Samtidigt som mitt liv känns upp och ner så finns det en gnutta hopp där någonstans.
Mitt liv känns mer eller mindre totalt förstört, men ändå så tror och hoppas jag på att det kommer vända snart, även om det kommer innebära kraftig förändring i min livsstil.

Just nu är jag där mitt mellan kaoset och förändring, livet står still känns det som och jag vet inte vart jag har mig själv och jag är osäker på vart jag har andra. Jag är osäker på allt, verkligen allt.

Mitt i allt kaos, all röra så smälter man totalt när man ser dessa två.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den där ångesten på söndagar inför att de snart är måndag och jobb/ skola som alla brukar prata om att de har, den ångesten har jag tur att slippa.
Däremot brukar jag istället få lida av ångest över att åka härifrån, men jag får stanna några dagar till så den ångesten slipper jag också nu.
Däremot igår så blev det på tok för mycket i mitt huvud så hela kvällen blev jobbig. Somnade till slut och idag känns det förvånadsvärt bra igen, det är bara att hålla tummarna på att det håller i sig.

Likes

Comments

Vi tog och gick ut till ett ställe där vi kunde släppa hundarna. Rolle satt dock hellre och filosoferade än att springa runt och leka så vi satt där och njöt i solen.
Men det är sånt man kan behöva för att rensa huvudet på massa dumma tankar och rensa kroppen på negativ energi.

Likes

Comments

Kände för att dela med mig utav mina senaste instagram bilder.
Här får ni. 👆

Likes

Comments

Jag har en blogg, men bloggar inte.
Jag glömmer bort att ja ens har en blogg och även om det händer massa i mitt liv just nu så vet jag inte hur jag ska sätta ord på allt. För jag finner inga ord, för allt som händer är så tragiskt.
Jag är iallafall glad att jag har vissa personer i mitt liv. Ni får mig att stå stark trots allt. Tack.

Likes

Comments