Header

Mitt shoppingsug är helt ohållbart. Har sånna cravings efter fina fluffiga saker!!! Och LJUSA kläder!! Med detta januarimörker blir man redan deppig som de är. Behöver motverka det med att bara gå runt i ljusa fina kläder, sen så kan det gärna få bli liiite varmare. Don't you agree?


XOXO

Likes

Comments

Long time no see.

Nu har jag återhämtat mig efter både halsfluss och influensa. Livet som sjuk är väldigt ruttet så kände inte för att skriva något alls. Men nu har jag äntligen fått jobba mina första tre dagar och det känns så himla skönt att vara tillbaka.

Bilderna ovan är på en liten sminkbox för ögonbrynen som jag köpte på mellandagsrean. I den fick man Tri Brow, Brow Pomade Brunette, Brow Set Fix Clear och Brow Angle Brush. Jag har inte hunnit testa Tri Brow än, (paletten som ser ut som tre olika nyanser ögonskuggor) men jag har testat allt annat och jag är väldigt nöjd. Det är verkligen sjukt bra produkter. Make Up Store är inget billigt märke precis, så det kändes så värt att köpa när det var nedsatt pris. Tips till er som vill ha kvalitetssmink men som kanske inte vill lägga lika stor summa pengar på det, är att kolla in finare märkens mellandagsreor, man hittar riktigt bra grejer om man har tur.


XOXO


Likes

Comments