardag

Ett gott täcken på att sommaren verkligen är här är när lupinerna i hästhagen står i blom. Var lite rädd att de inte skulle komma några i pr då de körde med traktorn och gjorde ordning för hästarna i slutet av förra sommaren. Men än har inga hästar gått i denna hage sen vi flyttade hit. De säger att de ska gå här nu i juni men än syns dem inte till här utan går i hagen närmast stallet än.

Hur är livet annars då. Lugnt ena stunden och stressigt andra. Saknar ballans där känner jag. Ser fram emot att ha semester snart men för att de ska gå så måste en hel del jobb bli klart till nästa vecka.

Har känt mig extremt trött sista tiden med och det är ingen bra kombo nör man känner att man måste ha lite go i kroppen för att fixa vissa arbetsuppgifter.

Men bara ta tag i det och huvudsaken är att det är klart till nästa fredag.

//Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare

Då jag är iväg hela dagen idag så tänkte jag passa på att tipsa om grymaste podden!
Självklart Josefin & Vanja

Så har ni missat denna så börja lyssna 😉

Hoppas ni har en bra dag. Jag hoppas få lära mig mer om ekonomi som är dagens tema på tillväxtdagen. Sen har jag hunnit med en workshop i digitalisering när ni läser detta tips.

//Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare, Min vardag

Igår fotade jag min arbetsdag lite så ni kan få se lite hur en vanlig dag kan se ut.

Först dagsens outfit som blev vita jeans och  grå baströja. Det kluriga med att ha hemma kontor är ju att man måste ändå anstränga sig och klä på sig lite snyggt för då brukar man jobba bättre än de dagar man myser runt i mjukisbyxor på kontoret.

Dagens to do lista handlade om dokumentation och förberedelser. Kunde kanske fokuserat lite mer på det än vad jag gjorde. Men sen fastnade jag i att göra två danser så gott som klara till höstterminen.

Så nu är alla danser utom en klar för tävlingen kul i jul så jag hoppas de blir av att vi kan delta och tävla.

På eftermiddagen blev de åka in till stan en sväng och prova på att sitta på coffies. Träffade en tjej som håller på mycket med foto och design som jag frågade om hon kunde tänka sig hjälpa mig  Behöver någon som kan fota aktiviteterna som är planerade framförallt denna sommar men även bilder till hemsidan som är lite svårare att få till. Så får se om hon nappar eller ej.
Började annars förbereda en ny föreläsning som är tänkt att i korthet va under danslägrer i sommar men även en större i höst.

Sen blev det lite stressigt att prommera ifrån stan bort till James förskola där nattis hade sommaravslutning med grillning och glass. Mycket trevligt 😀 av förklariga skäl fotades inget dock på nattis.

Så så såg gårdagen ut helt enkelt. Gillade ni denna form av inlägg så kommentera gärna så jag vet vad jag ska fokusera på för inlägg så bloggen blir så bra som möjligt.

//Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare

Idag är jag ute på gränsöslott på tillväxtdagen. Får se om de finns något wifi så de går att uppdatera där annars kommer lite tidsinställdq inlägg upp idag. Så får ni veta mer om idag imorgon 😊

Inte så varmt och soligt nu så frågan är vilka skor man ska ha. tror dock de får bli gympaskor.

//Tess

Likes

Comments

Min vardag

I fredags var det ju Linköping med mamma och Monica. mycket trevligt och de blev som vanligt scones när vi kom uop och sen hittade jag faktiskt det jag sökte efter så kom hem med både nya bhar och tröjor att ha över linnen/tshirts för det är något som saknas i min garderob.

I lördags hände inget speciellt. vi grillade hemma men missade att fota lördagen.

Nu har vi precis varit på kalas hos James sysling och sittee nu och väntar på att hämtpizzan ska bli klar så vi kan åka hem. Väl hemma kommer Maria och hennes son ut till oss.

//Tess

Likes

Comments

Idag blir en heldag med mamma och Monica i Linköping ❤

Såhär bjuder jag även på en dagens outfit 😉

crocker jeans och senaste fyndet tshirten ifrån vila 😀

Det har varit en vecka med mycket jobb så att få vara ledig idag och även helgen ska bli skönt. Får se om det blir några fynd idag men vi ska sen ha lite ifrån ikea innan vi åker hem. blandannat soppsorteringssystem 😁

Hoppas ni får en härlig och varm dag. de verkar det bli här.

//Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare, Min vardag

då gör man lite reklam för företaget #tessevent 😉


Då jag extra jobbar denna vecka så har jag precis hunnit gå igenom mina mailadresser - företagets huvudmail samt toppconvention projektets mailadress.

Det var lite att gå igenom då jag inte kunnat sitta vid datorn sedan i torsdags.


Har bara mi privata och företagets huvudmail till telefonen och det är inte alla mail som företaget får in som jag vill svara på via mobilen. Utan de behöver lite eftertanke och omvårdnad hehe.


Nu har jag precis fått James att somna så han ska vara pigg till vi ska iväg i eftermiddag då han får hänga med på möte och sen ska vi hänga med cissi 😀


Han hade tydligen inte sovit förmiddag som han brukar göra så tur att ha somnade nu!


Nu kommer stora provet om jag kan lyckas bära in han till sin säng då han ligger i mitt knä just nu 😂


//Tess

Likes

Comments