Hanna, Vardag

Hej Hanna här!

I fredags tog min underbara kusin studenten och jag är så stolt och glad för henne! Min andra kusin tog också studenten och är sjukt glad för henne med!!Dagen var jätte bra, dock började jag längta ännu mer till studenten,haha! Får vänta två år till..

Var tvungen att testa min kusins studentmössa,haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Linda, Musik, Vardag, Foto

Förra söndagen så åkte vi tjejer ner till Göteborg, dels för att ha en mysdag i Gbg och för att på kvällen lyssna på Håkan. Ingen av oss gillar honom så ingen hade köpt biljetter eller något, men just att se allt folk och själva känslan var värt att åka för.


I början av dagen åkte vi till Slottskogen och hade det trevligt. Sedan skulle vi sitta på ett utsiktsberg, fika och bara ha det mysigt när konserten startat, men det blåste åt fel håll så ljudet blåste bort. Istället åkte vi då ned till Ullevi och satte oss bland massor av folk och hade det mysigt.

Dagen efter såg jag sedan att vi kom med på aftonbladet också, haha! (Vi är det tre tjejerna till höger)

Det var en jättebra dag och kul att få uppleva allt (gratis dessutom ;) )

Likes

Comments

Linda, Musik, Foto, Vardag

Skulle säga att alla vi tjejer är riktiga musikälskare och det bästa som finns är ju typ att gå på konserter, jag är helt tokig i det!

För någon vecka sedan åkte vi ned till Göteborg och Liseberg när Miriam Bryant spelade. Vad GRYM hon är! Hennes röst är så himla fin och och är ju så go. Det var jättebra och det var massor av folk där! Hon vill jag se igen!

Likes

Comments

Linda, Foto, Vardag

Asså så HIMLA härligt! I förrgår gick jag äntligen ut 1:an! Har jobbat så otroligt mycket detta året och på slutet kände man verkligen hur mycket man behöver lov. Har dock inte fått alla betygen så bara väntar på att de ska komma i posten. I sommar ska det hända så mycket saker och jag är så himla taggad, nu kan man ju liksom göra vad man vill! Åhh!

Förra veckan åkte vi ned till en sjö och badade och hade det mys!

Likes

Comments

Linda, Vardag

​Ojojoj vad jag inte skrivit här på länge. Men skolan har verkligen tagit upp all energi de senaste veckorna. Det har varit något slags prov/inlämning nästan varje dag i 2 veckor, men idag skickade jag in sista uppgiften. Känns så HIMLA bra! Nu är jag verkligen redo för sommarlov, ojojoj vad jag längtar! 

Likes

Comments

Hanna, Vardag

Hej Hanna här!

Det var ett tag sen nu, men nu är jag tillbaka! Nu känner jag att värmen börjar komma, sakta men säkert haha.
Det känns ena gött att kunna börja använda shorts och klänning och sånt.

Imorgon kanske jag och tjejerna åker till Göteborg men vi var inte bestämt oss än, så vi får se på det. Det känns väldigt skönt att det bara en vecka kvar sen så får man Sommarlov!!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag varit lite sjuk och har därför varken vågat eller orkat träna någonting, men idag kunde jag inte låta bli. Okej, det kanske inte var någon jättejobbig träning, bara en lång promenad, men det är en start! Det var så härligt och uppfriskande att få röra på sig igen, att använda sina muskler. Och kan vi bara ta en sekund och tacka för det underbara vädret?! Det är så varmt och härligt, 25+ i maj liksom! Tror det kommer bli fler promenader här framåt.

Lisa

Likes

Comments

Hanna, Smink, hår, Vardag

Hej Hanna här!

Här är min Glossybox för Maj månad. Och det är min sista Glossybox! Nu kommer man till det svåra beslutet om man ska fortsätta prenumera på Glossybox. Hmm...svårt! Får tänka på det ett tag, haha.

Vad jag fick i denna boxen:
Ögonbrynspenna, Studio 10 - 260kr
Lösögonfransar, Glam Of Sweden - 39kr
Nagelband balsam, Trind - 129kr
Serum, Renlive - Orginalprodukt 999kr/10 st 3 ml
Hårband, Brace Brands Sweden - 50kr

Likes

Comments

Lisa, Vardag

​Eller ja, det var ju inte så mycket rally, snarare en poängpromenad på små landsvägar. Jag och pappa körde i alla fall runt på landsbygden med vår Ford Anglia 1956 i jakt på kontroller och frågor. Det var jättemysigt och så bra träning! Jag fick öva mycket på att bromsa, ta kurvor, starta osv. 

Nu ska jag plugga lite och sedan ut på en springtur. Så trevligt att solen och värmen börjat komma tillbaka, sakta, men säkert. 

Lisa

Likes

Comments

Lisa, Vardag

Då var biljetterna äntligen bokade till Uddevalla Solid Sound 2016! Såå många bra artister! Jag längtar så mycket till sommaren, kan den inte bara börja nuuu?! Alldeles för taggad för att orka tre veckor av skola till, haha! Jaja, det går väl snabbt. Värsta är över nu, gjorde mitt sista nationella prov i veckan. Nu har jag bara tre inlämningar kvar, sen är det SOMMAR!!! (Om ingen jobbig lärare bestämmer sig för att påbörja något nytt förstås)

Nu har jag full koll på nedräkningen:

11 dagar kvar till sommaren

20 dagar kvar till sommarlov

11 skoldagar kvar på terminen

Tänk att jag snart har gått en tredjedel av min gymnasietid. Helt galet hur fort tiden har gått!

Lisa

Likes

Comments