Hej alla gröna och sköna.

Idag är det söndag och man ligger fortfarande kvar i hotellsängen efter frukosten.

Idag ska jag och Elin åka hem efter en weekend här i Stholm.

Och i fredags när vi kom så checkade vi på hotellet och fixade lite innan vi gick ner och börja köa. För vi börja köa efter insläppet så det gick snabbt.

Och konserten var sjukt bra. Speciellt när låtarna man gillar och deras största låtar för de var grymmast.

Det var en riktig rolig konsert också, de spelade på dragspel och saxofon mest mellan nån låt. Det var lite kul och anorlunda.

På lördagen, alltså igår. Så skulle vi åka till Urban Outfitters eftersom vi skulle kolla om de säljer vinylspelare som vi ville ha. Men så var de stängt för de skulle tydligen flytta enligt en lapp vid entrén. Och blev lite sur över att de inte hade information om det.

För det skulle tydligen så mer information på deras hemsida, vilket det inte gjorde.

Men vi åkte mot Drottninggatan, men stannade vi Kawaii Shop och Blue Fox och titta runt, Elin shoppade på Monki. Her fav store.

Sedan letade vi på lite butiker. Men handlade knappt något mer. Sen blev det kväller och vi åkte tillbaka mot hotellet.

Och Idag ska vi checka ut, åka in mot gamla stan och tillbaka till en affär på Drottninggatan, sedan till mall of Scandinavia för att sedan åka tillbaka mot Gävle.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag nu jag var ner till Västerås.

Men på fredags åkte jag och pappa och kollade på Assision's creed, som redan hade premiär i onsdags förra veckan. Jag vet att lillbrosan spela alla spelen när han var mindre och han berättade handlingen med spelet.

Så min pappa fattade direkt inte filmen men den var inte heller lika bra som förväntad. (2,5/5) i betyd av mig haha.

Sen sov jag över hos syrran eftersom jag skulle åka ner med henne och hennes sambo ner till Västerås, de skulle på kokpunkten med min bror och hans flickvän och de hade redan åkt ner på eftermiddagen samma dag.

Så i deras gästrum slappa jag mest tills midnatt då det time for some sleep.

På lördag morgon åkte vi vid 9 för vi skulle hämta pappa och lämna av syrrans hund Morris till en hundvakt och sen åkte vi driket mot Västerås.

Sedan i Västerås åkte resten till Kokpunkten och jag drog hem med mamma till hennes särbos lägenhet. Slappade mest och spelade, sen kom min bror och hans flickvän tillbaka och vi gick ut och åt på La Pizza sedan drog till min plast syrra om man kallar det så?

Men vi åkte till henne och hennes pojkväns lägenhet för de bodde i närheten. Vi spela spel och tittade på gladiatorn på 4an.


På söndagen åkte vi till Erikslund träffade min andra plastsyrra och tog en fika. Jag köpte inte så mycket inne i själva köpcentret bara en liten påse med Holländska (mini) våfflor. Och hade inte ätit dem sedan min utbytesstudent gav oss det bland annat som present.

De är söta och sega med en karamell smak och en gnutta kanel i. Och om jag åker tillbaka till Holland igen så är det ett måste att köpa hem.

Annars köpte jag två brickor på Picabo, en marmor (plast) och en med kaktus motiv på, super söta och en liten anteckningsbok, Och en present till en vän.

Likes

Comments

🌙⛄️❄️🌲🎁Och idag är det den 22 december och jag vill önska er alla en riktigt god jul! 🎁🌲❄️⛄️🌙

Likes

Comments

Jag och @GoreBaby har en podcast som heter Mysterypodden! Och den handlar om det okända och det mystiska där ute. Det förekommer oförklarliga saker men ändå händelser som är hemska och läskiga. Och vi har podcasten som ett gymnasiearbete. Podden finns på Itunes Podcast men vi finns också på sundcloud. Och vårt första avsnitt släppte vi den 31a oktober och avsnitt 2 är på gång! Redan på fredag klockan 23:59 kommer det ut och handlar om hemsökta platser. i världen.


Checka gärna in och hör efter om ni tycker den är bra. @mysterypodden

Ha det gott så länge! 💖

Likes

Comments

Som sagt i det förra inlägget så var jag på Justins konsert.

Konserten var helt okej, fast jag förväntade mig nog lite mer av honom men han verkade sjuk, Men i betyg får han 3/5. Iallafall av själva showen på scenen.

Jag har innan stått nära scenen på parket men inte på en Justin Bieber konsert, och jag mår säga att jag inte förväntade mig sådan kaos som uppstod där nere. Men jag antar att hans fan är riktigt galna haha. Så kan inte skylla på dem att de vill stå så nära honom som möjligt.

Själv så hamnade man bara två personer ifrån barriären som skiljer utrymmet mellan scenen och publiken.

Själva upplevelsen för mig 2/5 nere i havet av kaos. Jag flög åt alla möjliga håll, folk drog i ens hår, folk klev på en och man fick knappt luft. Men som sagt hans fans vill verkligen komma nära.

Men jag beslöt efter pausen att stå uppe vid läktaren på höger sida och njöt av konserten därifrån. Vilket de sista låtarna fick fullpott i betyg. Älskade avslutandet av konserten när han tog en dusch på scenen under låten Sorry.

Jag tycke också det var gulligt av Justin att ta upp några barn på scenen innan han skulle köra Children.


I slutändan blev allt bra. ⭐️

Likes

Comments

Checka nyss in på Quality Hotel Globe och ska strax dra ner och köa till Justin Bieber haha xx!

​Setlist 

Likes

Comments

Den 17:e juni följde jag med min stora syster ner till Ullared, det var kul. Sedan följde med mina två systrar (25 och 7 år) och min stora systers systerdotter (3 år), vi åkte ner till Kolmården och till Parken Zoo. Sedan har jag varit i Orsa i en vecka, sedan gjort lite små grejer som att gå på bio, bowling osv.

Mitt sommarlov har relativt varit i topp men ändå varit i botten. Jag har njutit av de dagar jag mådde bra men på senaste tiden känner jag mig ensam och blir lite deprimerad av det. Det liksom kom för någon vecka sedan då jag var med massa folk jag känner, och ibland kunde jag känna mig ensam fast jag var bland dem. Som om ibland jag var osynlig. Men det jag känner är nog bara temporärt och försvinner när skolan börjar.

Likes

Comments

Igår var man på en trip till Kolmården och det var jätte fint väder.

Och idag blev det Zoo Parken i Eskilstuna. Och imorgon ska man tillbaka till den lilla hålan man bor i.

Likes

Comments

Den första bilden är från mitt rum jag har här i Haag. Det är jätte stora rosor.

Det här trädet är lite speciellt, den ligger vid Freds palatset här i Haag. Och folk från runt om i världen har skrivit, anting på sitt språk eller engelska, saker som fred eller minnas hemska saker som t.ex judarna från andra världs kriget. Men också händerlser som sker idag.

Och att gå i staden var mysigt. Och vi cyklade dess utom. Och på tala om cykling, de har separata vägar vid sida om den vanliga bil trafiken, oxh då snackar vi 10-20 cm mellan cykel och bil. För det är sällan man kör på trottoaren som hemma i Sverige, utan här går bara personer på trottoaren.

​Jag har inte så många bra bilder på mobilen från när vi åkte en guidad tur i en båt. Men det var verkligen många fina hus. Kanske inte den här var den finaste men det var så fina hus.

Likes

Comments

​Så vårar flyg skulle ju gå 09.35, och klockan börjar bli 10. Men eftersom det är något väder uppbehåll nere i Amsterdam så kan vårt flyg inte lyfta. Så vi har fått information om att vänta en timme. 

Likes

Comments