Header
View tracker

Studerar mitt egna arbete!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

 • L.A, NYFA
 • 34 readers

Likes

Comments

View tracker

Hektisk dag aa.

Upp klockan åtta hämtade upp mitt löshår. Kom hem kasta i mig frukost och satt i löshåret och sen iväg på filminspelning. Och det gick jävligt bra vill jag säga.. jag och Adrian jobbade klockrent ihop som vanligt. Nöjd regissör =nöjda skådisar. Så fort efter inspelningen var det hem och åt en snabb middag innan vi hade lektion från 19 - 22.

En lång dag. Och inte nog med det jag fick manuset idag på en film som jag har huvudrollen i som vi ska spela in i klassen..och jag får spel psykopatisk mördare!! Yey! Haha jag vet det låter helt sjukt mycket...men det ska bli sjukt roligt att få spela en sån roll. Nog för att det enda jag blivit castad som sen jag kom hit är något i sen stilen..haha. Men nu får jag leva den fullt ut!! Har redan börjat läsa igenom manuset och bildat mig en bild av karaktären och börjat små bygga på den. Usch vad kul!!🙌🏼Så vad tror ni?
Therese = Harley Quinn?

 • L.A
 • 45 readers

Likes

Comments

View tracker

 • L.A
 • 57 readers

Likes

Comments

Sjukaste.
I förrgår när jag var på skolan fick vi reda på att det varit en mord på område där vi bor. En man i 30-35 års åldern hade blivit skjuten. Bredvid där Adrian och Lexies byggnad ungefär 5 minuter från oss...
Det var FBI agenter som förhörde alla som kom dit och det var rena rama cirkusen med polisbilar och FBI agenter. Vi fick reda på idag att det var gäng relaterat, något med droger mest troligtvis. Han var iallafall en gäng medlem. Och dom fick inte tag i mördaren heller..men trodde inte att det skulle vara nån fara.

Obehagligt var det.

Tidigare dagen före fick jag och Jakob stöta på en kille som hade tagit en överdos utanför vårat område. Han låg på marken och krampade och kunde inte andas och den andra i ren panik. Så vi stannade och ringde 911. Så det sjukaste..när vi då ringt polisen och jag försöker se så att killen andas, då sticker den andra. Han säger först att han kan inte vara här när polisen kommer och han sticker. Så vi står där ensamma med någon snubbe vi inte känner. Som tur är i samma veva dyker en kvinna upp som hjälper till. Så jag håller upp hans huvud så luftvägarna är fria och hon gör hjärt och lugn räddning. Medan Jakob pratar med 911. Tillslut dyker ambulansen upp och tar med han till sjukhuset. Så förhoppningsvis klara han sig.

Ja vad ska man säga. Vi får vara med om mycket här i L.A. Man hör ambulansen och polisen ungefär 2 gånger per dag påväg någonstans...och hemma hör man den väl en gång i månaden...

 • L.A
 • 76 readers

Likes

Comments

Haha jag och Lexie var och äventyrade ikväll och försökte hitta UPS (där man hämtar paket) och satan så mycket trafik det är..helt sjukt. På the highway, alltså jag höll på få hjärt attack flera gånger efter vägen..men kul hade vi. Tur att Lexie iallafall är van att köra i den där soppan.
Men mitt paket var iallafall inte där...det kommer imorgon. Med mitt nya HÅR 😍 haha. Jag tror jag har något slags problem...med hår...Love it. Så imorgon är det upp tidigt fara tillbaka och hämta paketet, sätta i löshåret, och sen iväg på filminspelning! Woop woop! Upp och iväg.

Usch vad det är konstigt att se sig själv på skärmen...🙈

 • L.A
 • 77 readers

Likes

Comments

Här är första kortfilmen vi gjorde här i L.A.

Utan dialog dock...

..Men ändå ett underverk!

Usch så kul det var att spela in den här filmen...hahah. Hur kan man inte tycka det? Speciellt om man får chansen att putta någon i poolen......heheh

Likes

Comments

En sak jag finner väldigt coolt och helt freaking amazing... Är att som många vet jobbade jag på Teater Bröt i ett års tid, jag jobbade som barn och ungdomsledare, projektledare, medverkade i föreställningar, höll spökvandringar på kulturveckan och mycket mer.
jag kom hit till Los Angeles, augusti månad och under dom här senaste månaderna har jag kommit fram till..att hemma på Teater Bröt i Kalix (Norrbotten) jobbar dom på EXAKT lika sätt med improvisation och teater som dom gör i HOLLYWOOD. Det finner jag helt freaking amazing. Att i lilla Kalix har vi en sådan fantastisk förening som jobbar hårt och håller samma låga som Hollywood branschen. Det tycker jag är väldigt inspirerande, att det finns eldsjälar i Kalix som gör teatern så fantastisk och som gav mig min början och hjälpte mig bygga min grund för vad jag är och vart jag är idag.

Om det är något jag tycker så är det att Teater Bröt borde lyftas fram riktigt ordentligt för deras kvalité på sina föreställningar, kurser och mängder av projekt dom pumpar ut och självklart till människorna som jobbar där och dom som brinner för det på sin fritid.

För det är något som är otroligt. Att i lilla Kalix lär dom ut det jag får lära mig i HOLLYWOOD. På en av USA s främsta skådespelarutbildningar, New York Film Academy.

Under dessa månader jag spenderat med mina lärare så har ALLA frågat mig vad jag gjort tidigare och vart jag har varit frågat vart jag fått mina kunskaper i improvisation och Teater. Och jag har svarat hemma i Sverige på Teater Bröt!

så snart kommer alla i Hollywood veta vad Teater Bröt i Kalix är.

 • L.A
 • 236 readers

Likes

Comments

Thanksgiving är över och lika så med fyra dagars ledighet. Vi gjorde inte alls nå speciellt förutom att vända dygnet helt..typ..vi åt kyckling lasagne och såg film..hur mysigt som helst må jag säga.

Nu har vi även börjat få så himla mycket kallare väder. Jag vet jag är norrlänning och borde egentligen inte tycka något är kallt..men kom igen..det var nyss +35 och nu är det +17 😫 usch vad kallt det är...haha. Jag går med tjocksockar och huvtröja till skolan nu....😳 vet inte hur jag ska överleva när jag kommer hem...om jag kommer hem... heh.


Dom tre veckorna som är kvar innan jullovet och Jesper och Johanna kommer och knackar på. Så återstår ungefär 2,5 veckor åt skola och filminspelning. Jag har en ledig dag under den tiden. Men det kan jag verkligen leva med. Jag har fått hur många erbjudande som helst till filminspelningar här på skolan och jag är så jävla tacksam..men jag hinner inte vara med i alla..dock. Jag borde klona mig. Men iallafall. 3 filmer ska jag hinna med och skolan då! Jag är taggad.
Och jag har nu äntligen börjat hitta lite struktur i min förberedelse tid, när jag får ett manus. Annars har jag bara jobbat på som en galning åt alla olika håll. Men nu äntligen har jag hittat en "mall" som passar mig!! Wiiieeeoooo🙌🏽

Kriga, kämpa, kriga!! ⭐️

 • L.A
 • 237 readers

Likes

Comments

När man har svårt att bestämma sig för hår😍

 • L.A
 • 255 readers

Likes

Comments

Woohoo🙌🏼
Eller 😭😭
Jag vet inte riktigt hur jag ska känna nu när jag har ledigt för våran första thanks giving i fyra dagar(?!) Men jag kan då säga att det ska bli riktigt skönt att faktiskt inte ha något planerat eller måsta ställa alarm. Skönt. Hade möte med läraren Dig och Bruce idag och jag fick sån jäkla bra feedback från båda två. Båda två sa att jag var oroligt duktigt och talangfull, gav mig dessutom tips på hur jag ska skaffa struktur i mina förberedelser för ett manus. Och vad dom tycker att jag ska jobba på. Det var det roligaste för Dig visste inte vad än...haha. Och Bruce tyckte jag skulle jobba med att göra mer "normala" karaktärer. Som är exempelvis sårbara, hitta enkelheten i och kraften i att vara enkel. Så det är min nästa challenge här i livet!!

Annars?
Träningen går bra!
Skolan går bra!
Livet är underbart!
Jag älskar att bo här!

That would be all.

 • L.A
 • 255 readers

Likes

Comments