View tracker

Jag och @GoreBaby har en podcast som heter Mysterypodden! Och den handlar om det okända och det mystiska där ute. Det förekommer oförklarliga saker men ändå händelser som är hemska och läskiga. Och vi har podcasten som ett gymnasiearbete. Podden finns på Itunes Podcast men vi finns också på sundcloud. Och vårt första avsnitt släppte vi den 31a oktober och avsnitt 2 är på gång! Redan på fredag klockan 23:59 kommer det ut och handlar om hemsökta platser. i världen.


Checka gärna in och hör efter om ni tycker den är bra. @mysterypodden

Ha det gott så länge! 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som sagt i det förra inlägget så var jag på Justins konsert.

Konserten var helt okej, fast jag förväntade mig nog lite mer av honom men han verkade sjuk, Men i betyg får han 3/5. Iallafall av själva showen på scenen.

Jag har innan stått nära scenen på parket men inte på en Justin Bieber konsert, och jag mår säga att jag inte förväntade mig sådan kaos som uppstod där nere. Men jag antar att hans fan är riktigt galna haha. Så kan inte skylla på dem att de vill stå så nära honom som möjligt.

Själv så hamnade man bara två personer ifrån barriären som skiljer utrymmet mellan scenen och publiken.

Själva upplevelsen för mig 2/5 nere i havet av kaos. Jag flög åt alla möjliga håll, folk drog i ens hår, folk klev på en och man fick knappt luft. Men som sagt hans fans vill verkligen komma nära.

Men jag beslöt efter pausen att stå uppe vid läktaren på höger sida och njöt av konserten därifrån. Vilket de sista låtarna fick fullpott i betyg. Älskade avslutandet av konserten när han tog en dusch på scenen under låten Sorry.

Jag tycke också det var gulligt av Justin att ta upp några barn på scenen innan han skulle köra Children.


I slutändan blev allt bra. ⭐️

Likes

Comments

View tracker

Checka nyss in på Quality Hotel Globe och ska strax dra ner och köa till Justin Bieber haha xx!

​Setlist 

Likes

Comments

Den 17:e juni följde jag med min stora syster ner till Ullared, det var kul. Sedan följde med mina två systrar (25 och 7 år) och min stora systers systerdotter (3 år), vi åkte ner till Kolmården och till Parken Zoo. Sedan har jag varit i Orsa i en vecka, sedan gjort lite små grejer som att gå på bio, bowling osv.

Mitt sommarlov har relativt varit i topp men ändå varit i botten. Jag har njutit av de dagar jag mådde bra men på senaste tiden känner jag mig ensam och blir lite deprimerad av det. Det liksom kom för någon vecka sedan då jag var med massa folk jag känner, och ibland kunde jag känna mig ensam fast jag var bland dem. Som om ibland jag var osynlig. Men det jag känner är nog bara temporärt och försvinner när skolan börjar.

Likes

Comments

Igår var man på en trip till Kolmården och det var jätte fint väder.

Och idag blev det Zoo Parken i Eskilstuna. Och imorgon ska man tillbaka till den lilla hålan man bor i.

Likes

Comments

Den första bilden är från mitt rum jag har här i Haag. Det är jätte stora rosor.

Det här trädet är lite speciellt, den ligger vid Freds palatset här i Haag. Och folk från runt om i världen har skrivit, anting på sitt språk eller engelska, saker som fred eller minnas hemska saker som t.ex judarna från andra världs kriget. Men också händerlser som sker idag.

Och att gå i staden var mysigt. Och vi cyklade dess utom. Och på tala om cykling, de har separata vägar vid sida om den vanliga bil trafiken, oxh då snackar vi 10-20 cm mellan cykel och bil. För det är sällan man kör på trottoaren som hemma i Sverige, utan här går bara personer på trottoaren.

​Jag har inte så många bra bilder på mobilen från när vi åkte en guidad tur i en båt. Men det var verkligen många fina hus. Kanske inte den här var den finaste men det var så fina hus.

Likes

Comments

​Så vårar flyg skulle ju gå 09.35, och klockan börjar bli 10. Men eftersom det är något väder uppbehåll nere i Amsterdam så kan vårt flyg inte lyfta. Så vi har fått information om att vänta en timme. 

Likes

Comments

Ikväll så är det kvällen innan Holland! Så taggad för imorgon!

Och Elin @GoreBaby och Alexander @Alessio ska sova över för vi ska in till Gävle innan för möta de andra, sedan till Arlanda!

Sedan lyfter vid 9 oxh landar vid 11.

Sen efter Anne Frank så är det egen tid. Så du blir det shopping 💕❤️

  • 14 readers

Likes

Comments

I lördags fyllde jag år och hade Ida och Linnéa på besök, övnings körde även samma dag med min stora syrra som är den ena handledaren jag har när jag övar. Nu när man är 18 och det tekniskt sätt redan sommar på många ställen i Sverige.

Sommar outfits! 

Sen tänkte jag visa lite plagg för lite ''kurvor'' eftersom jag själv inte har en skinny kropp.

Lite andra plagg 🌿

Det finns hur mycket saker jag skulle vilja ta med. Men jag avslutar med lite accessoarer och lite spotify! 🌸

Avslutar med en sommar spellista 🌞

Nästa inlägg blir väl om Holland eftersom jag ska dit på måndag! Är så tagad att åka! Och jag kommer säkert göra ett till inlägg med lite kläder! 🌟

Likes

Comments

Inget skämt, men det snöade när vi lyfte. Det började snöa någon mil innan vi kom till flygplatsen.

Den 28:e april flög jag ner till Kraków som ligger i södra Polen. Så på torsdagen flög vi 20.15 från Skavsta flygplats till Krakóws egna flygplats och eftersom vi kom vid 22 tiden var det bäst att lägga sig efter vi checka in.

Men dagen efter gick vi runt i staden, den var så fin! Och den är väl bevarad efter andra världskriget. Så den har kvar många gamla byggnader.

Till skillnad från Sverige som då inte hade riktig vår så var alla träden i full blom. Och det var lika varmt där ungefär som det är här hemma idag.

Jag rekommenderar att besöka den lilla goa staden. Själva inne staden är inte enorm som till exempel, det är lagom stor och man kommer lätt till dem ställen man vill komma.

Nattlivet är det rikt på, någon enstaka pubar eller barer så finns det dansklubbar. Och det är mycket vanligt att stötta på britter där som är ute efter festandet. 😂

Men annars är torget en massiv mittpunkt där allt finns, där finns tontal med restauranger och internationella matkedjor. Och dem använder slottets hästar som bor i ett jätte stort stall som åker runt med turister. (jätte vackra och välskötta djur för den som undrar.) Och en kyrka så spelar dem en trumpet varje timme, lite speciellt och roligt.

​Och i nästa inlägg skriver jag mer om Auschwitz och Birkenau. 

Likes

Comments