Nyt på bloggen

Oplevelser

On my own

Beauty

Nyt liv, nyt hår

Hej derude!

Jeg kan ikke være den eneste der har fået en god griner på af alle de sjove videoer og memes der har været på facebook, om hvordan vi alle hårdt må klare os igennem slutningen af skoleåret.
Meeen, nu ramte vi maj måned, hvor læseferien kalder på os og vi er vel alle være klar på at sove (meget) længere om morgenen.

For mit vedkommende afslutter jeg 2.g her i sommeren! 2.g har jo fået sit ry om at være det hårdeste år i gymnasiet, og det vil jeg ikke lægge skjul på at jeg syntes det har været, MEN, det har helt klart også været det fedeste indtil videre.
Jeg skiftede skole i midten af 2.g, og den oplevelse, var for mig, utrolig positiv! Jeg har mødt så mange søde og imødekommende mennesker som jeg er glade for at have lært at kende.
Så når jeg om 30 år kigger tilbage på mit andet år i gymnasiet, vil det helt klart være det jeg husker som mit bedste minde.

Hvis i derude ligger inde med et fedt og godt minde om jeres seneste skoleår, så smid det endelig i en kommentar!
Og hvis i har spørgsmål til hvordan det var at skifte skole i midten af 2,g, så er i meget velkommende til at kontakte mig privat.

God aften !

/TheSilkyWay

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej søde læsere.

Jeg er flyttet hjemmefra! Og det er en oplevelse som jeg er ellevild for at dele med jer!

Onsdag d. 1 marts 2017, var jeg nede og skrive under på papirene og afhente min nøgle til min helt egen lejlighed! Jeg fik et sus i maven da jeg satte min krusedulle på papirerne, og fik min nøgle i hånden. Jeg kunne slet ikke fatte at jeg nu havde min egen lejlighed. Jeg kunne slet ikke vente til jeg fik fri fra skole, så jeg kunne komme hjem og gøre min lejlighed klar til møbler.
Og på en lille måned, havde jeg stort set alt på plads i lejligheden, undtagen nogle små ting som jeg får på plads stille og roligt.

Og angående papirerne... Hold da op, der var en del at tage fat på! Jeg var virkelig glad for min søsters hjælp og støtte i denne situation, da hun har været sådan nogle papirer igennem før.
Og hun har faktisk været god at have med hele vejen igennem, både med at lære mig om budget, hjælpe med at købe møbler og holde styr på alle de forskellige personer jeg skulle være i dialog med angående flytningen.
- Så et lille råd fra mig, er at det er super effektivt og beroligende at have en erfaren ven/veninde/søster/mor, what ever, som kan hjælpe dig, når du nu skal ud på egen hånd for første gang.
Fordi uanset hvor fedt det er at nå til denne her livsændring, så kan man ikke komme uden om at den også kan være utrolig skræmmende. Fordi at ligsom så mange andre situationer man når til i livet, så ligger der pludselig et kæmpe ansvar på ens egne skuldre.

Men det at flytte for sig selv første gang i livet, er en utrolig spændenede og fed oplevelse. Især fordi jeg i min unge alder, stadig er igang med min identitetsdannelse, så giver denne oplevelse en følelse af ro og sikkerhed omkring mig selv. Fordi jeg nu har mit eget sted, med mine egne regler og hvor det kun er mine behov der skal tænkes på, og derved kan have et sted hvor jeg kan forme den personlighed som passer bedst til mig.
Jeg ser flytning, som en af de store skridt man tager fra barn til voksen, så derfor er det for mig beroligende at gå med overvejelserne om hvordan min identitet nu skal udvikle sig.

Det kan godt være at det kan være en smule hårdt, at skulle ud på egen hånd for første gang. Men det er også virkelig fedt! Jeg ved fra mange bekendte at de glæder sig til at få deres eget sted, og det bør de også, fordi det er super fedt at flytte hjemmefra! Jeg føler mig meget mere moden, voksen og selvstændig efter jeg er flyttet og det syntes jeg personligt selv er super fedt!


Jeg svarer med glæde, hvis i har nogle spørgsmål omkring det at skulle flytte hjemmefra for første gang.

God dag derude !

/TheSilkyWay

Likes

Comments

Page? Hvem skulle have troet det? 

Jeg tror ikke på at jeg er alene omkring drømmen, om en dag at have hår som Disney prinsessen, Pocahontas.

Men jeg måtte indse at den drøm lå for langt væk... Efter min livsændring med at flytte, skifte skole og meget andet, trængte både jeg og mit hår til en make-over.
Jeg sad i den lokale park med min kære store søster, som kom med ideen at page ville klæde mig super godt!
Jeg havde selv gået rundt med tanken i noget tid, men har ikke turde at gøre noget ved det, da jeg var bange for at komme til at fortryde det. Hendes kompliment omkring det, fik mig til at sige "lets go for it".

Så på ingen tid sad jeg pludselig klar til at få både farvet og klippet lokkerne, ude på min søsters badeværelse. Jeg var så spændt på resultatet, at jeg kun lige kunne koncentrere mig om at sidde stille.
Min søster sørgede for at jeg hele tiden sad med ryggen til spejlet, så at resultatet ville blive en overraskelse.

Da jeg endelig er færdig og jeg vender mig om for at se resultatet, så dukker det største smil op på mine læber! Jeg er så glad for resultatet, og det er jeg stadig. Det er som om at kort hår for mig er meget mere håndtereligt, hvilket jeg er helt vild med!

Så prøv at tage chancen hvis du har lysten til at prøve noget nyt og spændende med dit hår, du kan ende med at blive utrolig glad for resultatet! Og husk, hår vokser jo altid ud igen

Gooood lørdag til jer alle !

/TheSilkyway


Likes

Comments

Hvem er jeg?

Det må være et af de store spørgsmål de fleste mennesker stiller sig selv, mindst en gang i livet.

Men man skal jo starte et sted. Mit navn er Silke Lykke Simonsen, jeg er 17 år gammel og går i en helt almindelig gymnasieklasse på andet år.
Jeg er for nylig flyttet hjemmefra, hvilket for mig, har været super spændende.
Efter min livsændring med flytning, ny skole og mange andre ting, fik jeg pludselig ideen til at starte en blog.
En blog hvor jeg håber på at jeg kan komme ud med nogle gode budskaber og samtidig give inspiration til mine læsere.

Jeg håber I vil følge med !

/TheSilkyway

Likes

Comments

Nouw Magazine