För er som inte vet så är jag från Beirut och när sånt här händer så blir man jävligt förbannad och orolig.
Min pappa bor fortfarande kvar där så ringde idag och skulle kolla hur han mådde och först så tog de så lång tid innan han svarade och då fick jag verkligen den här känslan i min kropp att de är kört..

Men till slut svarade han och när jag frågade vad han gjorde så svarade han " inte där ute och spränger mig själv iallafall, jag ligger och vilar mitt huvud "

Jag vet hur känsligt de är men kunde inte hålla mig för skratt, den sekunden så insåg jag att fast han inte varit delaktig i mitt liv så där super mycket så betyder han fan allt för mig! Family!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

  • 202 Readers

Likes

Comments

Alla mina tankar går åt Paris just nu, tycker att de är tragiskt och efterblivet hur folk ens kan hålla på sådär.. Seriöst liksom vem går och bombar runt och skjuter i ett land bara sådär?

I mina öron så låter de bara fruktansvärt dumt.
Av de som står i tidningen så sägs de att dom inte har pekat ut någon, men lägger min högra på att se är isis och att ingen har kunnat stoppa de dom gör och verkligen få stopp på de är riktigt jävla skumt, istället så krigar länder mot varandra..

Ska läsa in mig lite mer i händelsen och sedan skriva om de lite lätt. Men nu blir de film!

  • 169 Readers

Likes

Comments

Efter en lång vecka så är de lördag idag, galet skönt! Ska skriva det här inlägget sen ska jag lägga mig och ba dra mig i sängen hela jävla lördagen, enbart för att jag kan och för att de är allmänt awesome men Jaaa!

Skulle dra till Gävle egentligen men de blev inget av den biten vilket va jävligt synd men aja, man får väl ha de kul här i Östersund istället då!

Jaja, skriver sen! Nu blir de sängen och ba dö!

  • 175 Readers

Likes

Comments

Ikväll blire fan lugge, dagen har varit så sjuukt trög! As trött haha som vanligt då.

Sitter hos en polare nu och försöker planera kvällen men de verkar gå sisådär för hela jävla jorden är så jävla trötta ( lätt trög ) så ah de återstår och ser vad som sker.

Har varit skit off nu, men de e för att jah haft sjukt mycket att göra och bloggen är som en rolig grej bara så ja de kommer inlägg så ofta som möjligt!

  • 206 Readers

Likes

Comments

Shiit har inte tänkt på att blogga idag haha, har suttit i 6 timmar och spelat monopol och jag vann!! Så jävla king!

Såg att abed åkte ut igår och det va helt ärligt inte en överraskning haha! Ska börja göra mer inlägg men hela dagen har bara varit väldigt trög haha.

Morgon dagen bjuder på utgång, förhoppningsvis så blir de inte nått kaos som de brukar haha men ah man får väl hoppas!

Likes

Comments

Hellluus!
Asså är så sjukt trött idag, har varit vaken hela natten och pratat med några vänner och av någon anledning så hänger jag med folk som pratar mer än ah Gud vet vad så det blev en lång men sjuk kul kväll/natt/morgon!!

Ingen aning om vad som blir av ikväll, lär väl ha däckat inom ca 10 min men man vet aldrig haha.
Kommer dock skriva om dagens PH avsnitt i morgon, vi alla kan gissa på vem som åker ut! You know the one alla bokstavligen, kör över. Vårt alldeles egna, Abed.

Men man vet aldrig hur de vänder och vrider i det där programmet!

Ska åter gå till my zombie mode för de är fan de jag är på nu, rätt skönt men ska bli skönare att sova!

Ni får en liten bild på min framtida fru<3

Likes

Comments

Just kollat på PH och dagens avsnitt så dooog jag av garv, tror fan jag skratta åt den där bajs grejen halva jävla avsnittet! Asså det är de sjukaste jag sett, men samtidigt så hittade dom ju bajs kungen haha.

Eeeh jaa på tal om PH så ska det bli intressant och se om P, blir "mossad" vilket jag tror för hon verkar vara en sån där som skulle knulla sin baba för att få 20 spänn. DRAMA, the best kind of entertainment!


I den riktiga världen så har de varit bra, somna dock direkt jag kom hem idag så fick vila ut mig någon timme men är så sjukt jävla pigg nu så ah det lär bli en intressant kväll.

Vill passa på att tacka alla mina läsare också, trodde inte att denna blogg skulle skjutas upp så mycket som den gjort och då är jag fortfarande bara på dag 2-3 med bloggen så det ska bli kul att se hur de utvecklas.

Likes

Comments

  • 419 Readers

Likes

Comments