Det var väldigt längesen jag gjorde ett blogg-inlägg, minns knappt hur man gör. Då jag inte postar så många inlägg på min Instagram eller andra sociala medier, så tänkte jag börja blogga lite igen när jag känner att jag har tid och lust. Det är mest till för att vänner och familj ska kunna se vad jag håller på med här nere.

Om du inte känner mig eller bara råkat ramla in här så kan du få en liten background story.

För att göra en lång historia kort: Efter att jag tagit studenten från Hantverksprogrammet - Textil/Design i Örebro, jobbade jag 1,5 år. Jag hade egentligen planerat att göra en Asien resa med min bästa kompis nu i januari. Av olika anledningar blev det inte så och jag ville fortfarande göra något kul med mina pengar och utmana mig själv. Så jag började söka lite olika grejer, tex. au pair. I samma veva sökte jag även till ULA - London College of Fashion som har varit min största dröm sen tre år tillbaka. Allt gick väldigt snabbt då jag egentligen ansökte försent, så hela processen från att jag ansökte till att jag fick veta att jag faktiskt hade kommit in och skulle flytta till London tog tre veckor!!!!! That was pretty it.

Nu har jag varit här i två veckor och har planerat att studera en termin Fashion Business som det heter. Får se om jag ansöker om en termin till, det vore väldigt kul. Men som ni kanske redan märkt tar jag saker lite som det kommer, min planeringstid har en framförhållning på 3 månader, så man vet aldrig med mig. Det märks helt enkelt! Nog om detta.

Jag bor på ett studenthem i Chelsea och delar rum med Susanna (blond längst till höger), vi kom väldigt bra överens från första stund så det känns hur bra som helst. Då det är ett studenthem har man lärt känna så många andra studenter. Så dessa bilder är från igår när vi firade Katrines födelsedag, här är hennes blogg https://katrineberner.com. Efter käket gick jag Louise, Katrine och Johanna till en pub. En kväll helt i min smak!Hanna Derring

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Long time no see.

Nu har jag återhämtat mig efter både halsfluss och influensa. Livet som sjuk är väldigt ruttet så kände inte för att skriva något alls. Men nu har jag äntligen fått jobba mina första tre dagar och det känns så himla skönt att vara tillbaka.

Bilderna ovan är på en liten sminkbox för ögonbrynen som jag köpte på mellandagsrean. I den fick man Tri Brow, Brow Pomade Brunette, Brow Set Fix Clear och Brow Angle Brush. Jag har inte hunnit testa Tri Brow än, (paletten som ser ut som tre olika nyanser ögonskuggor) men jag har testat allt annat och jag är väldigt nöjd. Det är verkligen sjukt bra produkter. Make Up Store är inget billigt märke precis, så det kändes så värt att köpa när det var nedsatt pris. Tips till er som vill ha kvalitetssmink men som kanske inte vill lägga lika stor summa pengar på det, är att kolla in finare märkens mellandagsreor, man hittar riktigt bra grejer om man har tur.


XOXO


Hanna Derring

Likes

Comments