just my life

första avsnittet av IDOL börjar ikväll, är ni taggade på en ny säsong?! jag tycker själv att det ska bli riktigt kul att kolla på :)

dagen har gått till att gå en promenad med bästa P och hundarna, kollat serier, fixat matlådor tillsammans med sambon innan han åkte till jobbet, dammsugit, diskat, plockat lite, vattnat blommorna, börjat packa resväskan till kryssningen. ute i alltför god tid, jag vet. men om man vet vad man vill ha på sig och ändå inte ska använda det i veckan så kan man väl ändå packa ner det? :D

nu ska jag kolla på ett avsnitt av "The O.C" innan IDOL börjar.

Hoppas ni har en bra start på veckan!

Likes

Comments

just my life

först och främst; glöm inte att kolla in BLOPPISEN :D

här ser ni min senaste bild på instagram (thesmalltowngal ), det var extrapris på te på netto så vi köpte på oss litegrann :) annars har det stått jobb och sånt på schemat, nu har jag bara 4 arbetsdagar kvar innan jag går på semester, dagarna är dock lite utsprida så jobbar kommande söndag, måndag, tisdag och fredag innan det är hejdå till jobbet ett tag.

vad har ni för er i helgen?

Likes

Comments

just my life

blev att vara hemma ett par dagar p.g.a troligtvis matförgiftning, usch för det.. men nu är jag tillbaka på banan igen, så i helgen blir det att jobba. nu räknar jag ner till min semester ordentligt, har 10 (arbets-)dagar kvar så den 18 augusti klockan 17.00 checkar jag ut för några veckor :) då väntas det kryssning, Ullared bl.a.

nu blir det att kolla på "Det Okända", har inte kollat på det på ett tag men nu har jag kommit tillbaka till att vilja kolla på det, är läskigt men ändå intressant på något sätt. vad tycker ni om sånt?

bilden är från när jag var i Askersund sist, då fick Molly hälsa på Sol som är mammas grannes Corgi tjej :D

Likes

Comments


Better Blogging Nouw