Header

Jag är hemma. Usch vad det är härligt. Jag har varit hemma nu i typ två månader ungefär. Jag har tagit en paus från bloggandet, Instagram, allt. Och bara varit hemma, umgås med nära och kära, jobbat några veckor och jag har hunnit landa. Nu äntligen. Är. Jag. Hemma.

Men nu börjar jag komma tillbaka till vardagen. Och nu ska börja blogga igen, och pyssla på med allting som jag gjorde när jag lämnade L.A. Nu ska jag ta tag i livet!! För nu börjar jag bli rastlös, haha. Det går aldrig bra för mig att slappna av och bara ta det lugnt. Så efter två månader av jobb och avslappning eller ja någon typ av avslappning, så får det vara bra med det.

Hej bloggen igen 👋🏼

Var det jag skulle säga.
Hej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 8 readers

Likes

Comments

L.A

Ligger just nu i sängen bakis. Och hela dagen har jag spenderat i sängen. Var så jäkla bakis när jag vaknade så det var ju inte ens sant. Haha. Men igår var det en riktigt rolig dag/kväll. Vi hade klass fest och spenderade dom första timmarna vid poolen, så jäkla härligt att ha pool party. Kan inte förstå varför vi inte haft det tidigare?! Sånt kommer man alltid på i sista sekunden. Åh. Jaja, nu får vi ha pool party varenda dag innan vi ska åka hem. Haha 😁

  • L.A
  • 79 readers

Likes

Comments

L.A

Usch vad jag kommer sakna den här bruden när vi åker hem. Hon som varit min klippa här i skolan och en helt underbar vän💖 damn it girl. I will miss u.

  • L.A
  • 77 readers

Likes

Comments