bloggutmaning

Om du fick resa vart du ville i världen, vart skulle du resa då och varför just dit?

Jag har alltid velat åka till London, det har jag nämnt tidigare är jag säker på. Varför just dit är nog för att jag dels har gillat det jag sett via bilder hops andra som varit där och så vore det awesome att få kolla in typ Primark och bara få shoppa lite hihih!

Om jag skulle åka någonstans för en solsemester så vet jag inte riktigt vad jag skulle välja, kanske Grekland? Thailand? ingen aning haha. men London är ett måste, någon gång.

Vart finner du blogginspiration?

Jag finner min inspiration på andra bloggar som jag gillar att läsa, gillar blandade bloggar som har med träning, mat, vardag, inredning och annat att göra. jag finner inspiration runtomkring mig också, kollar även på nätet efter inspo. just nu är inspirationen/motivationen inte på topp, vet inte vad man ska lägga ut för inlägg mer då det oftast blir vardagsinlägg.

Vad är din absoluta favoritgrej att göra på sommaren?

Grilla, umgås med dom man tycker bäst om, bara vara helt enkelt :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

just my life

redan söndag, sen är det bara måndag och på tisdag börjar jobbet igen efter 6 dagars ledighet. har gått alldeles för fort! har iallafall hunnit med en del såsom tatuering, personalfest, dop, klippning m.m. tanken var att jag skulle plugga på till insulinprovet som jag tänkt göra denna vecka som kommer meeen det blev inte gjort, får ta tag i det.

hursomhelst så har vädret varit helt okej, soligt idag men för mycket blåst enligt mig. nu blir det att greja med något annat.

vad har ni haft för er i veckan/helgen?

Likes

Comments

outfit & details

när ni läser detta så sitter jag inne i Örebro hos Elite artwork och ska tatuera mig! idag blir det att göra coverup på min gamla tatuering på vänstra skuldran samt bygga vidare från höger armen/skuldran.

Resultatet får ni se senare med före oh efterbild :D

( som ni kanske förstår från bilden och rubriken så kommer blommor vara inblandade ^^ )

Likes

Comments

just my life

klockan är redan 15 och jag känner att jag knappt gjort något fast jag har det, varit iväg och klippt håret (blev samma som sist fast kortare i nacken - page), efter det fick jag åka in och prata med tatueraren om hur det ska bli med tatueringen imorgon, jag tror det kommer bli suuuuper! trött sen gårdagen när vi var iväg på Personalfest på Goda Rum här i Kumla, så blir en lugn kväll sen!

nu ska jag klä på mig och gå ner till parkeringen, följa med bästa P en sväng till Maxi :D

P.S glömde nästan berätta för er, igår skrev jag på papper så nu är jag fastanställd på jobbet wiiie!

Likes

Comments