Postad i: vardagen

jobbar Lör-Sön, ledig Mån-Tis, jobbar Ons-Fre, ledig Lör-Sön, jobbar Mån-Fre, ledig Lör-Sön, jobbar Mån-Tis, sen är jag ledig i ... 13 dagar! tog nämligen lite semester som blev beviljad. ska bli riktigt skönt att ha lite minisemester faktiskt :)

ska försöka jobba på med skoluppgifterna också så man kan ta det lugnt från det med :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: vardagen

ungefär så är det nu, jag borde plugga, ta reda på tvätten, ta reda på disken, plocka undan på bordet, damma, dammsuga, moppa, plocka in kläder, plocka iordning på saker som man ska sälja, rensa telefonen och byta till en lånad (så jag slipper irritera mig på att min egna inte vill fungera som den ska) m.m.

istället sitte jag här och skriver lite, kollar lite och allmänt hänger i soffan.Likes

Comments

Postad i: vardagen, pictures

hemkommen efter en dag tillsammans med bästa P i det stora gula varuhuset, Gekås Ullared :D fick med lite saker hem, både sånt jag tänkt och inte tänkt hahah ;)

nu sitter jag och har kollat lite papper samt funderar på om jag ska börja plocka upp varorna. varför glömmer man jämt vad man handlat när man varit iväg? minns knappt vad som ligger i påsarna även om det inte var så mycket som det kan bli annars xD ska hursomhelst gå ut på en långis snart/sen så får sätta igång med lite innan nu.

hoppas ni haft en kanon dag!

​bild tagen från bilen imorse när vi passerade Karlsborg

Likes

Comments

Postad i: healthy stuff

så tänkte att jag skulle komma igång igen med träningen, så idag blev eftermiddagen såhär; 10 minuters aktiv cykling till gymmet, 15 minuters löpband (blev tidig för cyklade satan för att slippa regnet), 30 minuters pass med Bodycombat övningar  (för teknikens skull men ändå jobbigt), 60 minuters Bodycombat (där jag körde på så hårt jag orkade), 10 minuters aktiv cykling hem och avslutade med nästan 1 1/2 timmes långis med bästa P och voffarna :D

trött? nejnej. :)

Likes

Comments