Header
View tracker

Hade en jättemysig julafton igår med familjen.

Alla har olika traditioner, men tänkte ändå skriva om hur vi brukar fira. Dagen börjar alltid med att vi öppnar julstrumpan där de brukar ligga något litet paket. Sen går vi ner tillsammans och tittar på sista avsnittet av julkalendern och äter julfrukost. I år gick vi faktiskt till kyrkan för första gången då min lillasyster Emelie ska konfirmera sig och behövde gå på en gudstjänst under julafton, vi valde den vid 11 för vi brukar ändå inte göra något speciellt då. Det va faktiskt jättemysigt då dom hade gjort så fint i kyrkan! Efter de gick vi hem och började med lunchen, då äter vi alltid gröt innan Kalle Anka, sen fikar vi till de. Efter de så brukar vi syskon titta på någon julfilm tillsammans medan mamma och pappa börjar att göra i ordning julmaten. Så vi äter alltså julmat på kvällen, har insett att många gör de till lunch. Efter de tittar vi på Karl-Bertils julafton och sen öppnar vi paket! Tycker vi har så mysiga jular.

Har tänkt så mycket på dem som är ensamma på jul, ingen ska behöva vara de. Eller dem som inte har det så bra ställt och bara känner stress och ångest kring julen, då det ändå är en väldigt kommersiell högtid. Skulle kunna skriva så mycket om det här men hinner inte just nu för måste börja göra mig i ordning för ska iväg snart.

Men en stor kram till er alla och hoppas verkligen att ni hade en fin julafton. Vi ses på dansgolvet! ikväll.


xx

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Denna helg har det varit fullspäckat schema! Övningskörde med pappa i lördags och sen på kvällen fick jag en hur mysig middag som helst av Jessica. Vi drack vin och bara prata ikapp massa tid. Så underbart att ha henne hemma igen, som man saknat och saknat. Sen kom Lovisa, Ebba, Josefin, Line och Robin och hälsa på. Super trevligt!

Igår hade vi minijul med tjejerna och det blev verkligen så lyckat! Vi lagade julmat och bytte julklappar med varandra, det var verkligen såå himla mysigt. Så kul att ha alla samlade också, då både Jessica och Emilia flyttat. Åh va bra det känns!

Hoppas ni haft en bra helg, kramis.


xx

Likes

Comments