Jaha då var det måndag och ny vecka igen. Jag Har ingen aning vad denna vecka har att ge men jag tänker ta var dag som den kommer och bara göra vad som faller mig in. Det enda som är bokat denna vecka är min fotboll. Träning ikväll, träning torsdag och match lördag :D Äntligen match dags igen!

Dagens träning blir dock lite annorlunda vi ska nämligen testa jumping fitness med laget. Jag har gjort det tidigare men ingen annan i laget hade testat de tidigare så tänkte det var en kul ide att testa. Är ju utmärkt alternativ träning till fotbollen då det bygger upp styrka i ben och knä framförallt samtidigt som det är bra för konditionen. Så ser verkligen fram emot kvällens träning.


Likes

Comments

Helgen har försvunnit i en rasande fart! Som jag skrev i torsdags så var jag på mitt nya jobb i fredags och det gick över förväntan. Riktigt kul var det! Var dock inte hemma förrän halv 4 på lördagsmorgonen 🙈 och jag skulle iväg på dop i lördags. Kan säga att jag kom verkligen i sista minuten på detta dopet hehe.
Men men jag var där i tid ;) Efter dopet blev det en lugn kväll med mitt hjärta och hans familj. Precis en söndag kväll jag behövde bara sitta och snacka och göra ingenting.
Idag söndag har vi firat lillebrorsan bara och nu ska jag umgås med becka en stund innan jag intar sängläge till en bra film.
Som ni hör har jag haft lite att stå i i helgen därav inga inlägg 🙈

Likes

Comments

Ni vet i tidigare inlägg skrev jag ju att jag längta till imorgon då jag ska börja nytt jobb och så. Sen längtar jag även till söndag då vi ska spela årets första fotbollsmatch och sen längtar jag till nästa vecka då jag ska få ett viktigt besked som kan förändra mycket av min framtid. Men det är ständigt den här längtan efter framtiden v vill att det ska bli ny dag, ny vecka, ny månad, ny årstid osv. Grejen e den vi ser alltid fram emot något som ska hända att många gånger glömmer vi bort att leva i nuet och njuta av det som händer eller inte händer just nu. Jag vet jag e själv sån men jag jobbar på det och försöker att så ofta jag tänker på det njuta utav stunden.

Som tidigare idag, jag har gått större delen av dagen och sett fram emot imorgon men en stund idag passade jag på att bara njuta av stunden och av vädret och bara ta in allt som va just där och då.


Likes

Comments

Jaha då var det dags för första riktiga inlägget, har inte riktigt bestämt mig för vad det ska handla om men det kommer väl under tiden jag skriver det brukar det göra. Idag har varit en ledig dag, en sån dag jag bara gått och fibblat med lite allt möjligt här hemma. Och som ni säkert vet så ligger det ju massa snö i Skåne nu så jag passade faktiskt på att gå ut en runda tidigare idag och ta lite bilder och njuta av vädret. Förutom det ar det varit väldigt lugnt idag.

Imorgon väntar första dagen på nya jobbet! Var på intervju i tisdags och fick samtal igår om att jag fått jobbet och ska provjobba imorgon. Är så taggad för det ska bli jättespännande! Jobbar idag på swedbank stadio i restaurang 1910 däe jag varit i ca 1,5 år och det nya jag ska vara på imorgon är ett liknande det fast där finns betydligt fler timmar att jobba. Mitt mål är att kunna kombinera båda jobben för att få så mycket timmar så möjligt :)

Nedan finner ni några av dagens vinterbilder ;)

Likes

Comments

Jaha mitt namn är Theres Lagerquist jag är 24 år gammal och kommer från en liten by på landet någonstans mitt i Skåne. Min stora passion är fotboll förutom det försöker jag fortfarande hitta min plats här i livet. Idag jobbar jag som servitris i Malmö något jag trivs med men det e ju inget jag vill jobba med hela livet. Men jag ser det som såhär, jag är ung och har tid på mig ännu att hitta vad det är jag vill gör i mitt liv.

Så på denna sidan kommer ni kunna läsa om allt möjligt från min fotboll till jobb till att få följa mig i min väg att föröka hitta mitt kall här i livet.

Likes

Comments