Korpen, Min vardag

Igår kväll blev det en sväng till Vimmerby och korpen vimmerbys kansli. Sitter just nu som ordförande där kommande året med blandannat personal ansvar.

Var där för att få igenom lite med Sandra som är anställd som kanslist och har hand om all ekonomi blandannat.
Nu med ny styrelse så ska vi försöka öka föreningens ekonomi till det bättre och göra om vissa delar för att få vissa saker att fungera bättre helt enkelt och då landae några nya arbetsuppgifter på Sandras bort så de gick vi igenom.

Sen kom örjan ifrån smålandsidrotten för att gå igenom idrott online med Sandra och Jack och jag fick mig även ett konto.

Så de var en lyckad kväll som gjorde att jag fick ännu lite bättre koll på föreningen.

Tror det kommer bli ett bra år det här.

//Tess

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min vardag, Dagens outfit

så sjukt härligt väder det är ute!

här ser ni ett försök till dagena outfit snabbfotat på skolgården utanför James förskola idag 😂

Nu är James på förskolan och ja sitter på kontoret igen efter lite lunch och skjus ledigt. Man kan säga att jag jobbar delad tur idag 😁

Nu är det projekt hemsida som står på schemat och sen får vi se vad inkorgen har att leverera m.m.

Hoppas alla har en fin och solig dag.

//Tess

Likes

Comments

Min vardag

Vilken fantastisk solig dga det var igår! hoppas på lika fint väder idag 😀

Nu är det dags för frukost och sen får vi se hur dagen blir. Den ska iaf innehålla jobb, familjemys och avslutas med dans.

//Tess

Likes

Comments

Korpen

Igår var jag hela dagen i Växjö där korpen småland hade årsstämma.

Dagen började med att jag hämtade upp Västerviks korpens ordförande då vi passade på att samåka. Det gäller ju att tänka grönt hela vägen 😉

Sen siktade vi elite stadshotell i Växjö. Där började vi med go fika och sedan var det lite   genomgång ifrån korpen riks som pratade om de stora nätverksprojektet som ska bli klart till nästa år och efter det pratade smålandsidrotten om all hjälp de kan bistå med för utveckling.

Sen blev de lunch. Kall lunch dock då vi tyvärr inte var fler än 20 pers dagen till ära.
Såg dock när jag gick igenom bilderna nu att ja missade fota maten men ni får iaf se hur dukningen var haha 😂

Men bättre med lite bilder än inga alls va?
Måste dock bli lite bättre på att välja ut vad jag fotar känns de som 😂

Idag hänger ja och James hos mamma och sen blir det väll handla lite och så innan dagen är slut.

//Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare, Min vardag

Idag har jag arbetat en hel del på min CV sida som jag totalt missat att uppdatera sedan jag fick barn insåg jag igår typ. och det har ju hänt lite sedan James föddes sommaren 2015! hehe.

Just nu arbetar jag i första hand med företaget Tess Event, det största projektet som pågår är TOPPConvention som Korpen småland arrangerar och jag arbetar som projektledare åt dem i detta projekt.

Men förutom det och såklart dansen så har jag inte jättemycket jobb i företaget nu så skulle behöva fylla upp maj/juni med projekt eller kortare uppdrag eller bokningar för privatpersoner så som barnkalas , möhippor och så vidare.

Dansen i Västervik börjar lida mot sitt slut då terminen är klar v.14 om inget händer, sen får vi vänta ett par veckor innan de blir dansshow, detta pga. min danskollega har någon vecka kvar efter mig och så kommer ju påsken och med det påsklov. Så den 6 maj är det dags för föreställning här i Västervik och vi ska vara på teater & konferens stora teater scen.

Dansen i Högsby har precis kommit halvvägs in i deras termin så där rullar de på hela april ut med lite paus för långfredagen iallafall och så är dem klara 5 maj med sin vårtermin. I Högsby blir det såklart också show, och denna blir 12 maj då de har sin kulturbruksavslutning.

Utöver dansterminerna hoppas jag få klarhet och ha tid att planera det sista med årets summercamp, danslägret ska i år vara i Högsby är tanken. Hoppas jag får dit en riktigt bra koreograf, och det är speciellt en som barnen vill ha dit och han är tillfrågad, så nu får vi se om det blir så eller om det blir någon annan.

Mitt i detta så ska vardagen med Nicklas och mina arbetstider pusslas ihop och därmed få ordning på James förskoletider. Så det blir så lite stök och bök som möjligt. Nu på måndag byter vi schema för kommande 3 veckor innan vi tar påskledigt och Nicklas ska vara lite pappaledig. och så går vi över helt på sommarschema när dansen är slut.

Längtar lite att ha eftermiddagarna / kvällarna lediga igen så man kan ut och gå i det fina vårvädret .

Nu blev detta ett långt inlägg men kände att jag hade lite motivation att faktiskt skriva ett inlägg med lite mer kvalité. Jag hoppas ni gillar det och orkade läsa allt hehe.

// Tess

Likes

Comments

Huset

Det är härligt att gå ut och följa alla härliga blommor runt husknuten som börjar titta fram.

De som bodde här innan oss hade land runt om hela huset men där har vi grävt upp allt och sått gräs men lite lökar har vi visst missat då det poppat upp blommor i gräset nu 😊

Vi sparade alla lökar vi hittade och planterade i det landet vi har på framsidan så snart kommer landet vara fullt med härliga blommor och man kan börja ta in och göra buketter.

Livsglädje är detta om något ❤

//Tess

Likes

Comments

James, Min vardag

I helgen har James hjälpt pappa att skruva ihop ikea kökslådor. Det ska börjas i tid för att man ska bli händig som stor? hehe

Sen är det så kul att se alla utvecklingsgrejer som sker nu när han är 1år och 7 månader om jag inte räknar fel 😂

Popis just nu är alla skor. allt ifrån tofflor till gummistövlar och ut kommer vi inte om han inte får ta med sig förskoleväskan 😁

//Tess

Likes

Comments

Matinspiration, Min vardag

Igår var jag som sagt på tjejkväll med tjejerna på Harrys för att fira mig och Maria dom nyligen fyllt år.

Var länge sen jag skrattade såå mycket 😂❤

Blev tre rätters men glömde fota efterrätten. den berömda creme brulén (stavning? 😂)

Supergod mat och valde huvudrätt på erbjudandet dinner anf movie så fick även en bio biljett då. Riktigt härligt.

/Tess

Likes

Comments

Dans, Min vardag

Igår hade jag tjejmiddag med Maria, Cissi och Johanna. då fick jag hallonvinäger och olivolja ifrån boligheter i present.

och idag kom Nicklas hem med mina presenter. Fick understället som jag hadr önskat mig och sedam fick jag även en väldigt bra packväska till dansen.

Sen fick jag lådor till mina smycken liye på köpet då de ingick i väskan ( nicklas köpte en lika dan väska till sig själv därav två lådor till smyckena)

Ska bli skönt att slippa frysa i högsby nu framöver och skönt att ha ett underställ i rätt stl så de inte blir så mycket extra tyg som det varit nu när jag lånat Nicklas set som är i stl xl typ.

Är supernöjd över alla fina presenter jag fått  Tack alla fina ❤

//Tess

Likes

Comments

Min vardag

Detta fick jag i present nu när jag fyllde hela 28 år.

De hängande glas dekorationerna fick jag av min kära mamma. och sedan tidigare fick jag även formen till att göra sockerkakan som blev tårtan men den har jag ingen bild på.

Av svärföräldrarna fick jag voffelgärn. Så de var kul då vi inte äger något.

Det lila ljuset samt servetter fick jag av Monika. Såna där bra att ha grejer som man själv aldrig köper 😁

Och sen fick jag såklart en hel del blommor med 😀

Av Nicklas fick jag inget men de beror på att det inte han att komma på posten. Så hoppas det kommer fram snart.

//Tess

Likes

Comments