Hej!
Ibland mår man inte så bra och just i dom stunderna är det viktigast att hitta det man verkligen älskar i livet, saker att hålla fast vid. Jag vill bara säga till alla er där ute, det kommer bli bättre och jag vet att det låter jätte cheesy men jag menar det. Jag vet att ni kan klara det, vi kämpar tillsammans och glöm aldrig bort att du är underbar precis som du är. Och låt INGEN trycka ner er, dom är inte värda att få er att må dåligt.
Hade bäst, see you!❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!

jag är så himla irriterad på betygssystemet och skolan överhuvudtaget. Just nu går ungdomar i skolan för att dom måste och för att få bra betyg. Elever kämpar dag ut och dag in för att klara av alla JÄVLA prov och få bra betyg så att dom kan få ett bra jobb. Nästan ingen går i skolan för att lära sig längre, det beror på betygssystemet. Systemet är gjort så att du inte kan ha en enda dålig dag, för om du får e på ett enda prov och a på alla andra så kan du sänkas från a till d. Hör ni hur SJUKT det låter?! att någon som har kämpat så sjukt hårt för att få a på alla prov och missade ett enda så får den personen ett d! Jag tycker iaf att det är sinnes sjukt. Skolan idag lyfter fram alla elevers fel och svaga sidor, istället för att fokusera på dom bra och försöka utveckla dom dåliga. Skolan har som ett straffsystem som bara letar fel. Jag tycker att det är orättvist! kommentera gärna vad ni tycker om skolans system.

see you!

Likes

Comments

Hej!

Jag har tänkt på en sak rätt så länge nu och jag förstår inte varför folk (speciellt killar) har så svårt att förstå vad feminism egentligen är. Feminister är personer som kämpar för ett jämställt samhälle, asså att kvinnor och man ska ha det lika bra. Det är inte så att feminister vill att kvinnor ska ha det bättre än män så som många tror att det är. Hur många gånger man än försöker berätta för feminist hatare vad det är så förstår dom inte! Jag är feminist och är stolt över det, och tycker att alla andra också borde vara det. Jag tycker att ALLA människor oavsett kön är EXAKT lika värda! Och jag förstår inte hur man kan tycka något annat!

see you!

Likes

Comments

Hej!

eftersom detta är mitt första blogginlägg tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag heter Jessika och jag är 14 år gammal! Jag har en hamster som heter Flingan, mest för att han ÄLSKAR flingor men också för att han är vit som en snöflinga. HAHAHA. På min fritid hänger jag med kompisar, pluggar och tränar cheerleading. Cheerleading är det bästa jag vet! jag gillar allt som har med det att göra, och min favvo del inom cheer är gympa! Jag har gått på cheer i 3 år nu och det är fortfarande lika kul!!! Min favorit maträtt just nu är pannkakor (originellt jag vet hahaha). 

Det var allt för detta inlägg. see you!

Likes

Comments