Idag är det 150 dagar kvar till barnafödsel och 10 veckor kvar att jobba och av dem 10 veckorna är det endast 35 dagar som är jobb. Jag känner mig som en fjärilspuppa som är fylld av massa nya fjärilar som vill ut i värden. I morgon ska jag på läkarbesök och sen ska jag på ultraljud. I morgon får vi förhoppningsvis reda på om det är en tjej eller kille. Magkänslan säger tjej men vilket det än blir så är det hjärtligt välkommet med öppna armar och massor kärlek. Magen växer och växer och alla mina känslor bubblar inom mig. Så lycklig över att detta sker. Idag jobbar jag heldag 07:45-22 och det är tur för annars skulle dagen gå så sakta. Jag är så spänd, hoppas den mår bra och att den växer som den ska. Lilla älskade unge. Att man kan älska någon så otroligt mycket fast man aldrig träffat den. Det enda jag vet är att den är hälften mig och hälften Anton. Får se vad läkaren säger om mitt mående och jobbet. Jag jobbar just nu som personlig assistent och det är tunga lyft och långa arbetsdagar. Men det kommer gå bra. Nu ska jag fortsätta jobba och räkna ner på allt som går ..


//Therese

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaknade vid 09:00 av att min älskade sambo väckte mig. Han sa att jag skulle göra i ordning mig och sen åkte vi till Astrid Lindgrens värld. Där såg vi på teater och bara myste hela dagen. Nu blev det dusch och sen väntar ännu mera mysigheter tydligen. Han är fantastisk min sambo, han kommer verkligen bli världens bästa pappa. Var super varmt idag på alv så han sprang och köpte vatten åt mig hela tiden och har ende solkräm och köpte jordgubbar. Han tänker på oss jag och grodan. Idag gick vi in i vecka 19 och det känns så overkligt just nu att vi snart gått halvvägs. Magen växer och växer och jag trivs mer och mer. Mår så mycket bättre just nu än i början. Mådde så illa och spydde flera gånger om dagen i början och var otroligt trött. Nu är jag pigg och mår endast illa någon enstaka morgon. Vi har bokat in några små semester tripper i sommar, vi känner inte för att dra iväg för långt. Hotellnätter, kryssning, dagsturer, mysiga dagar. Dags och göra sig fräsch och fixa sig lite.

Likes

Comments

Torsdag idag igen? Ja tydligen så är det redan torsdag. Jag har haft problem med min telefon och därför inte kunnat skriva. Men fick hem min nya telefon nu i måndags. Vecka 18 och snart går vi in i vecka 19. Wow säger jag bara, magen växer för fullt och snart är det dags för ultraljud igen. Längtar så otroligt mycket att få se den lille igen. Jag undrar så mycket vem det är som ligger där inne i min mage. Varit hos barnmorskan i veckan och fått tid till läkaren då jag behöver vara sjukskriven 25%. Är alldeles för jobbigt och jobba natt så jag går över till bara dagspass. Idag är set totalt 10 hela veckor kvar att jobba innan jag går hem på mamma ledighet och inväntar lilla bebis. Anton och jag brukar ligga i sängen på kvällarna och diskutera och prata om allt mellan himmel och jord. Han är lika spänd som jag och längtar massor. Men jag tror att det känns mer verkligt för mig hittills som att det är i mig den lilla grodan ligger i. Vi planerar allt vi ska hinna med och fixa och inhandla innan hösten är här så vi sen bara kan njuta. Jag tog en rejäl sovmorgon idag och nu ska jag snart fixa något att äta så jag sedan kan åka till jobbet. Sista jobbpasset innan helgen. Det går så otroligt fort nu. Måste komma ihåg att njuta av denna sommar.

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag snabbt ut till stallet och fixade höpåsar och mockade. Mitt i allt så ringer Ann-Sofie och frågar om jag och Anton vill komma till dem och äta pizza och bara hänga lite. Självklart ville vi det, så jag sa ja. Anton satt i bilen hem från Skövde efter att ha cyklat sin första större mountinbiketävling som han kom 5:a av 138 stycken, Stolt flickvän. Vi bytte om till sköna kläder och begav oss mot Ann-Sofie och Tommy. Vi beställde pizza och kollade speedway. Jag förstår så långt att det är vem som kommer först i mål vinner men inget mer. Super trevlig kväll och vid 23:00 begav vi oss hemåt. Jag var så trött så jag slocknade snabbt. Våran busiga katt rev ner en blomkruka inatt så till och med grannarna blev rädda. Vi bor i lägenhet än så länge så det hörs en del. Jag blev livrädd och kastade mig ur sängen. Städade upp och sen sprang jag på toa för tredje gången den natten... Usch det blir så dålig sammanhängande sömn nu under graviditeten, men antar att det bara är att vänja sig för lär väll inte bli bättre när grodan flyttat ut ifrån magen. Illamåendet har avtagit och jag börjar må hyfsat. Jag ska införskaffa mig stödstrumpor i veckan då barnmorskan sa att det vore bra för mig. Just nu går jag bara och väntar på att det ska bli den 16:e maj så vi får se våran lilla groda. Undra om det är en prins eller prinsessa, om det är en eller flera. Magen växer eller ja hela jag växer känns det som. Byxor och jackor börjar bli alldeles för små... Jag är i vecka 13 nu och går in i vecka 14. Tiden bara springer i väg och om 6 veckor har det gått halvvägs. Känns dock långt borta till födseln samtidigt som jag är stressad för att hinna med allt och för att jag inte redigt ska ta vara på tiden. Idag när vi vaknade så var det min sambo Antons födelsedag. Vi åt jordgubbar till frukost och sen fixade lite innan jag åkte till jobbet. Vi får fira mer nästa helg när jag är ledig. Hoppas tiden går fort så jag får komma hem till han.

/T

Likes

Comments