Livet som egen företagare, Min vardag

I torsdags började dagen med 07.30 som är mingelfrukost för näringslivet här i stan.
svensk fastighetsbyrå var dagens värd.
Det pratades om den nya näringslivs strategin som ska skapas och gälla från 2018 och 5 år framåt.

Träffade lite härligt folk och njöt av god frukost. Runt kl 9.00 var det slut och då bar det av på nätverksträff med unga entreprenörer där jag höll ett föredrag om sociala medier som var mycket uppskattat.

Sedan var det fullfart med grejer ända till det var kväll och danspasset var avklarat.

samtidigt är jag så sjukt förskyld att jag är helt mosig i huvudet. Jag hoppas verkligen jag blir frisk snart. Även James är förskyld så hoppas även han blir bättre snart.

//Tess

Likes

Comments

James, Min vardag

Ikväll när jag skulle köra James till nattis så var han väldigt bestämd med att han skulle bära sin väska själv 😍

han bar den sedan även från parkeringen vid förskolan och ända fram till grinden som kanske är 200 m . Fick inte ta den för han först då och då hade han kämpat de aista 20 meterna med att byta hand och ändra grepp haha.

De hade iaf varit bra men han var jättetrött när jag skulle hämta han så låg han nästan och sov i soffan framför tvn.

Får se hur de går imorgon sista dagen denna vecka sen blir de långledigt tills måndag.

//Tess

Likes

Comments

James, Min vardag

Idag har vi varit på bvc på 18 månaders kontroll. Blev även ta sprutan mot rödahund, mässling och något mer.. Får se om han får några biverkningar eller om han klarar sig lindrigt.

Sen blev de titta på änderna tills det blev lunch. Blev lunch på guldkant idag då de är alla hjärtans dag så vi iaf gör något ihop mer än bara sitta hemma innan jobbet.

Skönt att solen har hittar hit med!

Väl hemma hade nicklas mamma varit förbi med present till James och blommor till oss 😀

hoppas alla får en fin dag

//Tess

Likes

Comments

Korpen

Då var man i Vimmerby. En kall söndga u februari. det är inte så ofta man är här denna årstid.

Är här i korpen smålands äreende för att ha möte med korpen vimmerby för att se vad vi kan hjälpa dem med.

det rör sig lite folk på stan iaf trots att det är söndag.

//Tess

Likes

Comments

Dans, Livet som egen företagare, Min vardag, Shopping

Efter att ha varit iväg på möten större delen av dagen så var det väldigt kul att komma hem och upptäcka att mina wish brställningar har kommit.

Jazzskor - ovant bara då jag inte haft drnna modell tidigare men de passade iaf och de var ju tur. Var lite rädd att de skulle vara för små. tycker de är fint sydda så på måndag blir de att testa dem i danssalen.

"värmeknäskydd" - dessa hoppas jag ska görq mina ben varmare när jag ska stretcha. har ju inte hunnit testa dem än så får återkomma med redovisning där.

Senaste beställningen ifrån wish som ja nu väntar på är gardiner till James rum. feågan är bara im de kommer en eller två längder 😂

Har inte vågat köpa några kläder än...

//Tess

Likes

Comments

minnen, Personlig utveckling

Hela mitt liv så har det alltid varit så att vänner och kommit och gått, så livet består av perioder , ena perioden med den tjejkompisen och nästa med en annan, och så vidare.. Men idag finns ingen av dessa vid min sida, samtidigt har jag framför allt två vänner som har funnit med större delen nu av mitt så kallade vuxna liv om man ska dela upp det på något sätt iallafall.

Hur kommer det ändå att dessa vänner man hade när man var ung lämnar så stora hål att man ibland känner sig halv, och aldrig riktigt hel ?

Tycker denna fråga börjar komma oftare och oftare i livet.

en vanlig diskussion är väl egentligen att bara för man var barndomsvänner kanske man inte är vänner i vuxen ålder?

eller finns den där vänskapen gömd någonstans iallafall?

Har man inte setts på visst antal år är man fortfarande vänner, eller ska man säga bekant, eller kanske fd vän ? eller någon som jag var barndomskompis med? svårt det där.

Det ligger så mycket känslor blandade i dessa perioder i ens liv och vi hade de så sjukt kul att man saknar det ibland. Saknar att ha folk och vänner runt sig dagligen. hänga tillsammans och låta dagarna bara rulla.

Idag är det så mycket annat som ska in i livstårtan som gör att livet inte riktigt ser ut som då.

Tror en anledning är att man snart fyller 30, ska man ha fest då? isf vilka ska man bjuda? bjuda de som man umgås med idag eller göra stor fest och bjuda även dessa människor man hade en annan tid i livet? Skulle de vilja komma. Skulle vi få det roligt ? Eller ska man bara se efter vad man har här och nu ?

Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite.

Massor av kärlek till tiden som var <3 och massor av saknad för att några av er inte finns i mitt liv idag av olika anledningar <3

// Tess


Likes

Comments

James, Korpen, Livet som egen företagare, Min vardag

Efter över en vecka med skumma symptom på James då han kräkts om nätterna men varit superfrisk annars. Vi åkte även in akut för att kolla upp det och hamnade då på barn där de uteslöt maginfluensa, astma och konstaterade att de var en vanlig förkylning med kraftig hosta som resulterade i dessa kräk attacker.

Tillslut efter mycket tänkande så började vi undra om det ändå inte var vällingen som var boven till just kräkningarna då han varit dålig i omgångar sedan julas och lagom till julafton tog ersättningen (neocate LCP) slut och de har inte kunnat leverera den så vi har fått köra på enagos välling och gröt som är det ända i affären som han tål. Men många skriver i mjölkproteingruppen på facebook att deras barn antingen ratar nya receptet eller att de kräks. Så nu slutade vi med enago i lördags och vips så slutade även kräkningarna.

Så himla tråkigt om det beror på enagos produkter då det är det ända han ska tåla i affären.

Hur som helst nu är vi då äntligen tillbaks på banan och James är tillbaks på förskolan sedan igår och det har gått jättebra. Denna vecka är dag vecka så de blir långa dagar för han där och för min del blir det extra mycket gjort på kontoret. Arbetar just nu med att få till detaljerna i alla instruktörsavtal för Toppconvention som jag arbetar med åt Korpen småland. Känner att jag ligger bra i fas och hoppas torsdagens möten kommer göra att det känns ännu bättre.

Annars i detta gråa och tråkiga väder som även är KALLT! så längtar jag verkligen till våren. Längtar till att tulpanerna tittar fram i trädgården och att man kan få gå ut och mötas av behaglig luft.

Det gör det även lite lättare att hitta på roliga saker med vännerna :) Känns som alla går i ide denna tid och bara låter dagarna gå så fort som möjligt för att sedan titta fram när våren och solen gör det.

//Tess


Likes

Comments

Livet som egen företagare, Min vardag

Idag började dagen med besök hos tandläkaren. kollade läget efter att jag nyligen drog ut en visdomstand och så kollade han fickor och dom vanligt så får man känna sig sådär dålig på att man slarvar med tandtrådrn 😂 men det såg iaf bättre ut än sist så de går ju åt rätt håll.

Under tiden jag var där så hängde James med min mormor så åkte och hämtade han efteråt och så blev det sovpaus hemma innan Nicklas kom hem och ja skulle åka och jobba.

Nör jag skulle åka så hämtade James mina skor och klev i men tyvärr kunde han inte få följa med idag.

Idag var det dansstart för högsbys streetdance kurser så nu är alla kurser för vårterminen igång ( högsbys jazzkurser startade i onsdags om jag inte skrivit npgot om det 😂 ) .
Så nu väntar många veckor med kvällsarbete i danssalarna och så borde vi vara redo och klara för show i slutet av april början på maj.

//Tess

Likes

Comments

Min vardag

Fick rosor helt spontant av min käraste i söndagskväll efter att han kommit hem ifrån jobbet 😍

Det är ändå något med det där med att få blommor av den man älskar som gör att det pirrar lite extra i magen hehe.

brukar ni få blommor av era partners eller dejter?

// Tess

Likes

Comments

James, Min vardag

Lekrummet uppe på barn är alltid en hit när vi är där.

Denna gång hamnade vi där då James hostar tills han spyr en gång om natten. Inget roligt det så vi vill ha reda på vad det var och 1177 tyckte vi skulle åka in akut och akuten skickade oss till barn.

Väl på barn så gjordes det rätt snabbt slutsats om att det inte rörde sig om hjärnskakning eller magsjuka utan en förskylning. Så de är bara hoppas hostan blir bättre.

Så nu blir det en lugn dag utan några större planer då vi fick ställa in vår lunch vi skulle på.

Nicklas har precis åkt iväg då han ska fortsätta med golvläggning och kört hemma hos min mamma. och sen spela innebandy så nu blir de jag och James resten av dagen.

// Tess

Likes

Comments