Postad i: just my life

såhär ser min dag ut idag. började dagen med frukost sen en promenad tillsammans med bästa P och hundarna. sedan har det varit lite plugg, fixat lite tvätt, bytt sängkläder, plockat lite och sålt lite smågrejer på facebook som ska läggas på ikväll efter hundkursen. allt detta med serier på i bakgrunden som jag sneglat på.

som skrivet så är et hundkursen ikväll också, ska åka om lite mer än en halvtimme. sedan efter den så blir det säkert att försöka plugga lite till.

hoppas ni har en bra kväll!

​btw, idag r det exakt två månader kvar till jul, wiie!

Likes

Comments

Postad i: just my life

Runt klockan 00.30 tror jag att vi hade kommit tillbaka till rummet på hotellet efter att ha ätit mat också, konserten var sjukt bra!

Var först två förband, Crobot och Airbourne, innan Volbeat kom upp på scenen. Förbanden var också riktigt bra!

Nu har vi ätit hotellfrukost och ska packa ihop och dra oss hemåt, skönt att komma iväg en natt men skönt att komma hem med :)

Ni får se bilder/videos när jag kommer hem 🤘🏻

Likes

Comments

Postad i: just my life

idag är dagen kommen då vi ska iväg till Göteborg för att kolla på Volbeat! vi var iväg 2013 och kollade så var dags för en repris :D

nu hoppas i på att det är minst lika bra som det var sist! men jag tvivlar inte :) (ska se till att mobilen har fullt batteri så det blir bättre och fler bilder iår!)

om en stund ska vi dra iväg och lämna Molly hos Jill som är hundvakt tills imorgon. vi hörs senare!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw