Event, Livet som egen företagare

I lördags arrangerade jag / Tess event årets halloweendisco.
De gick väll i slutändan plus minus noll budget mässigt då de bara var 26 barn anmälda. Lite synd önskade det dubbla.
Men de är för många barn ayt göra besvikna och ställa in så dr var bara att köra och se de även som en bra marknadsföringskanal.

Barnen hade superkul och ja går tacka extra mycket min mor som ställde upp och assisterade. Då det annars heller intr hade gått att genomföra. Svårt att hitta folk som vill hjälpa till en sån här kväll.

Nu får ja se hur de blir nästa år om det är värt att fortsätta eller inte. Kommer iaf inte köra en lördag till för de verkar inte få fler att komma. Utan nästa år får de helt enkelt bli en vardag under höstlovet.

chips och popcorn var iaf lyckat och skippade lösgodiset i år och de var ingen som efterlyste det heller. sen var de coca cola till och festis till dem som ej dricker läsk och det var uppskattat 😊 vet själv hur det är att komma till en tillställning och inte dricka läsk (eller annan vuxen dryck med kolsyra) och då oftast få nöja mig mdd vatten 😪

Nu är de måndag och ny vecka och James har sovmorgon men vaknade ändå kl 6! så vi får en lugn morgon här tills de är dags att åka och lämna tillbaka nycklarna till lokalen ja hyrde i helgen. Sen blir de job  o förskola.

//Tess

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Sist ja klippte mig var de januari och jag råkade få parkeringsböter då jag misslyckades med min smsparkering 😂

denna gången ställde jag mig där det var gratis 😂

Klippte mig hos Amilia på people som sist och blev även denna gång mycket nöjd 😀

Så nu har jag använt upp mitt presentkort ja fick av Nicklas i julklapp förra året. Borde dock kanske önska mig ett nytt denna jul då de blir av att man faktiskt bokar en tid och går till frisören hehe.

//Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare

En dag på jobbet inlägg ?

Igår börjase dagen iaf mes 07.30 och näringslivsfrukost på stadshotellet tillsammans med massor andra företagare.
God frukost och morgonens program var fullt med roliga ämnen så vi gick nästan 20 min över tiden (dock brukar de alltid gå iaf en 15min över tiden så de borde förlänga dessa frukostar 😂)

pratade blandannat med tidningspersoner och även en trevlig tjej ifrån svensk direkt reklam. Fick hennes visitkort så kanske ska be om en offert för att skicka ut halloweendisco affischen?

Vi fick med oss en söt goodiebag med lite info om stadshotellet och en god musli.

Efter mötet böev de ett långt telefonmöte och sen skulle jag sätta mig på coffies idag men de var stängt så efter några äreenden på stan så åkte ja hem till mamma och byggde upp ett kontor på hennes köksbord där jag arbetade.

och när arbetsdagen var slut så var det senare på kvällen tjejkväll så ja o mamma hängde på stan och åt god mat och shoppade lite men min telefob dog då jag glömse ladda den när jag satt och jobbade. så blev en offlinekväll med hehe

//Tess

Likes

Comments

Min vardag, uppvidinge kulturskola

Igår var det dags för en dag i uppvidinge kommun där jag jobbar som danslärare på uppvidinge kulturskola.

Tänkte fota hur en dag ser ut. Det gick väll sisådär med den planen. Men här är litr bilder iaf.

Jag börjar min morgon här hemma i Västervik för att då åka ner till Åseda so.tar ca 1h och 40 min.

När ja kommer dit så gör jag ordning "danssalen" på kulturskolan och sen går jag och hämtar mina elever på deras skola och går med dem hit. När passet är slut kommer läraren och hämtar barnen och ja går på möte med de andra lärarna på kulturskolan innan ja beger mig vidare till alstermo.

under dagen besöker jag årskurs 3 i åseda, alstermo, lenhovda och nottebäck. Slutar sedan dagen i åseda med frivilliga kvällskurser.

Denna termin blev det en street och en jazzklass och till våren kanske utbudet blir lite större och att ja då får ev. åka ner även på torsdagar.

När jag kommer tillbaks till Åseda är det matpaus. Jag glömde dock maten hemma igår 🙈 så blev bara mellis mat, för den fick ja tydligen med mig (=godare 😂)
Här ser ni vårt kök i vårt personalrum.

Slutligen så önskar jag detta regnväder kunde upphöra då det är sååå tråkigt att köra i regn 😣

/Tess

Likes

Comments

Min vardag

Denna helg har vi påbörjat ommålning av vårt kök!

Har dock mest snapchatat denna helg och missst fotat till bloggen 😂

Vi avslutade helgen med briepizza ja och Nicklas medans James fick korv och bönpasta då han inte tål mjölkprotein spm pizzan var fylld av med all denna härliga OST 😍

Nu är det måndag och förskolestart då förra veckans förskolestart blev inställd pga förskyldning. Så hoppas nu han håller sig frisk. Och även att vi föräldrar får hålla oss friska.

För min del blir det lite äreenden och kontorsarbeten idag. Ingen dans ikväll heller då passet tyvärr fick ställas in pga för få deltagare.

Så nu är det bäst vi kliver upp ur sängen och sätter fart på denna dag.

// Tess

Likes

Comments

Min vardag, James

Då var denna helg förbi som har bestått av mycket kreativitet.

Vi har busat massor och premiär målat med vattenfärg här hemma som han fick i 2 års present.

Sen har vi även möblerat om James rum men pga mörker så har jag inte lyckats fota det.

Avslutningsvis idag så tog jag och mamma en långprommenad medans grabbarna var kvar hemma och busade och då såg vi en snok av lite storlek. Har tidigare bara sett snok som inte är större än en mask och denna var bra mycket större än en mask.

Denna dag var även Nicklas sista semesterdag så imorgon börjar han jobba igen och det betyder att James även börjar på förskolan igen.
Men vi börjar lite smått med nattisvecka 😊
så vi har ju ändå tills imorgon eftermiddag att njuta av denna ledighet.

Hoppas alla haft en fin helg
/ Tess

Likes

Comments

Min vardag

Nu när hösten drar igång och tempot ökar markant så måste vi bli duktiga på att ta tillvara de snå stunderna.

20 min familjmys innan ja skulle åka in till stan för föreläsningen olikheter ger möjligheter så gick vi bort till vägen för att titta på bilarna som åker på stora vägen 😊

Denna morgon myser ja o James själva då Nicklas har bestämt sig för att komma igång med träning. Så han ska simma onsdag o fredag morgon. Hoppas han lyckad hålla i det hela hösten till att börja med 😉

Själv får jag ju den mesta av min träning i jobbet 😀

Idag bär det av till Högsby för att köra igång fredagskurserna.
barndans och streetdance på olika nivåer och för barn mellan 6-17 år.

//Tess

Likes

Comments

Min vardag

Sommaren kom emellan är nog bästa svaret.

Sist ni hörde ifrån mig var i samband med planeringsmöte för toppconvention.

Sen dess har jag hunnit genomföra 2 dansläger på två olika orter. Självklart även då genomfört toppconvention som gick superbra! Fått ett nytt jobb på halvtid och så haft lite semester med familjen 😊

Denna vecka startade alla kvällskurser i alla städer jag är i. Dock är det osäkert om jag blir kvar i Västervik då deltagarantalet varit jättelågt ☹
Men Högsby och Åseda är iaf säkert i höst.
Men mer om allt detta får jag försöka få ner här i bloggen i separata inlägg 😊
Men blir iaf en sammanfattning nu till att börja med.

Ikväll ska jag iväg på föreläsning mes temat olikheter ger möjligheter.

Så nu nör ledigheten är över så kommer jag förhoppningsvis få liv i denna blogg igen med.

Detta inlägg får bäras upp av lite outfits med kanske inte de gladaste minerna hehe

Ha det toppen lämna gärna en kommentar med vad ni helst vill läsa om här.

/Tess

Likes

Comments

Korpen, Livet som egen företagare

Igår blev det en arbetsdag i Växjö på kunds (korpen småland SDF) kontor.

Kom ner runt lunch och då gick vi igenom och följde upp vissa punkter för att sen nu komma fram till vem som gör vad på dessa sista grejer som behöver ordnas innan det blir 20 augusti och Toppconvention går av stapeln. Vi tog oss även till Teleborgshallen där vi ska ha eventet och kollade på lokalerna.

Sen fick jag redogöra hur de gått hittills på styrelsemötet och efteråt blev det middag på pinchos. Det var första gången många av oss åt där och det fick 👍 tummen upp.
Dock var personalen kanske inte den mest service inriktade.

Sen bar de av hemmåt.

Idag är sista dagen innan "semesterledigheten"

//Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare

I söndags arrangerade jag barnkalas. Tilde fyllde 11 år och hade valt att boka bumperballs som aktivitet 😀

Barnen jade jätteroligt och var supertrötta efter att ha sprungit runt i dessa bollar i 1 timme. Det var dock lite paus imellan för korvgrillning och paket öppning.

Vi hade sån himla tur med vädret. precis när kalaset var slut då kom regnet. Så kalaset blev verkligen lyckat. Jag tror barnen sov gott sen där på kvällen 😉

Detta var första barnkalaset som vi kört bumperballs på och det blev riktigt bra. Nu ska det dock gås igenom och anpassas ännu mer så vi kan lägga upp ett klart grund paket på hemsidan.

//Tess

Likes

Comments