Man trenger bestevenner forsi de ler av de samme dumme tinga som me finne på.

Man trenge bestevenner for de gir oss dønn ærlige råd.

Man trenge bestevenner fordi man da alltid har noen som står me oss i tykt og tynt. Selv om de er flere hundre mil eller tusen av mil vekke.

Man trenger bestevenner for de feire me oss når me er på topp, men selv når vi er langt nede og på vårt verste så er de gla i oss
❤️

Eg er så heldig og ha flere bestevenner, og kver og ein av mine er like spesiell
🌹 Å kver og ein av de har gjort så utrolig mye for meg, de har brukt timer på å hjelpe. De har lyttet og de har tørket mine tårer, de har stilt opp uansett ka tid 🌹 Kver av ein av mine bestevenner gjør mitt liv fullkommet og eg kunne ikke klart meg uten de ❤️

Likes

Comments

Har i dag vært ute på tur, en tur på M44 på bryne og Jærhagen på Kleppe :) Ikke ofte eg rote meg ut der for å si det slik. Men da siden besøket ikke hadde vært på noen av senteret så tok me turen i dag, for været var ikke noe å være ute i.

Her e me klar for tur, humøret er på topp hos alle, latteren ligge løst for å si det slik :) Alltid kjekt å være på tur, spesielt når det er to av mine mest verdifulle mennesker i livet mitt eg e på tur me <3

Fant drømme dongeri jakken i dag, har leita lenge etter dongeri jakke me tekst på men har ikke funnet den rette før i dag. Når me va på Jærhagen så gikk eg tilfeldig inn i butikken Spotlight for å sjekke ut, va en butikk eg ikke hadde hørt om . Og på vei ut av butikken såg eg denne kule jakken, å den satt perfekt på så den ble kjøpt :)

På M44 der fant eg denne singleten, på butikken LMC en butikk eg alltid har likt utvalget i. De har mye rare klær men og mye som er min stil og som ikke alle andre har. Å i dag fant eg denne, me tekst som eg alltid har ligt snakk om glede :) Alle 3 kom hjem me ting å det vil sei at det har vært en vellykka dag me shopping :)

På vei hjem var vi innom god jentå mi som hadde laga test kaka, hu e så snille og ska laga kaka for meg til bursdagen min som e i september. Hu e ett fantastisk menneske, go tvers igjennom, hu e gull verdt og eg e utrolig gla hu e en del av live mitt <3

Så dagen i dag har vært helt fantastisk, har fått tilbring tid me noen av de viktigste personene i livet mitt, så eg kan ikke klage i deg hele tatt.

Har du hatt du en fin dag?

Likes

Comments

En ting eg alltid prøver å huske på er å alltid være den beste personen eg kan være. Eg prøve å være snill selv om eg er sliten. Eg prøve å vise forståelse selv når eg er sint.
Eg prøve alltid å gjøre mer enn det eg er bedt om å gjøre, å eg ber ikke om noe i retur. Ikke det at eg forvente noe i retur heller...
Eg lytte når noen snakker, eg later ikke som eg lytte. Å eg tenker over kordan eg svare, ikke alle gangene men de fleste.
Eg forteller folk at eg er gla i dem og at eg setter stor pris på dem. Flere ganger så gjør eg mer for andre enn for meg selv, det er bare slik eg er.
Eg kan bli den største personen eg muligens kan bli, og når eg rote det til da gjør eg opp for meg. Om ikke i neste øyeblikk eller minutt eller dag så gjør eg uansett opp for meg. Eg er ikke redd for å be om unnskyldning når eg vett det eg har gjort er feil.
...

Men en ting eg aldri gjør, vet du ka det er? Det er at eg aldri bruker tid på å prøve å bevise for noen at eg er stor. For mine handlinger de vil tale for seg selv.
For eg har bare begrenset tid på denne jord, og da er det viktig og ikke kaste den bort..
Eg vil bruke min tid på det som betyr noe for meg og det som er viktig for meg

Likes

Comments

God morgen, har du sovet godt?
Selv har eg sovet som ein stein for å si det slik, er herlig og våkne helt utkvilt
😊

Eg starta helga me en ny runde hos koropraktoren, ikke like behagelig som de forje gangene. Etter behandling i går så va eg ganske gåend og litt vondt. Så det bar hjem for å sove litt før eg reiste for å treffe bestevennina mi. Så nå har eg besøk av gull hentå og hu ska være her litt over ei uka😊 I går så gjor me ikke stor va en liten runde i stavanger sentrum. Så reiste me hjem og slappa av og koste oss 😊

Ett gammelt bilde av oss men ka gjør vel det, blir nok mye bilder denne uka😊
I dag skal vi en tur til M44 eller jærhagen, kansje me rett og slett tar begge og
😊
Er ikke vær til å finne på noe ute, det regner, tordner og e guffent ute. Å e det noe eg ikke liker så er det torden. Noen har forbi og skrekk ovenfor eddekopper, biller, slanger eller andre ting. Eg sjøl klare ikke torden, eg blir helt løyen og rar i kroppen. Blir helt anspent, stresset, kvalm, skjelven når eg høre noe som minner om torden. Så sitte eg og vente til eg klare og bekrefte lyden....

Likes

Comments

En god stund tilbake så kom en veldig spesiell og unik person inn i livet mitt. Den dagen ble starten på ett sterkt vennskap
For gjennom livet så kommer venner og andre forsvinner. Så er man heldig og har dem som blir gjennom hele livet.Og det var den beste dagen i mitt liv.
Skal ikke legge skjul på at vi har opplevd tøffe turer, og me har reist ned noen triste veier. Samtidig så har vi og hatt utrolig moro, lykke og glede.Vi har overlevd noen tøffe turer Vennskapet vi har er basert på respekt, kjærlighet og tillit.
Eg er heldig som har deg som venn, du har utrolig stor betydning for meg.

Likes

Comments

Kansje ikke i dag
Kansje ikke i morgen
Kansje ikke neste uke
Kansje ikke en gang dette året
Men en dag ska du se, en dag da faller den
For en dag da faller masken din
Da vil de se at det ikke va løyn
Da vil de se at det va virkelig
At det faktisk bodde en demon bak ditt smil og din latter
Da vil de vite den dagen du lar masken falle

Likes

Comments

Har rett og slett bare valgt å ta pause fra å blogge denne uka. Nå kjente eg at eg savnet bloggen min, var ikke bare fra bloggen men en del sosiale medier. Va en liten tur innom instagram i går men uten om det lite ellers. Va faktisk litt godt og bare holde seg borte fra alt.
Ja ska innrømme at snap har blitt brukt men ikke så mye som vanlig.

Fikk en liten overraskelse fra brazfit i posten me forje bestilling. En fresh t-skjorte som va helt magisk på trening😊 Hadde min første dag tilbake på trening i går etter 1 uke fri grunnet behandlingen. Ville at kroppen sko komme seg på plass først. Så eg tok nesten 40 min me egen trening spinning før kroppen sa nok nå. Så da heiv eg inn håndkleet.
I dag har eg vært på 1 times yoga som gjorde utrolig godt for kroppen.
Yoga timen i dag ble litt spesiell og for hu som har toga timen hadde fokus på medfølelse. Rett og slett ha medfølelse for oss selv, tilgi oss selv for det vi har gjort mot oss selv. Ble nok litt tøft for en kver av oss, selv så kjente eg det og. Selv om eg har jobbet mye me meg selv det siste året. Så kjente eg enda på alt som eg har gjort mot meg selv, det kordan eg har straffet meg selv. Alt eg har latt andre gjøre mot meg osv.
Det ble nesten litt renselses time me yoga, gjorde godt.

Nå ska eg gjøre meg klar for min siste nattevakt denne uka. Så er eg klar for fri og besøk, får besøk av den beste jentå. Bestevennina mi som bor på østlandet komme på besøk og ska være hos meg i litt over en uka. ❤️Gjett om eg glede meg, ser hu bare en gang i året å da får me kansje til 1 dag. Nå ska me kose oss i litt over 1 uke og eg glede meg noe helt utrolig😊

Håpe du har hatt en flott uke
😊

Likes

Comments

Me reiste en tur bort til mine foreldre i går ettermiddag, siden prinsen kom hjem fra klassetur i går :) Det ble til at vi ble der ut over kvelden.

Siden været var ganske greit ( begynte å dryppe på kvelden) så bestemte vi oss for å grille, det er ikke sommer uten grillings :)

En liten forrett : Den består av purreløk, karri, reker og serveres me hvitløksbrød :) Dette er noe mine foreldre ofte har laget når me har hatt en del reker igjen. Selv har eg prøvd å lage den retten hjemme men den smake aldri like godt som hos dem. Så da får det bare vær, eg komme til dem og spise det heller :)

En frisk salat me neper oppi, alltid kjekt og prøve noe nytt oppi salalten :) Eg har ikke hatt nepa oppi salaten før men det funka, komme til å gjør det flere ganger :)

Bordet dekket og me e klar til å innta maten, litt kjølig me å sitte ute men det er jo sommer hehe Så me dekket på bordet ute og me kom oss igjenom maten og kaffen før me faktisk trakk oss inn :)

Før Dam og meg kjørte hjem så tok vi å spilte en runde me Ludo quiz, ett kjempe kjekt familie spill :) Det er mye likt som vanlig ludo men me spørsmål. Her og jakte du på kverandre og skal komme rundt brettet og inn i mål :) Me blir veldig engasjerte når me spille, ikke så gale at det går på helsa løs hehe Uansett eg vant ihvertfall ikke, eg tror eg kom på siste plass hehe Kjekt er det når me kan spille spill sammen som en familie, viktig og kunne legge mobiler vekk :)

Dagen i dag blir brukt til avslapning hjemme en stund før me ska ut og besøke god jentå seinere i ettermiddag/kveld :) Blir en skikkelig sløve søndag er det ikke det d kalles :).

  • 31 lesere

Likes

Comments

Først i går så va eg en ny runde hos kiropraktoren, og hu merket allerede frem gang på kroppen min. Så det er jo positiv, eg forvente ikke at eg blir 100% bra men noe bedre så e eg fornøyd :) Å bare det å ha mindre smerter enn før er jo fremskritt og ikke minst utrolig behangelig :) Så skal tilbake på mandag for behandlings runde nr 3 så dette blir bra :)

Når eg kom til mamma så bare det ut på jakt etter reker og krabbe, me slapp heldigvis å kjøre rundt så lenge før me fant :) Så da va jo fredagen reddet og helga kunne begynne, er så koselig å starte helga me skalldyr og noe godt i glasset :)

Fikk tak i kokt krabbe, extra krabbeklør og reker, så da var vi klar til å kose oss :) Når det kommer skalldyr på bordet så blir vi sittende lenge me bordet. Da har vi all verdens tid og det er ingenting som kan stresse oss, vi koser oss rett og slett :)

Fikk og tak i norske jordbær, de va rett og slett gode litt sur men søte hehe

Så da ble det is og vaniljekrem til jordbærene, som min mor sa "me toppe heile driten" hehe Det ble en riktig koselig kveld oppe hos mormor. Alt som høre til, god mat, godt i glasset, god dessert og ikke minst quiz spørsmål :) en vellykket fredags kveld.

Nå har eg fått satt på hår fra Rapunzel of Sweeden er kjempe fornøyd :) Nå er sommer sveisen på plass, håper nå at været holder seg slik at eg slippe å gå på lue å hetta hehe kan jo ikke gjemme dette fancy håret :)

Du kan sjekke ut siden til Rapunzel of Sweeden her :)

Eg er kjempe fornøyd, og eg elske farge kombinasjonen :) Glede meg allerede til å prøve flere varianter fra Rapunzel of Sweeden :)

  • 38 lesere

Likes

Comments

Det er ting som eg hater, det er det øyeblikket når eg forstår at man sklir fra kverandre.
Der eg merker at vennskapet bare forsvinner i det stille...
Det er ingen god følelse å se at en som du sto så nær plutselig blir fremmed.
Å uansett ka som blir gjort så klare eg ikke å fikse det i det heile tatt.
Eg har prøvd så mange ganger å få til en samtale. For eg har jo alltid ett ør lite håp på at det båndet skal komme tilbake.
Men til slutt så orke eg ikke mer....
Eg klare ikke å prøve mer og eg må bare akseptere at det vil aldri bli det samme som det va...

Likes

Comments