Postad i: tips och idéer, samarbete

fick hem mina fina smycken från Cocoo.se idag, så enkla i designen och fina eller hur? :)

armband med evighetstecknet och halsbandet är en längre kedja med ett wishbone (önskeben). om ni klickar på länkarna i bilden här bredvid så kommer ni till smyckena :)

ta och kolla in hemsidan vetja! klicka HÄR för att komma till hemsidan. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: just my life

"...men kanske inte just nu". varför blir man så låst när man vet att man har massor att göra och att motivationen försvinner mer och mer u närmare helgen man kommer? fattar inte. var så inställd att det ska var klart och det ska bara vara så! sen bara nej ..

ska försöka ta tag i det snart iallafall så man får lite gjort. sen får vi se vad som händer :)

Likes

Comments

Postad i: tips och idéer

jag pluggar till Undersköterska på heldistans som ni kanske förstått av mina inlägg, det finns tillfällen man kan gå och få hjälp men jag föredrar att sitta hemma och om jag behöver hjälp brukar jag ta hjälp av mina arbetskamrater.

jag tänkte i detta inlägg lista mina pluggtips! jag har inga magiska hemligheter som gör det enklare men det här funkar för mig :) hoppas ni kan hitta något tips ni gillar!

#pluggtips nummer 1 - planera din tid

jag arbetar som vikarie i Hemtjänsten och det blir oftast ganska nära heltid, sedan vill man även ha ett liv så att säga förutom jobb och plugg. så jag brukar planera min tid genom att sitta lite varje dag innan jag ska iväg på saker, sitta lite längre andra dagar som inte är så fullt upp. ta alltså vara på tiden som du annars skulle ha "suttit" bara.
även om du bara hinner med en uppgift så är det en uppgift mindre att göra imorgon.


#pluggtips numemr 2 - börja alltid direkt

så fort vi får en ny kurs "upplåst" brukar jag börja med att öppna alla uppgifter och svara på enkäter som är innan man ska börja skriva o.s.v. för att liksom komma igång.
risken blir annars att du tänker "jag tar det sen" och så sitter du där dagen innan inlämning och stressar ihjäl dig.

#pluggtips nummer 3 - organisera ditt pluggställe

jag sitter för det mest i soffan med datorn i knät och skriver, boken bredvid liggandes i soffan, musik i bakgrunden eller tv:n på för bakgrundsljud, något att dricka på bordet och ibland något snacks.
gör så det blir bekvämt att sitta och plugga!

#pluggtips nummer 4 - ta pauser och unna dig något

när du gjort klart halva uppgiften eller fastnar, gå ifrån det och gör något annat! annars sitter du bara och glor på boken/datorn och kommer ingenstans.
man får unna sig pauser ibland och kanske göra något roligt emellan!

#pluggtips nummer 5 - plugga med kompisar

har du kompisar som går samma utbildning? ta en kväll och gör till en pluggkväll! men plugga inte bara utan kanske äta något tillsammans och göra något kul i era pluggpauser.

#pluggtips nummer 6 - hitta helt enkelt din stil

med alla dom här punkterna kan jag slå ihop en stort huvudtips, hitta helt enkelt ditt eget sätt att få pluggningen rolig och motiverande! alla är vi olika och vill göra på olika sätt, inga sätt är fel utan lär av varandra.

Likes

Comments

Postad i: tips och idéer, samarbete

fick hem mitt nya skal (eller plånbok kan man väl kalla den också) frpn Idiwa.se. tyckte den var till och med ännu finare i verkligheten än när jag såg den på hemsidan :D 
den är riktigt smidig med facket för mobilen samt att man kan få med sig sina viktigaste kort/leg när man inte orkar ha med sig en stor plånbok :D

klicka på någon av bilderna för att komma till produkten/hemsidan så kan ni klicka hem en egen favorit från sidan!

Likes

Comments

Postad i: just my life

så om ni kanske förstod på rubriken så ar jag lie träningsvärk idag, igår blev det cykling (10 min) till Bodycombaten (60 min) sen cykla hem igen (10 min) för att gå ut på en långis tillsammans med bästa P och voffarna (1 ½ timme totalt ungefär). sen är det upp och ner för trapporna på det så det tar lite i benen xD

men det är bara bra måste komma igång igen, ikväll blir det ett Piloxing pass!

men annars idag så blir det lugnt, plocka llite och plugga lite. som vanligt haha.

hahah tyckte dne här bilden var så rolig, känner mig så just nu xD bildkälla via bilden

Likes

Comments

Postad i: pictures, bloggutmaning

tänkte börja med en ny utmaning, att lägga ut en ny bild varje dag i ett år. tyckte att det kan vara en rätt kul idé :)

jag börjar med utmaningen imorgon och ska märka bilderna med yearpicture#, så kan ni hänga med vad det är för bilder som ingår i utmaningen.

hoppas att någon mer hänger på!

​klicka på bilden för att komma till källan

Likes

Comments