View tracker

okey, nu var det ett tag sen.
Det har hänt mycket på sistone, både jobbiga saker och bra saker men det tänker jag inte gå in på.

Idag iallafall vaknade jag relativt tidigt och bara tog det lugnt på förmiddagen, sen tog vi långpromenad på en timme, ca 5 km och efter det hade jag en något nöjd hund. vi tog några bilder under promenaden och jag är så glad att jag har denna hund som finns för mig i vått och torrt. ovillkorlig  kärlek.
Alltid vid min sida. ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har varit riktigt skönt med helg och att få vila ut sig.  Men är jag helt utvilad? nej långt ifrån. Men bättre än ingenting. 
Vaknade upp igår och det var ljust ute, minns inte när jag gjorde det sist. shit vad skönt det var.  kände verkligen kraft för dagen då. så nu längtar jag till sommaren och när de är ljust hela tiden typ :p

Likes

Comments

View tracker

I morgon är det måndag, igen. I fredags avslutade vi kursen i etik och människans livsvillkor och i morgon börjar vi på kursen hälsopedagogik. Ska bli riktigt intressant och garanterat givande också på flera sätt skulle jag tro.

Likes

Comments

Okej, jag tänkte att ni skulle få en chans till att lära känna mig lite mer. Här kommer lite olika punkter som jag svarar rakt och ärligt på. Om ni har några frågor kring punkterna eller frågor om något annat så är det bara att kommentera !

7 saker som du gillar/älskar.

* Fotografera. Att uttrycka mig i bild samt fånga minnen.

* Att alltid ha djur omkring mig.

* Att hjälpa människor, få känna mig behövd.

* Hösten med alla underbara färger.

* Min bästa vän.

*Batman!

* Att mysa inomhus med massa ljus när det är kall vinter ute.


7 Saker jag hatar.

* Människor som tror att dom är bättre än alla andra.

* Clowner.

* Att gå ensam ute i mörker - Förföljelserädsla.

* Att frysa.

* Fulla människor. Människor som dricker alkohol med syfte att bara bli full och omedveten om handlingar.

* Ljudet när man tar på sig strumpor på torra fötter.

*Människor med kontrollbehov.


15 random fakta om dig

*Jag har alltid varit rätt ensam av mig, haft svårt för att bli förstådd och svårt att få vänner.

* Jag kan räkna mina vänner på en hand. Hellre få nära vänner än flera falska vänner.

*Jag kan gå från att vara jätte glad till att vara jätte ledsen på några få sekunder.

* Jag är utbildad inom fotografi men tänker inte jobba inom det, det är min hobby.

* Jag har haft djur runt omkring mig sen jag låg i mammas mage.

* Jag är uppväxt med musik i olika genrer men kan inte spela något instrument själv.

*När jag var liten så gick jag i kyrkokör men jag suger på att sjunga, kan inte ta höga toner, kan knappt prata högt.

*Jag älskar bilar, utställningar och cruisingar. Motorljud är som ljuv musik.

*När jag träffar nya människor så är jag tyst till en början, men när jag känt dom i några månader så pratar jag sönder dom. Behöver min tid för att verkligen läsa av människor för att sedan ha något att säga till dom.

*Jag pluggar till undersköterska. Finally.

*Jag avskyr när folk skaffar katter hit och dit, kastrerar dom inte samt låter dom gå ute och föröka sig ännu mer så det blir ännu mer hemlösa katter i samhället.

*Jag är känslig för solen, bränner mig lättare än andra.

*Jag är även känslig för kyla, får ont i kroppen när det är kallt.

*Jag älskar lila inredning.

*Jag möblerar om väldigt ofta för att finna ro.


Jag tror det var 15 fakta om mig själv. Jag har jätte svårt att beskriva mig själv i ord och för att göra det lite enklare för mig själv så fick det bli lite punkter såhär. Hoppas ni gillade det. Och ni som känner mig får gärna kommentera och skriva eran beskrivning utav mig. Skulle vara kul att läsa hur ni andra uppfattar mig. Hoppas ni gillade dessa punkter!Likes

Comments

Igår firades det nya året in som en lugn och trevlig kväll med dom bästa människorna i mitt liv. Avslutade 2015 med ett leende på läpparna och går in på det nya året med samma leende.

2015 har gått i vågor. Det har hänt både bra och jäkligt jobbiga saker. Har fått visa mig själv hur stark jag egentligen är och insett hur mycket jag orkar att ta mig genom. Samtidigt som dom jobbiga sakerna har tyngt ner mig så har det fått min styrka att utvecklas ännu mer och går in i de nya året som en ännu starkare person. Jag vet äntligen vad jag vill och jag kommer göra allt för att få det att uppfyllas. Jag ska inte svika mig själv.

Jag har inte gett mig några nyårslöften som så många andra gör. För jag vet att om jag har löften så kommer jag inte att hålla dom, däremot har jag mål. Mål som jag kämpar för att uppfylla, men skulle jag inte lyckas med det så är det bara att ta nya tag och börja om på nytt.

Detta år satsar jag på att utvecklas ännu mer som person, lära känna mig själv ännu mer. Satsar även på att klara av min utbildning och att sedan få ett jobb inom ett yrke som jag verkligen vill jobba inom, att hjälpa människor. Hjälpa människor som inte längre kan ta hand om sig själv eller behöver en extra hand i sin vardag. - Att få hjälpa människor, att känna att jag gör något gott, att jag förgyller och förenklar någons liv.

Detta ska bli ett positivt och glatt år har jag bestämt mig för. Det är min tur att glänsa.Likes

Comments