Postad i: just my life

som sagt man tycker att man är helt slut men samtidigt så vet man inte varför. men så är det jämt :)

imorgon blir det pluggdag, skriva på ett papper för jobbet och sen träna på kvällen. imorgon behöver det lagas mat med så vi kan ha matlådor. tvätta behövs imorgon med. såna där vardagliga bestyr ni vet.
men just nu blir det lite mer serier sen lägger jag mig i sängen.

natti på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: just my life

dom sista kurserna har kommit in på studieplanen på NTI-skolan, s nu kan man verkligen se att det börjar närma sig! efter kurserna "Vård och omsorg vid demenssjukdom", "Hemsjukvård", "äldres häls och livskvalitet", "Palliativ vård" och ett gymnasiearbete för Vård och omsorg så är vi inne i början av Maj och då är jag färdigutbildad USKA (undersköterska)!

bara att plugga på!

Likes

Comments

Postad i: just my life

såhär ser min dag ut idag. började dagen med frukost sen en promenad tillsammans med bästa P och hundarna. sedan har det varit lite plugg, fixat lite tvätt, bytt sängkläder, plockat lite och sålt lite smågrejer på facebook som ska läggas på ikväll efter hundkursen. allt detta med serier på i bakgrunden som jag sneglat på.

som skrivet så är et hundkursen ikväll också, ska åka om lite mer än en halvtimme. sedan efter den så blir det säkert att försöka plugga lite till.

hoppas ni har en bra kväll!

​btw, idag r det exakt två månader kvar till jul, wiie!

Likes

Comments