Postad i: healthy stuff

så tänkte att jag skulle komma igång igen med träningen, så idag blev eftermiddagen såhär; 10 minuters aktiv cykling till gymmet, 15 minuters löpband (blev tidig för cyklade satan för att slippa regnet), 30 minuters pass med Bodycombat övningar  (för teknikens skull men ändå jobbigt), 60 minuters Bodycombat (där jag körde på så hårt jag orkade), 10 minuters aktiv cykling hem och avslutade med nästan 1 1/2 timmes långis med bästa P och voffarna :D

trött? nejnej. :)

Likes

Comments

Postad i: vardagen

då var det redan lördag, ledig imorgon med sen blir det tillbaka till jobbet på Måndag. känns som att veckan gått alldeles för fort men samtidigt känns det som att man varit borta i evigheternas evighet. antingen är allt som vanligt eller så är det helt annorlunda.

men det har varit riktigt skönt att vara ledig faktiskt, bara gjort saker som man själv har haft lust med. visst blivit en del plugg med men det kommer man inte undan. har skickat in tredje uppgiften i Specialpedagogiken nu som skulle vara i uppsatsform. får se om jag förstått det hela rätt så det blir godkänt. nästa vecka är det examensuppgift och slutprov sen är det dags för en ny kurs, rullar på bra nu.

nu är det bara att längta till nästa lilla ledighet som innefattar Göteborg och Liseberg i augusti, tatuering i september och sedan har vi även bokat biljetter så vi ska se Volbeat i oktober! så är en del kul nu :)

lite somriga bilder från veckan

Likes

Comments

1 345137 Next

Better Blogging Nouw