Som sagt i det förra inlägget så var jag på Justins konsert.

Konserten var helt okej, fast jag förväntade mig nog lite mer av honom men han verkade sjuk, Men i betyg får han 3/5. Iallafall av själva showen på scenen.

Jag har innan stått nära scenen på parket men inte på en Justin Bieber konsert, och jag mår säga att jag inte förväntade mig sådan kaos som uppstod där nere. Men jag antar att hans fan är riktigt galna haha. Så kan inte skylla på dem att de vill stå så nära honom som möjligt.

Själv så hamnade man bara två personer ifrån barriären som skiljer utrymmet mellan scenen och publiken.

Själva upplevelsen för mig 2/5 nere i havet av kaos. Jag flög åt alla möjliga håll, folk drog i ens hår, folk klev på en och man fick knappt luft. Men som sagt hans fans vill verkligen komma nära.

Men jag beslöt efter pausen att stå uppe vid läktaren på höger sida och njöt av konserten därifrån. Vilket de sista låtarna fick fullpott i betyg. Älskade avslutandet av konserten när han tog en dusch på scenen under låten Sorry.

Jag tycke också det var gulligt av Justin att ta upp några barn på scenen innan han skulle köra Children.


I slutändan blev allt bra. ⭐️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Checka nyss in på Quality Hotel Globe och ska strax dra ner och köa till Justin Bieber haha xx!

​Setlist 

Likes

Comments

Den 17:e juni följde jag med min stora syster ner till Ullared, det var kul. Sedan följde med mina två systrar (25 och 7 år) och min stora systers systerdotter (3 år), vi åkte ner till Kolmården och till Parken Zoo. Sedan har jag varit i Orsa i en vecka, sedan gjort lite små grejer som att gå på bio, bowling osv.

Mitt sommarlov har relativt varit i topp men ändå varit i botten. Jag har njutit av de dagar jag mådde bra men på senaste tiden känner jag mig ensam och blir lite deprimerad av det. Det liksom kom för någon vecka sedan då jag var med massa folk jag känner, och ibland kunde jag känna mig ensam fast jag var bland dem. Som om ibland jag var osynlig. Men det jag känner är nog bara temporärt och försvinner när skolan börjar.

Likes

Comments

Igår var man på en trip till Kolmården och det var jätte fint väder.

Och idag blev det Zoo Parken i Eskilstuna. Och imorgon ska man tillbaka till den lilla hålan man bor i.

Likes

Comments

Den första bilden är från mitt rum jag har här i Haag. Det är jätte stora rosor.

Det här trädet är lite speciellt, den ligger vid Freds palatset här i Haag. Och folk från runt om i världen har skrivit, anting på sitt språk eller engelska, saker som fred eller minnas hemska saker som t.ex judarna från andra världs kriget. Men också händerlser som sker idag.

Och att gå i staden var mysigt. Och vi cyklade dess utom. Och på tala om cykling, de har separata vägar vid sida om den vanliga bil trafiken, oxh då snackar vi 10-20 cm mellan cykel och bil. För det är sällan man kör på trottoaren som hemma i Sverige, utan här går bara personer på trottoaren.

​Jag har inte så många bra bilder på mobilen från när vi åkte en guidad tur i en båt. Men det var verkligen många fina hus. Kanske inte den här var den finaste men det var så fina hus.

Likes

Comments

​Så vårar flyg skulle ju gå 09.35, och klockan börjar bli 10. Men eftersom det är något väder uppbehåll nere i Amsterdam så kan vårt flyg inte lyfta. Så vi har fått information om att vänta en timme. 

Likes

Comments

Ikväll så är det kvällen innan Holland! Så taggad för imorgon!

Och Elin @GoreBaby och Alexander @Alessio ska sova över för vi ska in till Gävle innan för möta de andra, sedan till Arlanda!

Sedan lyfter vid 9 oxh landar vid 11.

Sen efter Anne Frank så är det egen tid. Så du blir det shopping 💕❤️

  • 11 readers

Likes

Comments

I lördags fyllde jag år och hade Ida och Linnéa på besök, övnings körde även samma dag med min stora syrra som är den ena handledaren jag har när jag övar. Nu när man är 18 och det tekniskt sätt redan sommar på många ställen i Sverige.

Sommar outfits! 

Sen tänkte jag visa lite plagg för lite ''kurvor'' eftersom jag själv inte har en skinny kropp.

Lite andra plagg 🌿

Det finns hur mycket saker jag skulle vilja ta med. Men jag avslutar med lite accessoarer och lite spotify! 🌸

Avslutar med en sommar spellista 🌞

Nästa inlägg blir väl om Holland eftersom jag ska dit på måndag! Är så tagad att åka! Och jag kommer säkert göra ett till inlägg med lite kläder! 🌟

Likes

Comments

Inget skämt, men det snöade när vi lyfte. Det började snöa någon mil innan vi kom till flygplatsen.

Den 28:e april flög jag ner till Kraków som ligger i södra Polen. Så på torsdagen flög vi 20.15 från Skavsta flygplats till Krakóws egna flygplats och eftersom vi kom vid 22 tiden var det bäst att lägga sig efter vi checka in.

Men dagen efter gick vi runt i staden, den var så fin! Och den är väl bevarad efter andra världskriget. Så den har kvar många gamla byggnader.

Till skillnad från Sverige som då inte hade riktig vår så var alla träden i full blom. Och det var lika varmt där ungefär som det är här hemma idag.

Jag rekommenderar att besöka den lilla goa staden. Själva inne staden är inte enorm som till exempel, det är lagom stor och man kommer lätt till dem ställen man vill komma.

Nattlivet är det rikt på, någon enstaka pubar eller barer så finns det dansklubbar. Och det är mycket vanligt att stötta på britter där som är ute efter festandet. 😂

Men annars är torget en massiv mittpunkt där allt finns, där finns tontal med restauranger och internationella matkedjor. Och dem använder slottets hästar som bor i ett jätte stort stall som åker runt med turister. (jätte vackra och välskötta djur för den som undrar.) Och en kyrka så spelar dem en trumpet varje timme, lite speciellt och roligt.

​Och i nästa inlägg skriver jag mer om Auschwitz och Birkenau. 

Likes

Comments

I fredags för en vecka sedan, alltså den 22 april kom min utbytesstudent från Holland! Och han var jätte trevlig och kom bra överens med min yngre bror, vilket var bra. Så på fredagen (på kvällen eftersom han kom 19.30) så åt vi tacos, som är en typisk svensk familje middag på en fredag. Och sen blev det sent för vi skulle gå upp tidigt på lördagen dagen efter.


På lördagen (den 23) så skulle vi mötas på vid en älgpark vid Valbo och gå titta på älgarna. Holländarna tyckte det var häftigt (mer eller mindre). Och älgen är en ko och hon hette Elvira.

Så efter vi var i älgparken skulle vi gå från Mackmyra till Svartviksstugan som ligger i Högbo. Alltså 1,5 mil mitt i ingenstans i det värsta vädret jag har varit med om under 3 timmar. Först fick vi vandra genom en myr på cirka 3 kilometer, sen i slutändan av myren började det hagla (jätte mycket). Och sedan slutade det och blev till snö.

Och efter vi gick genom myren så blev våra skor, dyngsura eftersom våra lärare inte berätta att vi skulle gå i en sådan blötmark. Men vi gick dem sista kilometrarna i sol och regn och kom fram till vårt mål. Och sen så grillade vi och spelade kort. Spelet minns jag inte vad det hette, men jag skulle ändå inte kunna stava det eftersom det var ett holländskt kortspel.

Och på söndagen (den 24) åkte jag, min holländare Tino, min familj och Elin, Friso och hennes familj till Järvzoo. Och killarna tyckte det var intressant och jag hade aldrig varit så nära en varg eller en björn tidigare, och sett ett lodjur var första gången för mig fast jag vet att dem finns här.

Såg även som detta rådjur, typ det vanligaste skogsdjuret man ser.

Sen på måndagen och tisdagen (25 & 26) var det skoldagar, Och det var lite synd om holländarna iallafall dem 3 som var med oss i min klass. Dem fick sitta på lektionen och inte fatta ett dugg, förutom engelska lektionen på måndagen. Och på tisdagen var det bara en lektion, individuellt val, och jag har musik. Så Tino fick låna en klasskompis dator medan vi hade lektion.


Efter lunchen klockan 12.30 tog vi en gruppbild för det var deras sista dag i Sverige.

Sedan blev det en rundtur i stan, i gamla stan och sen en fika på Wayne's Coffee. Sedan började minuterna dra ihop sig och klockan började redan bli 15.00 så det skulle ta avsked vid centralen. Alla kramade alla och lärarna tog kort när vi tog en gruppkram.

Gruppbilderna är andra elevers och lärares bilder. 

Sen var det liksom slut och om 4 veckor och 1 dag så sitter jag på ett flyg med resten av Sverigre-gruppen och ska få träffa Holländarna en sista gång. Så det var en veckas uppdatering kan man kanske säga, och just nu sitter jag och bloggar från Krakow i Polen. Landade igår efter klockan 22.00. Men mer detaljer blir det i morgon. 

  • 22 readers

Likes

Comments