Header

Längesen jag skrev något här. Dagarna går så snabbt och ibland hinner man inte med. Men nu så! Helgen har bestått av hemmamys och fest. Vad passar inte bättre än att avsluta veckan med en dejt i Örebro? Hur mysigt som helst. Två tjejer man tycker om mycket!

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments
Jag har varit sjuk hela förra veckan, och det här viruset verkar hålla i sig. SÅ TRÄLIGT! Men hoppas jag är tillbaka på banan tills på onsdag i alla fall. Så tråkigt att inte kunna träna eller gå ut på promenader, jobba och fungera som vanligt i vardagen. Har varit i farten trots detta som ni märkt, men det har inte varit speciellt fysiskt påfrestande. Annars har vardagen till mesta dels bestått av serietittande. Men blev så inspirerad va en vän som ritat/målat egna tavlor, så tänkte göra något eget nu när jag ändå inte har så mycket att göra mer än att dricka massa te och citronvatten. Vill fylla mina vita väggar med fina tavlor. Men vi får se hur det går med de projektet. Här är tre bilder som jag tycker är väldigt inspirerande i alla fall.

xx

Likes

CommentsMin nya besatthet har blivit fina handväskor. Jag har skrivit det förut, men det lyfter verkligen upp en hel outfit. Det går liksom inte att låta bli att titta på fina väskor så fort man klickar in sig på en internetshop. Det är sååå snyggt.

xx

Likes

Comments

I tisdags fyllde fina mamma 50 år! Det skulle firas ordentligt, så åkte till Stockholm. Vi åt lunch på Österlånggatan 17, tittade i affärer och fikade på Wiener Caféet. Det ser inte mycket ut för världen, men det var den godaste bakelsen jag någonsin ätit utan att överdriva och jättetrevlig personal? Blir absolut återbesök. Minnesvärd dag!

Igår var jag på avskedsmiddag för Viktoria som ska flytta till Stockholm. Det var så himla mysig kväll, god mat och fint sällskap. Det blir inte en bättre fredagskväll helt enkelt.

Den här lördagen står 50års-fest högst upp på schemat, då jag lovat mamma att hjälpa till med de mesta som ska göras. Så jag ska jag snart återgå till de igen. Hoppas ni får en fin helg!

xx

Likes

Comments

​Kan vi diskutera H&M:s nya reklam som hyllar starka kvinnor?? I LOVE IT

Likes

Comments

Jeanskjolen har varit trendigt väldigt länge nu. Jag har alltid tyckt det varit snyggt, men den har känts lite uttjatad för mig. Trots detta så var jag på inspirationsjakt efter en snygg kjol, och hittade denna? Gillar den så himla mycket. Hela grejen är att det inte finns någon fåll som det heter på fackspårk, längs ned i kanten, vilket gör att kjolen upplevs mycket tuffare enligt mig. Något jag absolut ska spana efter i USA! 

xx

Likes

Comments

Två bilder från gårdagens middag. Finns det ens något bättre än att sitta på en uteservering, äta god mat och prata ikapp livet med fina människor? Jag vet inte mycket som slår det alltså. 

xx

Likes

Comments

Hej fina ni. Har haft en liten dipp de senaste dagarna och det känns inte bra att sprida en negativitet över bloggen, så då låter jag hellre bli att skriva något. Men nu känns det mycket bättre och jag har hittat tillbaka till blogglusten! Så vad har hänt de senaste dagarna? Jag har bl.a. varit i skolan, fått jobb, varit på arbetsförmedlingen, golfat för första gången på riktigt, köpt nytt gymkort och fikat med Linnea. Pappa fyllde år i måndags så då ordnade vi syskon tre rätters middag, lagade min första risotto? Det var mys!

xx

Likes

Comments