Header

Då har det snart gått tre hela dagar som nykter. Vet inte om det är mycket att fira men varje dag utan alkohol är väll en framgång antar jag! Små steg skall också firas!

Det har varit relativt enkelt att motstå att dricka dessa dagar då ingen jag umgåtts med har gjort det. Men det pratas en hel del om alkohol. Det vanliga vardagspratet om hur gott det hade varit med ett glas (läs flaska) vin och hur skönt det hade varit att dricka sig full när dagen börjar gå mot sitt slut. Missförstå mig rätt, jag tycker inte att det är jobbigt att tacka nej till alkohol eller att folk pratar om det men just nu kan jag känna att allt kretsar kring alkohol och jag vill inte att mitt liv skall göra det. Jag måste lära mig att sluta lägga fokus på det jag vill undvika, alkohol, och istället lägga fokus på det jag vill uppnå. Så här har jag några affirmationen jag skall fokusera på:

  1. Every day, in every way, I am getting better.
  2. I can and I will.
  3. I will be a better me.
  4. I am worthy of great things.
  5. I like the person I’m becoming.
  6. All of my problems have a solution.
  7. I press on because I believe in my path.
  8. The past has no power over me anymore.
  9. I have many strengths.
  10. I am in charge of my life story.

Likes

Comments

Okej då var man med blogg. Coolt!

Vad ska man skriva om nu då... Min tanke bakom denna blogg är att den skall handla om nykterhet. Jag har beslutat mig för att sluta dricka alkohol. Vi har gjort slut för att vi inte kommer överens och har när man tänker efter aldrig gjort det... Så detta är dag ett på ett nytt & bättre kapitel i mitt liv. En dagbok kring livet som nykter. Mitt mål är att inspirera andra och förhoppningsvis finna motivation hos likasinnade.

Kommer säkert lägga upp massa bilder på saker jag tycker om. Skriva djupa saker om livet blandat med inspirerande quotes som "love life" och "carpe diem". Blandar flitigt mellan olika språk, just so you know. Enjoy.

Likes

Comments