Header

truthbetold, Live the life, L.A

Något jag finner väldigt intressant. Att det är så många som faktiskt vill bli skådespelare, men det är något inte många pratar om eller har vetskap om vad det faktiskt är. Många tror att man leker,
-"man ska bara kunna sina repliker".
Gå och ställa sig framför kameran i konstiga frisyrer och kläder säga ord som inte är sina egna för att sedan ta emot applåder och kärlek från en hel värld.

Inte riktigt å enkelt.

Jag har inte studerat den här konsten länge. Men nog länge för att ha rätten att säga att det vi gör är något helt magiskt och oerhört svårt. Som skådespelare måste du ha en känslig sida med utåt vara hård som sten. Kunna ta kritik från alla olika människor, och det är inte lätt. Speciellt när de enda dom kan kritisera är ditt eget jag. Du ska ha en perfekt balans och aldrig förlora dig själv i någon annan.

Du ska vara ett med ditt instrument (din kropp) du ska veta hur du går, hur du pratar och vara medveten om allting i din kropp och ditt jag. Du måste lära känna dig själv på helt nya nivåer. Nivåer som många inte ens kommer ta på eller vara i närheten av.

Vi lever liv. Vi bygger minnen som inte ens finns. Låter andras liv påverka oss och vi lånar ut våra kroppar till främmande själar som får chansen att äntligen tala ut. Vi blir nedbrutna av hemska minnen och sitter framför en kamera, ett öga som fångar allting. Du sitter blottad för en hel värld att se din sårbarhet.

Det är inte lätt.

Det är helt magiskt. När man hittar den perfekta balansen och det känns som att meningarna kommer ut och du faktiskt menar vad du säger. Du blir så connected med din scen partner att det finns ingen annan värld. Kameran smälter bort tillsammans med alla andra. Det enda som existerar är du och din värld.

Jag säger som en fantastiskt skådespelare en gång sa.
Vi får chansen att leva andras liv utan att behöva betala priset för det.

Och som en annan otrolig skådespelare nyligen sa.
Vi är dom enda som faktiskt firar vad det är att leva ett liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

L.A

Åh, ett träningspass på 60 min, inte dåligt det inte. Triceps, Biceps, axlar och bröst blev det idag. Och pjjjuuuh. Fyfan så tungt det var. Kände mig riktigt jäkla utpumpad efteråt. En härlig känsla det.

Efter träningen bestämde jag mig för att göra healing massage på Jakob eftersom han var så slut (hehe). Det är ju ändå mars månad vilket betyder en bra månad för att heala och "så nya frön" som dom så kallar det.
För jakob funkade det otroligt bra. Hans huvudvärk släppte och han slutade må illa. WOHO! Imorgon ska Isabelle komma hit och då blir det mer av spökerier. KUL!

Det är så sjukt intressant att pyssla med energier speciellt när man ser hur det hjälper och att det faktiskt funkar.

Så nu är iallafall ordningen i balans. Ett hårt träningspass med hård avslappning efter. Haha. Det gjorde susens!

Nu är det myskväll för hela slanten
😍  • L.A
  • 10 readers

Likes

Comments