Header

https://www.facebook.com/therese.johansson.71066/posts/10207317301279001

Länken till min Facebook sida! Kika in där vetja, där har jag länkat till våran youtube kanal som vi skapade idag. Där ni kan se filmerna jag medverkat i och mina kära kollegors!

Så in och kika! ✌🏼

Annars, tränar, äter, sover, chipsar och lite sånt soft nu när man äntligen varit ledig i några dagar. Börja bli lagomt sliten. Passar bra med lov igen snart, hehe, om tre veckor typ. Men vi har full rulle med slut projekt nu innan termins avslutet. Idag redigerade jag våran film i typ sisådär 7 timmar, tappade helt och håller bort tiden alltså... hur det hända har jag ingen aning alltså...

Nu blir det mer chips och mys innan sovdags!

 • L.A
 • 7 readers

Likes

Comments

Alltså den här veckan bara flög förbi, nu är jag ledig igen.. och vi går bara tre veckor till sen har vi lov igen. Eller 10 dagars lov i byte av termin. Så konstigt att dom inte byter termin vid jullovet utan i slutet av januari..lustigt.

Nåja. Idag är det lugna puckar som gäller.. vi ska träna, städa upp i lägenheten..kanske fara och handla. Vi hade iallafall behövt tatuera...Jakob har ju princip tatuerat min arm klart, det är lite finlir här och var och sätta trollet på plats. Sen är vi klar!!💁🏼 längtar så jäkla mycket tills den är på plats..så vi kan börja på den andra armen heheh. Det blir verkligen ett beroende alltså..om man inte är beredd på att tatuera hur mycket som helst ska man nog inte ens göra sin första 😬

 • L.A
 • 47 readers

Likes

Comments

Det har hänt så mycket, människor förändras, jag förändras. Och klockan går så mycket fortare nu av någon anledning..vet inte om det kommer med åren eller om det bara är jag. Men den rör sig iallafall fortare. För ett halvår sen flyttade vi hit...och om fem månader ska vi hem igen..vi ska tillbaka där vi började. Med mer erfarenheter och själar rikare. Det är egentligen så sjukt. Tid. Tid. Tid.
Sekunder som varar i evigheter
Timmar som varar i minuter
Tid. Tid. Tid.

Lustigt.

För ett år sen mådde jag så dåligt inom mig själv och ingenting kändes som hemma. Och idag hittade hon tillbaka till mig. Therese är tillbaka. Och nu går tiden fortare än den någonsin gjort.

Mitt nya mål för 2017 är att få tiden att sakta ner. Och hur gör jag det?
Skriver och läser.
Mitt nya mål är att läsa mer böcker och att skriva mer.
Hitta sätt att få tiden att stanna.

Det känns som en bra utmaning.

Vad är eran utmaning/mål för 2017?

 • L.A
 • 56 readers

Likes

Comments

http://mobil.nsd.se/nyheter/kalixoverkalix/therese-ingenting-ar-omojligt-10379239.aspx

Länken till intervjun jag gjort med NSD! Kika in och läs den om ni inte hunnit det än!!
Där berättar jag lite mer om varför jag valde just
New York Film Academy One Year Acting for film, och vad jag pysslar med på skolan och framtidsplaner plus massa annat!

 • L.A
 • 66 readers

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit en lugn men ändå en produktiv dag. Tog en sovmorgon till klockan 11, klev inte upp förren klockan 13. Gick till gymmet körde ett hårt träningspass så både jag och Jakob skakade på den sista övningen. Haha, vi var helt röd i ansiktet båda två när vi gick från gymmet. Men då vet man att man lever..eller hur??

For på skolan, hade introduction to film med en sub. Vilket inte är vanligt här, och det kändes många gånger som att läraren inte visste vad hon pratade om för att hon var så nervös..haha.. tyckte synd om henne.. men vi alla kom därifrån levande. For vidare till Bruce klass, eller Brucies klass, och såg på playback från monologerna vi gjort tidigare i veckan. Och jag har haft så svårt att göra enkla monologer..att inte göra någonting av det, så det var kul att se tillbaka och jag fick väldigt bra feedback. Lite saker jag kunnat jobba på självklart, men i överlag var det bra!

Jag håller på att samla på mig så mycket material jag bara kan. För hade tänkt lägga ut all på min hemsida sen och här på bloggen så man kan se allting jag gjort! Hade varit så coolt!!! Nu under helgen hade jag tänkt bygga klart hemsidan så att det enda som fattas är min reel för den ska jag klippa klart sen efter skolan slutat, då jag har allt material.

Helt sjukt att om fem månader slutar jag..det är ju helt sinnesjukt hur fort tiden går alltså 😬 nu vill jag ju inte fara hem 😨 haha.

 • L.A, NYFA
 • 68 readers

Likes

Comments

Det går inte att beskriva känslan när man vaknar upp på morgonen, det man läser på Facebook alla delar med sig och ger så mycket kärlek. Den känslan är obeskrivlig. Vilket energikick det gav mig för första skoldagen på året 2017. Tack till alla som läser och skickade sin lycko-önskning det värmer och betyder mer än vad ni tror.

Nu taggar vi på för fullt. Det är Tisdag morgon och jag förbereder mig för första skoldagen som sagt. Dricker en morgon kaffe..kikar över lite mejl och försöker väcka min man på kuppen. Jag tror det kommer bli en bra dag det här💕

Den startade iallafall på bästa sätt.

 • L.A
 • 91 readers

Likes

Comments

Nytt år. Igen.

Kändes som att det var nyss jag dansade in 2016 i våna med ett härligt gäng som förlovad kvinna dessutom. Visste ingenting om att det var ett år som kom att bli ett av dom bästa i mitt liv. Ett år som jag satt på kartan.

Året började som förlovad, bestämde mig för att byta bana i livet, att inte fortsätta bo kvar i Kalix och inte heller jobba kvar på mitt älskade BRÖT. Ett hårt beslut som gjorde att jag lärde mig att tänka på mig själv, att inte bara jobba hårt och fortsätta som en robot. Utan att faktiskt göra det jag känner för, är minst sagt lika viktigt. Ett hårt beslut kom hårda känslor, vänner fanns, hjälpte mig på vägen och jag kan inte mer än att tacka dom så jäkla mycket. Och jag lovar att jag kommer ge tillbaka. Började jobba på restaurangen igen, satt mig ännu mer ner i mörka känslor och mörka rum. Bestämde mig för att nu får det vara bra, nu ska jag ut.

Tog beslutet att resa världen över. Började jobba svin mycket, förstörde ryggen och jag hittade min dröm skola. Och livet tog en ny vändning. Ansökte och kom in, sparade pengar hela sommaren, jobbade så mycket jag kunde men en dålig rygg gjorde inte livet bättre, kämpade på och fick tillslut allt jag velat ha.

Jag och min kärlek gifte oss ett snabbt och smidigt bröllop precis som vi ville ha det, en fest som man aldrig glömmer men människor som jag aldrig kommer släppa taget om.

Hösten kom och jag stod på flygplatsen, jag fick se min lilla kärlek gå i koppel med min mamma ut ur flygplatsen och jag satt mig på flyget med ett krossat hjärta och en själ full av liv. Som jag inte känt på länge.

Landade i L.A, besökte Hollywood, Walk of fame, universal och allt jag bara kunde tänka mig. Det krossade hjärtat läkte aldrig, men själen är fylld och jag är tillbaka som mig själv igen. Utan insomningstabletter eller mediciner.. idag är jag Therese.

 • L.A
 • 239 readers

Likes

Comments

 • L.A
 • 239 readers

Likes

Comments

Nu har Jesper och Johanna varit här i snart två veckor och satan så mycket vi har hunnit med. Vi har varit på Universal (firade julafton där, bästa julen!!) vi har varit på Walk of fame, shoppat, Santa Monica beach, badat, tränat, ätit god mat och en jäkla kväll i LAS Vegas! WOHO! Fyfan vilken kväll, och staden är magisk! Man får till och med dricka på affärerna samtidigt som man shoppar?! Haha. Hur awesome är inte det?? Så vi söp och försökte vinna på maskinerna, men ingen vinst blev det men en jäkla kul kväll hade vi iallafall. Vi hade tänkt hinna fara till Disneyland också, men vi får se om det blir nu eller en annan gång.

 • L.A
 • 241 readers

Likes

Comments

 • L.A
 • 286 readers

Likes

Comments