View tracker

Dans, Min vardag, Shopping

klickade hem dessa ifrån wish. kände att 300kr billigare mot att beställa från dansbutik i Sverige vann. Hoppas nu bara de kommer passa! (här spelar de ju ingen roll vart man beställer ifrån alltid lika nojig över storleken 😂)
De ska vara här till 4 mars om allt går som tänkt.

Vill annars att de ska bli februari så mina andra beställningar (tutu kjolarna och knävärmarskydden) kan komma hem. Ja vill verkligen att de ska komma så de inte bli massa styr med återbetala men framförallt kanske en ny beställning inte hinner fram innan showen så det är jag mest rädd för.

Ska iaf bli skönt att få ett par skor att dansa i igen då jag gått på strumpor i 1 år typ. inte det bästa precis. nästa vecka blir det även köpa nya streetdance skor.
Årets investering är helt klart nya skor när de kommer till dansen.

svårt att motivera eleverna att ha bra skor när jag själv i te har skor eller kör på skor som har 10 år på nacken.

Förövrigt idag sår det James och mamma dag som vanligt då de är lördag men idag skiner solen och min mamma som vi annars brukar hänga med är också iväg så det är ovanligt ensamt idag.

James sover just nu och ja försöker komma på hur jag ska få upp fler intressanta ( ja hoppas ett sånt här inlägg nånstans är roligt att läsa. om ännu roligare med uppföljningen när skorna kommit t.ex.) inlägg här på bloggen och även vilka teman / ämnen som passar för mig och min  vardag. Vissa perioder händer ju liksom inget och då är de svårt att ha något att blogga om.

Hoppas alla nu får en fin och solig lördag
// Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare, Min vardag

dra ut på saker!

Idag landade äntligen  nya färgpatroner till skrivaren! hoppas nu bara de funkar med bara svart som man använder mest.

Detta borde jag beställt i SEPTEMBER!!!! Fy av mig att dragit ut på det. Men tillslut så.. Så nu ska det bara packas upp och monteras dit så det viktigaste av allt blir gjort - BOKFÖRINGEN OKT-DEC 2016!!! 

jag lovade mig själv att vara duktig och göra en månad i taget tnu när jag ska göra allt själv så man inte behöver oroa sig för att blanda ihop massor av grejer. Men nej då jag inte har kunnat skriva ut på kontoret så har jag dragit även på den biten.

Det är verkligen slut på detta beteende nu!
skärpning Tess!

Nu har jag förövrigt precis kommit till kontoret då det är kvällstid som gäller idag. Nicklas har nyss börjat jobba och James e på förskolan. Så bäst att börja bocka av dagens to do list och inte dra på det ( drog en sak från igår över till idag så det började ju bra eller inte . en sak till att hinna med )

Dags att börja jobba!

// Tess

Likes

Comments

Min vardag, Personlig utveckling

Igår när Nicklas tillslut kom hem där på kvällen så blev det äntligen en dejtkväll! 😍


Nicklas fick #dejtboxen i julklapp.  Så igår tog vi och gjorde varmchoklad och satte oss till bords med de kort som man fick med som hette give me 5. De var då en hög med frågor i stil med " era 5 favoriter " " 5 filmer ni sett tillsammans " och så vidare...

Mycket roligt att sitta och prata och inte ha en kväll framför surfplattor och telefoner.


Sen i boxen låg de två kort.  partner 1 och partner 2. på mitt kort stod det skriv och läs upp en dikt för din partner ( håller dock den hemlig då den bara är till Nicklas) så den fick han höra men han sitter fortfarande på sitt kort så får se vad han har fått för vi har inte avslöjat det för varandra innan.


Sen fanns de även ett kort som hette vågar ni 😉 lite mer romantik ska nog se skapa. vi får se om vi lyckas med den utmaningen hehe.


Det har varit en mycket härlig helg. Nu ser vi fram emot en vecka som fått lite extra energi tack vara denna helg med både romantik och extra sömn 😁


// Tess

Likes

Comments

Korpen, Min vardag

skittråkig bild kanske men det var den ända jag fick till haha. Detta var lite av vad dagen handlade om utan att avslöja sånt som är hemligt.

Vi arbetar just nu hårt info korpen småland för att förbättra och organisera om och få en bättre bild helt enkelt av vad föreningarna i Småland vill ha vår hjälp till.

Vi har även gått igenom verksamhetsplanen för 2017 och så avslutade vi dagen med styrelsemöte där jag även fick uppdatera om hur det går med toppconvention.

Det största beslutet för min del denna dag blev väll att jag lovade att ta ett möte med korpen Vimmerby för att se hur möjligheten ser ut för att hjälpa dem med att få ordning på deras styrelse och organisations problem. Så får se hur fort det mötet går att få till.

Nu sitter jag hemma själv då James ska sova hos mamma i natt och Nicklas är på jour uppdrag. Målet är att hinna dricka lite varm choklad och prata om vad vi ska ha för mål med 2017 för oss som familj.
Men de hänger då på att Nicklas får en stund över mellan larmen.

Så får se hur kvällen blir helg enkelt.

// Tess

Likes

Comments

Korpen, Min vardag

Blev gå upp tidigt idag och bege sig till Växjö för att ha möte med korpen småland om verksamhetsplanen 2017 samt styrelsemöte.

Nu ska ja få i mig frukost nr 2 för dagen innan vi drar igång vid kl 10. Sen ska jag få lite jobb gjort med är tanken.

Det gick fint ner att köra iaf och hoppas det går bra hem sen i eftermiddag/kväll med.

Dags att hinna få lite gjort nu då

// Tess

Likes

Comments

View tracker

Korpen, Livet som egen företagare

guuud så länge sen denna bild på mig är tagen, sanningen är att den är tagen i augusti 2011! (säger bildarkivet)

Det var då som jag kom in i denna gröna och sköna korpen värld :) Vet inte exakt när jag började som danslärare på Korpen i Västervik de kan även ha varit något år tidigare. Men tror detta var en av de första korpen resor jag gjorde.

Resan var till TOPPconvention i Växsjö tillsammans med instruktörer och styrelsemedlemmarna. En hel dag med massor av träning, tror vi hade 4-5 pass vi körde på raken med enbart paus för lunch.

Nu såhär 6 år senare så har jag fått möjligheten via mitt företag att arbeta för Korpen småland och vara projektledare för detta underbara evenemang.

Jag hade en plan där för 6 år sedan typ och det var att en dag få göra just det här evenemanget och det känns väldigt kul att ha nått det målet. Nu gäller det bara att lyckas få till evenemanget både planeringsmässigt och även praktiskt på plats den 20 augusti! vill få göra detta igen! Så nu börjar resan!

Hittills har jag precis börjat så jobbar just nu med att få ihop alla instruktörer för det är första steget så det sedan går att trycka upp program och inbjudan samt kunna starta markandsföringen.

Detta ska bli så himla kul!

// Tess

Likes

Comments

Livet som egen företagare

Har suttit på kontoret sedan 7.00 imorse och hunnit gå igenom alla mail, styrt med projekt och slutligen gjort en ny design till hemsidan. Ska dock fortsätta med texter och bilder imorgon då jag nu har så ont i huvudet att jag måste ta en paus. Sen blir de jobba via telefonen sista stunden innan James kommer hem ifrån förskolan (min mamma hämtar han idag)

Men ta er gärna en titt på min hemsida www.tessevent.se

Denna vecka jobbar jag heltid på kontoret, långa dagar framför datorn både onsdag och torsdag som kommer nu men sen så gott som ledig på fredag igen.

// Tess

Likes

Comments

Dans, Min vardag, Shopping

Beställde precis dessa ifrån wish. Får se om även dessa kommer komma fram. Väntar sedan tidigare på lite balett kjolar.

Har problem med kyla i Högsbys danssal och därav problem med att stretcha ordentligt. Målet är att det ska gå lite lättare om man kan tillföra värme! Just nu med min onda kropp så funkar de typ bara sett stretcha i badkaret. Men måste ju kunna göra det på pass med. Så får helt enkelt se om detta kan funka.

Ska komma i februari så nu är det bara vänta och se.

Förövrigt så är snart denna långhelg över. Jag och James är dock även lediga imorgon då förskolan är stängd. Så på tisdag drar allt igång igen.

// Tess

Likes

Comments

Min vardag

Igår fredag var de ju röd dag så då var hela familjen ledig och då kom Maria och hennes son hit för att hänga och fika lite. Bobycaren var mycket roligt nöje 😁

Och för varje dag som går nu så kommer de bara mer och mer snö. På ett sätt är det härligt då det blir så ljust här ute på landet där det inte finns någon gatubelysning men samtidigt är de så kallt att de är FÖR KALLT för att vara ute. Vill ju ut och åka pulka eller iaf låta James få upptäcka snön 😀

Får se om vi kommer ut något eller om de blir inne mys hela dagen. Just nu håller James konsert med maracas och trumma hehe.

Är ledig tills tisdag då året igentligen tar fart igen med jobb , förskola och allt övrigt som ska in i vardagen.

Tips på vad man kan hitta på dessa snöiga dagar?

// Tess

Likes

Comments

Min vardag, Dagens outfit

Såhär fin var jag igår så kände att jag måste bjuda på en dagens outfit 😀

T-shirten och bomberjackan fyndades i mellandagarna 😍 Sen är de gamla boyfriendsjeans ifrån lindex, önskar de såldes fortfarande för älskar modellen men tyvärr inte...

Hoppas alla haft en bra start på året.
God fortsättning på 2017

Likes

Comments