healthy stuff, just my life

blev jobb mellan 7-16.30 idag, direkt efter det blev det till gymmet och köra ett Piloxing pass. det är dags att komma igång nu med träningen så det kan pusha på 5:2 dieten lite! imorgon väntas det jobb till 13 sen efter det är det APT mellan 13-16 och så kör vi pass nummer två för den här veckan på gymmet på kvällen!

nu blir det att kolla på Biggest loser innan sängen kallar :)

hoppas ni haft en bra start på veckan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

just my life

alltså har ni problem ibland att hitta på fyndiga rubriker? ibland har jag sån sjuk torka så det får bli som en ovan x)

idag har vi varit iväg en sväng till askersund och firat lite påsk i efterhand med mat och fika :) nu är vi hemma igen och ska bara ta det lugnt hela kvällen, jag tänkte kanske försöka plocka iordning lite men får se hur mycket jag anstränger mig hihih. jag läste nu för övrigt på mina uppgifter från utbildningen och såg att slutprovet var godkänt! wohoo, hoppas examensuppgiften blir det med.

igår var vi iväg på bio jag och sambon, vi kollade på "Fast and furious 8 ", den var faktiskt riktigt bra! jag hade lite tanken att den kanske inte skulle vara lika bra som dom andra eftersom det börjar bli en del Fast and furious filmer nu, att det skulle bli tjatigt liksom. men den var faktiskt bra och jag rekommenderar er verkligen att se den!

imorgon blir det att handla och plocka lite mer här hemma, få ordning. tänkte kanske ta tag lite i förrådet med om jag kommer till skott. annars en helt vanlig ledig dag.

hoppas ni har en fin Lördagskväll! Vad hittar ni på idag?🌸

Likes

Comments

just my life

jag kanske inte kommer skriva jättemycket men det får tiden utvisa, har klickat mig in några gånger under dessa dagar och gått in på "nytt inlägg". sen loggat ut. finns inget mer att skriva om det är det ni tror xD

imorgon ska jag iallafall iväg och göra mina första fransar vid 11 tiden, ska bli spännande och se resultatet. (hajade ni skämtet? SE resultatet eftersom det är på ögonen hihihi). bild kommer upp imorgon.
efter fransarna imorgon blir det hem ett tag innan jobbet börjar vid 16.30.

övrigt i veckan så bli det examensuppgift på 6 timmar, ja ni läste rätt 6 timmar, på onsdag. hoppas på att jag inte behöver sitta hela tiden utan att det går bra, peppar peppar. sen på fredag blir det slutprov. när jag gjort dom två momenten så är det bara att se så man blir godkänd, ha betygssamtal sen är jag undersköterska!

jag ska gå promenad med bästa P och voffarna i veckan, gå på bio på fredag med sambon, fira påsk i efterhand i Askersund på lördag och sen blir det enbart att ta det lugnt.
jag ska även kolla recept och dra ner på saker eftersom jag ska gå på 5:2 dieten här framöver.

så, välkommen tillbaka till mig så hörs vi snart igen :) xoxo

mina tre senaste bilder på instagram, följ mig så följer jag dig thesmalltowngal@instagram

Likes

Comments

just my life

jag bloggar inte för någon annans skull eller för att bloggen ska bli stor, har man en del som vill läsa den så är det såklart roligt men jag skriver den för min egen skull. finns inget krav för mig att jag måste blogga varje dag, att jag måste skriva intressanta inlägg.

men ändå så är det inte roligt längre, inte roligt att slänga ut korta vardagsinlägg som ser likadana ut varje gång. blir oftast samma bilder med.

så nu tänker jag inte bry mig så mycket om bloggen. den får vara lite tyst ett tag. visst det kommer komma upp tidsinställda inlägg och eventuellt inlägg de dagarna som det är något särskilt, det väntas ju ändå dop, bröllop, tatueringar och annat roligt framöver.

vi ses.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw