Header
View tracker

Två nya saker som nyligen anlänt till garderoben.

Den vita toppen är här ifrån. Jag köpte den när jag var i USA. Den ser inte så speciell ut på bilden, men tycker den är väldigt fin på. Spets-bh:n är ifrån Chiquelle . Det är första gången jag beställer något därifrån faktiskt! Utan att ha använt eller tvättat den, så tycker jag ändå att kvalitén på tyget känns bra. Fick även en julklapp av dem med 100kr rabatt på deras badkläder samt ett presentkort på 50kr. Vilket jag tyckte kändes väldigt lyxigt/speciellt. Och nej detta inlägg är inte sponsrat haha.


xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Goodmorning world.

Som ni märkt har jag inte varit så aktiv denna vecka. Har verkligen varit dödstrött sen i måndags, i torsdags mådde jag så dåligt efter jobbet att jag åkte in till kvällsjouren, visade sig att jag fått halsfluss, *suck* känner jag bara. Har haft problem med min hals under fyra år nu. Det är väldigt frustrerande när man precis kommit hem från livets resa och bara vill komma igång med studierna och jobbet. Men äter penicillin nu och ska ansöka om remiss för att få operera bort halsmandlarna, så hoppas det blir bra snart.

Helgen har bestått va en hel del tv-tittande, sträck-tittande av serier och internet-shopping. Men inget bloggande, det har de inte funnits ork till. Håller tummarna för att jag känner mig så pass bra att jag orkar jobba på onsdag. Hoppas ni är friska och haft en fin första advents-helg.

Kram från mig.

xx

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen var verkligen så himla mys. Vin, god mat och bästa släkten. Som vi trivs bra ihop! Jag tror farfar kände sig riktigt uppvaktad iaf. Nu är man trött efter att inte ha sovit så bra inatt, så det blir en tidig kväll för min del. Hoppas ni haft en fin helg.

xx

Likes

Comments