Hej hej!
Nu har äntligen hösten börjat dra i gång och det gör mig så glad! Måste ändå säga att hösten är min favorit årstid. Tänk er bara när man tänder brasan, när man kryper ner under en filt och ska kolla på en film med massa ljus tända runt om sig och det bästa med allt, KLÄDERNA.
Men nu var det inte just vad jag tycker om hösten jag skulle skriva om, utan vad som jag tycker är det bästa mellanmålet under hösttiden. Det är, äpple, special K och mjölk.

Du heller upp lite flingor i en skål, skivar ner några äpplen och sedan häller du mjölk över, sedan klart för att ätas. Jag själv gillar mer när äpplena är fasta och lite sura för att det ska bli lite bättre smak på det.
Så om du kommer hem från skolan eller jobb och känner dig hungrig, rekommenderar jag starkt detta. För att förutom vara gudomligt gott och enkelt, är det även väldigt mättande. 

Ta hand om dig🍁🍁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Idag har jag träffat en av mina allra bästa vänner som inte är hem lika ofta som man önskar. Men idag var hon sista dagen här hemma innan hon skulle åka ner till Halmstad igen. Så då träffades vi för att käkade lite lunch i Vara på caféet Nordpolen. 

Hoppas ni har haft en kanon dag och att ni tar vara på de människor som får er att mår bra!💕 

Likes

Comments

Hej hej!
Hoppas att eran dag har varit lika bra som min i regnrusket. Idag har jag verkligen varit inne i ett cleaning mode och gjort så mycket nytta här hemma och städat hela nedervåningen. Så nu blir det in till Ica och handla ingredienser till antingen tacopaj eller enchilada som vi ska käka här hemma ikväll framför öppna spisen! Ha en mysig kväll och så hoppas jag att ni får en bra vecka framför er!
Puss o kram 😘

Likes

Comments

Heej!

Då var man igång igen och nu är det sista året, som känns helt sjukt. Hoppa du som också har börjat solan har haft det lika bra och att ni ser fram emot detta året., för det gör jag.
Jag går alltså i 3.an och läser handelsprogrammet. Kan bara varna alla som inte har börjat gymnasiet än att de andra åkt var det jobbigaste, men oftast lönar det sig inför sista. Det har varit kul att träffa alla i klassen och även komma tillbaka till lite rutiner om vad man ska göra på dagarna.
Det som jag ser mest fram mot är att vi ska starta UF (ungföretagsamhet) där vi ska komma på en produkt eller tjänst som vi ska sälja och förhoppningsvis tjäna lite pengar på. Så om du har några förslag kon ni ju skriva i kommentarerna.

Puss på dig och ta hand om dig😘


Likes

Comments

Hej på er!
Jag har något stort att berätta. Jag har äntligen blivit helt ledig och har inget jobb framför mig som vänta! Jag har verkligen jobbat HELA sommaren. Räknade häromdagen att jag har varit ledig högst 5 dagar i rad. Men man ska verkligen inte klaga, för pengarna rullar in och jag har aldrig varit såhär rik som jag är nu :P. Och om 5 drar skolan igång och det ska faktiskt bli ganska roligt, iallafall att få se alla i klassen och att börja 3:an och nästa år ta STUDENTEN!
Hoppas ditt sommarlov eller din semester också har varit bra och att du har fått göra det du ville💛 ​
Ha det gött så ses och hörs vi, PÖSS💋

Likes

Comments

Hej på er sockertoppar👐
Nu har det som inte får hända, men som jag ändå har väntat på ska hända hänt. Jag har tappat mitt bankkort och körkort. Jag märkte det idag på jobbet när jag skulle kolla en sak på mobilen (har en mobilplånbok eller vad det nu heter) och korten var inte där. Vanligtvis skulle jag få lite panik, men hela denna dagen har jag varit nere och jag brydde mig typ inte.. Har tänkt hela dagen på vart korten kan vara men har ingen aning, så imorgon när en kompis jag åkte med hem igår kväll har kollat sin bil så ska jag spärra både korten. Fett tråk men så är livet ibland. Det ända som är bra med detta är att jag får ett nytt körkort och ta en ny bild till det, för såg ut att var typ 12 år på det gamla (haha).
Så tappa inte bort era saker för blir inte roligt då!
Ta hand om dig💜

Likes

Comments

Hej hej på er!
Har under ett tag tänkt på att färga håret men har varit lite tillbakadragen när det gäller det.
​För några år sedan färgade jag håret inför nians skolavslutning, och hårfärgen jag fick då visade olika färger i olika ljus, ena stunden var det brunt andra rött och sedan lila. Då tyckte jag inte om det, men nu i efterhand när man kolla tillbaka på bilder så blir jag sugen på att färga tillbaka till den färgen fast att det blir lite mer lila. Här ovan är de färger jag har tänkt att välja mellan (bild 3 var den färgen jag fick efter färgningen). 
Ta hand om dig💋

Likes

Comments

Nouw Magazine