Header

Då var det lördag och det har varit en turbulent start på helgen. Det började med ett samtal från min far som säger att min bror kört och krockat med sin moped och ligger på sjukhus. Så blev att fara direkt ditt och ge sitt stöd till honom. Under tiden vi satt på akuten och vänta på läkarbesked (som tur var visade sig vara bra besked så) fick vi ett annat positivt besked och det var att vi vunnit en massa biljetter till matchen mellan HIF-Brommapojkarna.
Hittade en tävling på Facebook i torsdags där man kunde vinna biljetter det enda man behövde göra var skriva en motivering till varför så jag tänkte varför inte försöka. Och det gav ju goda resultat viker var roligt.
Idag har min bror varit hemma och jag valde att också vara hemma hos min bror och mina föräldrar. Min bror klarade sig utan några värre skador och åkte hem från sjukhuset inatt efter läkarbeskedet.
Dagen hemma har spenderats med mamma och nere på idrottsplatsen där det var match. Efter matchen var det tillbaka till Malmö och min underbara pojkvän för att umgås och mysa lite.
Imorgon väntar allsvenskt derby mellan MFF-HIF och som HIFare kommer man stå i klacken medan min pojkvän som MFFare kommer stå i andra klacken :P
Nu ska jag gå tillbaka till att mysa med pojken och ladda inför morgondagens stora event!


Likes

Comments

Torsdag och veckan börjar närma sig sitt slut. Och en del har hänt den jag skrev senast i tisdags var pojkvännen nere i Turin för att se MFF mot Juventus så då fick man agera chaufför tidigt på morgonen till honom och hans kompisar. Senare under dagen hade jag en arbetsintervju i Helsingborg. Så blev en massa bil körning! Men allt kändes bra på intervjun och så men sen vet man ju aldrig förrän man har jobbet. Det viktigaste är att man är sig själv och gör sitt bästa sen är det bara att hålla tummarna så de e vad jag gör just nu!
Igår var det onsdag och jag var hemma hos mina föräldrar och höll i knatteträningen. Det är alltid lika kul att se ungarna när dom tränar och få vara en del av deras utveckling. Efter träningen var det tillbaka till Malmö och lämna tillbaka pojkvännen bil!
Och nu ska jag se om jag kan äta något. Har varit illamående hela förmiddagen så inte vågat äta. Men vi hörs!
Puss och kram


Likes

Comments

Måndag, helgen är över och första arbetsdagen är avklarad. Helgen har bjudit på en hel del allt från fest till mys med pojkvännen och familjen. I lördags var det fest i Malmö med pojkvännen och hans kompisar och i söndags var det val dax och jag gjorde min plikt och la min röst sen blev det mys och middag med familjen.
Idag blev det jobb sen var det match kväll HIF mot AIK och jag tror ingen trodde att HIF skulle kunna ta tre poäng mot liga tvåan men det gjorde dom så j**** nice!
Nu blir det PH och mys med hjärtat innan det är dax att sova.
Puss och kram
Likes

Comments

Sorry att bilderna från min nya hårfärg inte kom upp igår men det blev sent och jag passade på att mysa med pojkvännen. Men här kommer bilderna. Jg har använt schwarzkopf igoria nyans 6-66 mörkblond choklad extra.

Puss och kram


Likes

Comments

Fredag och snart helg! Som ni läste i senaste inlägget färjade ju jag och min pojkvän håret blont och jag passade sådär i det men allt eftersom veckan gått har jag blivit mer och mer obekväm i det så i eftermiddag blir de till att färga håret mörkt. Har varit ljus länge nu så tänkte de kunde vara lite roligt att förändra de lite. Så det är kvällens uppdrag!
Min pojkvän färgade ju också håret blont och det funkade inta alls på honom så hans går färgade vi om i månades så nu är han jätte mörkhårig på gränsen till svart. Men han passade 10 gånger bättre i det!
Bilder på föreningen kommer upp ikväll!!
Ha de bra så länge!
Puss och kram


Likes

Comments

Jaha söndag kväll och tillbaka i Malmö. Jag och pojkvännen har haft en lång konversation och löst alla våra gräll vi haft på senaste.
I affären idag fick jag och pojkvännen ett ryck och köpte hårfärg så nu har vi blivit jätte blonda. För mig funkar det väl sådär men min pojkvän passar definitivt inte som blond så blir ny färg till honom imorgon. Men nu ska jag mysa med pojken innan de e dax att sova.

Puss och kram


Likes

Comments

Fredag kväll och äntligen kommit hem till landet och mina föräldrar men tyvärr utan pojkvän. Vi har verkligen knappt gjort något annat än att bråka denna veckan vilket har tärt jätte mycket på vårt förhållande. Så jag bestämde att vi ska ta helgen och vara ifrån varandra och se om de hjälper och kanske vi hittar gnistan igen. Men nu ska jag umgås med familjen så vi hörs.

Puss och kram


Likes

CommentsSom jag skrev i tidigare inlägg så är jag hemma och sjuk vilket jag varit i ett par dagar nu vilket suger. Men som tur är så börjar jag bli bättre nu, känner mig piggare och har faktiskt fått något i magen utan att må illa så det känns positivt. Så tänkte se om jag kanske skulle ta tag i röran här hemma. Skojar inte om jag säger de ligger kläder precis överallt. På grund av att jag varit sjuk och inte pallat göra något och min pojkvän har varit jätte trött efter jobb och träning så ser de ut som de gör men får väl försöka ta tag i det. Börjar bli väldigt långtråkigt att bara ligga och kolla serier hela dagen. Så nu ska jag se om jag kan finna energin och göra något åt de! 

puss och kram 

Likes

Comments

Sängen är mitt hem även idag men har börjat må bättre nu äntligen! Hoppas jag mår tillräckligt bra för att åka hem till landet och mina föräldrar ikväll. Har verkligen sett fram emot att åka hem denna helgen träffa familjen, titta fotboll och umgås med gamla vännner. Så håller tummarna för att jag ska fortsätta bli bättre och bättre under dagen. Nu ska jag återgå till mitt gossip girl.
Puss och kram


Likes

Comments

Sjuk och ligger hemma i sängen med gossip girl och en kopp varm choklad medan pojkvännen är iväg och tränar. Sängen har verkligen varit mitt hem denna dagen och min mage håller på att ta dö på mig. Känns som inga värktabletter hjälper heller! Nu ska jag se om jag kan vila en stund och kanske må lite bättre!
Puss och kram

Likes

Comments