Postad i: outfit and details

hade jag varit mer åt det hållet gällande min hårfärg och vetat att jag skulle passa i det. då hade jag satsat!
jag vill vara rödhårig men kanske inte så starkt som denna video. och förresten så är det något som ska hända (vid löning) jag ska bli rödhårig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: just my life

så dagen blev en aning längre än väntat, började 6.30 och skulle slutat runt 12-13 var tanken men blev jobb till ca 14.30. nu är jag hemma iallafall en ett tag tillbaka och kollar för tillfället på tredje Narnia filmen (som jag för övrigt inte ens visste fanns förrän typ 3 dagar sen när jag fick Narnia ryck hahah).

blir en ugn kväll ikväll, ska ta en långis senare men annars blir det inte mycket mer. borde fixa med tvätten som torkat och ta disken som redan blivit men.. jag avvaktar med det ändå. ibland har man bara inte lust med sysslor i hemmet. kanske gör det senare eller imorgon ^^

vad gör ni idag?

Likes

Comments

Postad i: just my life

vi bestämde att vi skulle gå på bio idag eftersom jag vunnit gratisbiljetter på FB, filmen som vi ska se alldeles strax när ni läser det här är Nerve. mer info om filmen ser ni i texten nedan, vill ni se trailern så klicka på bilden för att komma till hemsidan!

​både jag och sambon tyckte att filmen verkade bra så hoppas att den är det! 

Har någon av er sett den? Vad tyckte ni?

Likes

Comments

Postad i: just my life, pictures

det blir inte mycket skrivet emellanåt, försöker tänka att jag ska göra tidsinställda inlägg för att ni ska få någon uppdatering men det blir inte så många såna gjorda heller.

hursomhelst så har jag skrivit VoO2 examensuppgift idag samt blivit godkänd på den och senaste uppgifterna! så det känns skönt, imorgon väntas det slutprov i VoO2 och så ska APL-uppgiften skrivas (behöver göra uppgiften trots validering). förhoppningsvis går den också bra. imorgon blir det också att fixa mer tvätt, diska och damma hemma. ska passa på att göra det här när sambon sover (nattvecka på jobbet denna vecka så han går av vid 6 imrogon bitti) för när han vaknar så ska vi ta det lugnt på dagen, sen äta tillsammans och gå på bio på kvällen :)

nu ikväll så ska jag lägga mig i sängen framför en film eller någon serie, vet inte vad bara?

​gammal bild från när jag bodde i askersund, 2 år sen? eller hur länge har jag bott i Kumla ens haha xD

Likes

Comments


Better Blogging Nouw