Vissa dagar är nästintill omöjliga att klara av. Det som finns är en stor mörk tomhet inom mig och jag vet inte om jag klarar av att leva så. Jag vill vara stark och känna mig fri, känna mig som den glada tjejen som såg ljust och spännande på livet. Jag känner mig instängd och fast i någon som inte är jag. Jag önskar du hade lämnat mig ifred, inte bygg upp en underbar värld för mig, fånga in mig i sagan, lurat mig till att jag förtjänade de bästa, att du skulle ge mig livet för att just jag var den du letat efter. Hur kunde jag vara så dum?, jag trodde verkligen de skulle vara du och jag, att jag äntligen skulle få vara lycklig. Allt har ett pris och resan blev dyr för mig. Bortsläng, raderad, förnedrad och hatad, massa osanning och med drömmar och tron på lyckan förstörd. Det blev priset jag betalade för att vistas i den underbar världen för ett kort ögonblick.
Jag tvivlar på mig själv, känner mig liten, känns inte som jag förtjänar någon, känner mig dum och helt tom. Glädjen jag alltid haft är borta och de känns som jag inte finns kvar alls.

För de här hatar jag DIG!

Lycka och kärlek har ett högt pris, då man ger av sig själv. Jag satsade allt på fel kort. Men jag vågade iallafall satsa med hela hjärtat och med allt jag hade. Jag har aldrig varit så "naken" förut. Din vinst min förlust. Jag misslyckades, förlorade och blev tom. Om man inte våga spela kan man heller inte vinna, men är de värt att spela? Jag har iallafall spelat färdigt. Jag står för att jag gav allt, även om de var mitt största misstag att ge mitt hjärta till dig.

Ska livet handla om en ständig kamp i jakten på lyckan?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Hoppas, längtar och älskar!

Res dig efter varje smäll, du har en ängel på din axel, din tid kommer!

Jag är inte rädd för att vara ensam, det som skrämmer mig är att inte vara lycklig.

Beslut har tagits, möjligen själviska sådana, men besluten är för mig själv och jag måste göra detta för min egen skull. Spännande och läskigt på samma gång. Nu är det bara att vänta in tiden och njuta av tiden här, innan mitt egna äventyr börjar, jag kommer självklart tillbaka senare. Måste bara hitta mig och bli hel. Leta rätt på mina pusselbitar, hitta både gamla och nya bitar för att bli hel.

  • 29 readers

Likes

Comments

Det blir inte alltid som planerat och då är de tur man kan tänka om. Jag såg verkligen framemot att ni skulle komma upp och hälsa på mig, så vi får träffas här, där jag växt upp. Planerna ändrades och det blir istället jag som åker ner, bjuden av min vän som jag saknar så. Jag tycker de ska bli roligt att åka ner, samtidigt som jag får en stor klump i magen. Jag önskade ni kunde komma hit, men det är väl någon mening med att jag ska åka ner, börja möta de som skrämmer mig. Varför jag får ont i magen och känner mig obekväm vet jag inte. Det finns inget farligt, utan tvärtom, jag får ju möjlighet att träffa alla som jag saknar och tycker om.

  • 54 readers

Likes

Comments

Det är mycket som händer runt om mig nu, som jag inte kan göra nått åt. Önskan om att allt vore annorlunda är stark och hoppas på ett lyckligt slut.

Mina problem är så små i jämförelse med annat runt mig. Andra saker som jag inte kan ta in, jag orkar bara med min egen värld, det gör mig känslokall, vilket skrämmer mig. Vill lägga fokus på det som har betydelse istället för att sitta fast i mitt eget. Tiden läker alla sår, jag behöver mer tid till allt, men om tiden inte finns, att hinna med de man länge velat göra, funderat på, velat ta tag i, men av olika anledningar skjutit upp de, för man tror att tiden finns. Jag hoppas tiden inte runnit ut och att tiden finns. Kan detta vara anledningen till att jag är här nu? Vill kliva ur skalet för att leva i nuet, ta tag i det som har betydelse, kliva ur fantasin och leva i verkligheten, sikta framåt. Hur gör man?

  • 47 readers

Likes

Comments

När inga ord finns kvar, när de känns som allt är sagt, samtidigt som det finns så mycket mer att säga. Tusen tankar och frågor utan mer ord att kunna beskriva och inga fler ord att frågor med och varför fråga när inga svar finns? Det är som slut på ord, frågor, beskrivningar, uttryck, tankar och känslor, det är samma som snurrar runt. Det sägs att det finns inget slut utan bara nya sätt att börja något nytt.

Mitt känslomässiga krig mellan hjärta och hjärna är fortfarande i full gång, soldaterna är trötta men kämpar ständigt för att få ett slut. Jag är van vid kriget och jag klarar av att ständigt vandra runt i de, för jag vet att de kommer få ett slut.

Du gav mig de bästa och de värsta! Ilskan i mig finns inte. Jag blir inte arg och de kanske är en styrka eller en svaghet, de kan jag inte avgöra.

Jag vill tacka alla för allt stöd! För ert tålamod i att höra samma sak om och om igen. Att ni bryr er, ger mig råd och att ni gör så att jag håller mig ovanför ytan. Ni kommer hjälpa mig att bli jag, jag vill ju bli omtyckt som jag är "även om alla sidor inte är lika älskvärda" Ni är många som säger till mig, att jag inte är dum och jag är inte elak, utan jag har egna åsikter och är ärlig, jag ser på världen på mitt sätt och begär aldrig att någon ska tycka som mig, utan jag uppskattar andras åsikter och att få en annan syn på saker. En dag kommer jag tro på er, för jag kommer bli en stark jag igen.

Jag mår mycket bättre, även om jag får bakslag vissa dagar och vill då bara gräva ner mig, dom dagarna orkar jag inte mer, tur dom dagarna kommer mer och mer sällan.

Jag ska nu försöka skriva om annat i mitt liv som inte har med dig att göra. Jag vet att jag inte kommer sluta helt, du är ju som ett brännmärken i mitt huvud!

Tack igen alla!

  • 58 readers

Likes

Comments

Dagarna/ kvällarna och nätterna flyter förbi. Den här veckan har jag hunnit med massor. Många roliga stunder och minnen har skapats. Planer för framtiden diskuteras och planeras. Jag vet vad jag behöver göra, det gäller bara att våga gör det som krävs. Tiden nu innan måste fyllas på och jag måste göra något vettigt, fram till nästa kapitel kan börja. De är nära, men samtidigt långt bort.

  • 39 readers

Likes

Comments

Jag befinner mig ofta i en fantasivärld, jag sitter fast i huvudet och drömmer mig bort. Det är hårda känslomässiga knutar som knutits, hur jag ska knyta upp dom, har jag inte listat ut, men jag lär mig leva med dom. Andevärlden har talat om för mig att det här är en livsläxa, som var meningen för mig, att jag ska lära mig av allt, för att kunna hitta lycka på riktig. Jag skulle föredra den flaska lyckan i den där underbara fantasin som skapades i mitt huvud, samtidigt som jag vet att den är för bra för att var sann.

Mitt liv bli ljusare för varje dag, även om tomheten inom mig är lika mörk.

Jag har ett par låtar som speglar förvirringen och önskan i mig.
Den första är Lars Winnerbäck låt - kom ihåg mig! För mig handlar den om en relation som tagit slut men att man vill bli ihågkommen på ett bra sätt. Både när personen befinner sig på toppen och botten. Att helt enkelt inte bli bortglömd utan ihågkommen! Säkerligen just för att jag kommer komma ihåg dig, i mig finns du kvar. Å en önskan om att du ska minnas mig finns.

Den andra låten är Oskar Linnros med - från och med du! " det här är slutet på vår film. Från och med nu, från och med du! Jag minns varje scen ifrån vår film." För mig är det en kärlekslåt, att man vet att det är slut, att man vill vänta och vara redo ifall möjligheten till ett försöka till skulle dyka upp, att somliga ljus inte brinner aldrig ut. Men att det är en längtan som försvinner för allt förändras och man går vidare i livet.

Sen har vi en liten bit i takidas låt better som på nått sätt speglar hur jag känner mig just nu " im only part of a plan. I wish I could understand. Why I am who I am!

Töntig är jag och de lär jag vara ett bra tag till. Har väl alltid varit töntig , bara inte på de här sättet.

  • 69 readers

Likes

Comments

Planerings huvudet är i full gång! Hos kuratorn igår pratade vi en hel del om för och nackdelar i olika alternativ jag har nu. Hur jag tänker kring allt och vart jag vill börja bygga upp något nytt. Jag har tappat fotfästet helt och den här flytten blev mer en flykt och inte en flytt på ett sätt jag tänkt mig. Jag är inte den som "flyr" utan för mig behövs planering och ett mål. Jag klara inte av att bo i Örebro trakten och anledning till de förstår ni. När jag bodde där vill jag upp till Sundsvall, nu när jag är här vill jag ner igen. De som skulle passa mig bäst nu är att vara på ett helt annat ställe. För att där kunna bestämma mig för vart jag vill, jag är nästan säker på att de blir Sundsvall i slutändan, men är inte redo nu, för jag är inte klar söderut.

Är så glad att min nya examen äntligen kom med posten igår. Saknar och vill fortfarande ha min andra examen också, men finns ju tyvärr inget att göra, den är ju tyvärr borta och de känns så tråkigt, blev så mycket som försvann för mig.

Har varit i stan idag med brorsan och där mötte vi upp AC å
tog en fika. Nu är tvätten i full gång och det är min tur att laga mat idag
😊 får se vad kvällen har att erbjuda.

  • 71 readers

Likes

Comments

Jag kan inte gå runt och vara ledsen, längta och vara patetisk resten av livet. Varför ska jag längta efter någon som inte vill vara med mig, någon som inte tål att jag är jag. Det är på tiden för mig att sluta vara en jag inte är, jag är inte den som gnäller över mina problem och absolut inte den som skriver om och delar med mig av dom. Det har dock varit till stor hjälp för mig i detta att göra så här. Jag kommer fortsätta älta detta "för mig själv" jag är en grubblare och en som vill lösa problem, göra rätt, att få ett bra men tråkigt avslut. Men jag är övermannad denna gång och jag kan inte vinna de här kriget. Jag ska accepter att lämna allt i kaos, det är det sättet som fungerar för dig och jag får rätta mig efter de. Det är bara att acceptera att det inte alls blev som jag ville och trodde. Jag tycker att Du är en underbar människa och önskar dig lycka till. Idag har jag fått ögonen på min framtida man, är inte redo nu, men sen kommer de bli helt fantastisk. Jag ska nu försöka ge mig ut i dejting världen, har nog aldrig varit på en dejt. Så kommer tjata hål i huvudena på mina vänner som får hjälpa mig 😊

  • 76 readers

Likes

Comments

Är man den man är? Kan man välja att bli någon annan? Eller kommer jag alltid vara jag? Å vem är de i så fall? Är det handlingar man gör som speglar den man är, om man väljer att handla annorlunda ändras den man är? Eller bli handlingarna en del av vem man är? Jag tror man kan välja att handla på olika vis, att vi kan välja hur vi vill agerar och hur man vill vara. Det bli en del av oss och att vi lär oss, men kan man bli någon annan, eller utvecklas man bara utefter livets väg? Det borde finnas delar i oss som speglar vilka vi är, delar som inte förändras? Alla kan spela och lägga på sig en fasad utåt men det behöver inte vara den man är "den man känner sig som"

Är det hur omgivningen ser och hur omgivningen beskriver en som gör den man är. Om man säger att man tycker och tänker på ett sätt, men agerar tvärtom, vad räknas då?

Jag vet att vi är anpassningsbara människor och att åsikter kan förändras, att vi kan få nya sätt att se på saker. Det är mer vad som gör att man blir den man är, som jag just nu funderar över.

  • 74 readers

Likes

Comments