Nu sitter jag på bussen påväg till Uppsala för att avsluta mitt kapitel vid Bio medicinska i Uppsala. Det påbörjades i höstas och en kurs lästes. En kurs som skulle vara en påbyggnad av mitt framtida yrke, dörrarna är inte stängda ännu. Däremot kommer jag flytta hem till min tryggazone, för att där uppfylla mina största drömmar.

Ovan är bilder som får mig på ett glatt humör när jag tänker tillbaks på tiden i Uppsala/Stockholm. Både är från Stockholm, en kväll från julshopping och den andra påväg hem för julfirande.

Uppsala---- Mysigaste staden. Detta när jag tog en sista farväl 2017. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag har en härlig inre känsla att 2018 är det år mina största drömmar kommer slå in. 

En magisk känsla jag haft inom mig under en lång tid ända sedan jag började våga drömma om min största dröm någonsin. 


Happy New Year Everyone! 

Likes

Comments

Jag vet att alla har vi känt någon gång i livet att vi vill göra annat än det vi redan gör bra! Vi är människor och det är mänskligt att känna att man vill breda sina flygande vingar. Det är inte enkelt att kunna uppfylla sina drömmar som breder vingarna, därav flertal olika perspektiv. Allt i dagens samhälle skall väga in och bli ett av det man vill göra i livet.

Jag är ung, men ack vad mitt liv ser olikt ut vart jag än är i världen. MEN; mitt största misstag i livet hittills var att åka hem till Sverige efter ett mycket välbefinnande halvår i drömmarnas land Australien.

Kära vännen, åk dit!?!. Vore det så enkelt hade jag inte spenderat månader i Sverige. Perspektiven som får mig att stanna kvar i Sverige ett tag till väger tungt och drömmar går inte i uppfyllelse utan kämparglöd. Eller hur?


Positiv energi, gör det du blir glad över i livet. Få fram de guldkorn som livet skänker som kan ge dig utbyte av livets kraft. Något jag vet är viktigt är också att känna att man själv kan ge någon lika mycket som man själv får. Man lär, man får ta och man får ge, tack och varsågod. Man känner sig viktig som människa särskilt i andras ögon.

Att göra saker man får energi av behöver inte vara stora saker. Jag har lärt mig tänka smått och gott. Fler små ting blir stora tillsammans.

Likes

Comments