Postad i: vardagen

så det blir glesare och glesare för varje inlägg. det är liksom inte lika kul längre att skriva när man skriver nästan samma sak i vardagsinläggen. dagarna består av jobb, plugg och plock hemma känns det som. men ibland händer det lite kul emellan och det får ni såklart veta om :) sen slängs det väl in lite tidsinställda inspo inlägg ibland.

idag har det blivit jobb (ovanligt), plugg (ovanligt), sovit och småplockat (ovanligt). men sen blev det en långis tillsammans med bästa P och hundarna precis som igår kväll och det blir även imorgon kväll :D
nu ligger Mollan utslagen i soffan med oss medan vi kollar på Fast and Furious filmerna, imorgon är jag ledig så då blir det storhandling och långpromenix annars tänker jag bara glo in i en vägg (alternativt på serier ;)). i helgen blir det jobb igen, blir lite extra pengar i helgen, tack midsommar. annars blir det lugnt.
efter helgen är man ledig 2 dagar sen jobbar man veckan ut och efter det blir det en veckas semester wihooo :)

natti på er!

Likes

Comments

Postad i: vardagen

precis haft betygssamtal med läraren i IT kursen så nu är den avklarad och helt godkänd, så nu kan jag hoppa på nästa kurs som är Specialpedagogik 1. ska passa på att skriva lite redan idag så man har börjat.

imorgon är det full fart, ska först iväg till Askersund och fira S som fyller på på förmiddagen, sedan blir det hem en sväng för att hämta lite grejer och släppa av Molly och vidare till J innan vi ska iväg på grillning med jobbet :) så ska fixa så mycket jag kan idag så man kan ta det någorlunda lugnt imorgon.

ha en bra dag allihopa!

Likes

Comments

1 345136 Next