Header

Nu är tredje dagen avklarad och sex filmer gjorda! Wooooo... längtar ihjäl mig tills jag får se vad dom kokat ihop på editing klassen. Ska bli så jäkla kul att se slut resultaten.

Fick även äran att spela en efterlängtad karaktär. Svartsjuk och galen 😍 Haha, så idag fick jag putta i Gretar i poolen, med kläderna och allt på! 😂

Men en jäkla press för vi hade bara en tagning på oss...
men förutom att vi missat att se vart telefonen skulle vara som jag egentligen skulle kasta i poolen, så den syntes på bild. Men aja. Bra vart dom utöver det!

Nu åker jag hem för att plugga! Har fortfarande inte gjort uppgifterna som vi ska ha till imorgon. Så bara börja!

Fullrulle I just Love it! ⭐️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

 • NYFA, L.A
 • 54 readers

Likes

Comments

Är just nu på inspelning! Även på friitiden😎 Fullt upp i Hollywood

 • NYFA, L.A
 • 59 readers

Likes

Comments

En dag på universal utan solskyddsfaktor leder till en ordentligt snygg bränna!

Wear it like a Queen. Oh yes.

 • L.A
 • 65 readers

Likes

Comments

Okej. Im back in the game!

Febern försvann för någon dag sen. Och jag är i full rulle. Lektioner/inspelning/lektioner/inspelning!

På NYFA är det så coolt och underbart för vi får som sagt filma på universal studios och förra gången var vi i Little Europe, men idag...idag var vi på Wisteria Lane. Och jag vissste inte att det var där vi skulle filma. Så när vi körde dit, alltså jag höll på att börja gråta.

Inte nog med att jag har alltid vilja gå på den gatan, utan jag har viljat göra en inspelning på den gatan. Och jag har alltid vilja gå in i allas hus..så ni kan ju förstå min lycka.

Inspelning för övrigt gick väldigt bra. Och rolig omgång, två kortfilmer han vi med idag, fast dock utan dialog. Men det var riktigt roligt, mycket improvisation och lek 😅 Det bästa jag vet!

 • L.A, NYFA
 • 65 readers

Likes

Comments

Eftersom inga blogginlägg är skrivna, så kan jag ta och säga att det är pga av att jag har ingenting att skriva om. Varför har jag ingenting att skriva om? Jo för att jag fortfarande är SJUK! fyfan..

Jag har legat med feber i fyra dagar nu? Och det känns verkligen inte som att det blir bättre..jag har varit till läkaren och fått utskrivet medicin, antibiotika om det inte ger sig snart. förhoppningsvis ger det sig före så jag slipper ta medicin.

Annars...jag har legat i sängen. Druckit te och skrivit en rapport, spelat Sims och igår såg vi Titanic, ett bra tidsfördriv och en bra film. Och jag är fortfarande upprörd att Jack inte "rymdes" på dörren som Rose flyter på. Hur kan det vara? Och jag blir så upprörd varenda gång att han dör pga av det......

Bitterf****n

 • L.A
 • 83 readers

Likes

Comments

Alltså jag har typ blivit sjuk? Jag har feber och hosta...hur kan det komma sig? Har nog tagit i för mycket..😬 Skulle inte vara så konstigt, har känt mig krasslig så. Tur jag är ledig nu två dagar. Universal tog verkligen slut på mig...var typ i fullgång flera timmar.. hade egentligen massa roliga planer för i helgen. Men dom får nog helt enkelt vänta. Läste någonstans att man kan fara och rida runt L.A, två timmars ridning och inte alls för dyrt. Det kändes som en grej för oss. Vilken upplevelse det skulle vara. Nåja, kanske nästa helg istället.

Sjukling = PIZZA

 • 99 readers

Likes

Comments

Igår spelade vi in en fyra kortfilmer på universal studios i little Europe. Det var så häftigt att spela in egna filmer på platser där stjärnor varit!! ⭐️⭐️⭐️

Jag var så exalterad under hela morgonen, så när jag väl gick till skolan fick jag små springa av lite energi först...vi fick åka den kända gula skolbussen dit, typ exakt en sån som Forrest Gump sitter i. Så nu kan jag stryka det från min bucket list😎 När vi kom fram till the backlot hade vi typ en timme på oss att se oss omkring och mysa på innan vi skulle börja med inspelningen. Och vid 10.00 dra åt satan så varmt det började bli redan då☀️ Vi hade ca +35 grader mitt på dagen och vi filmade i solen.....😬 Allt är inte bara guld och gröna skogar...och vi filmade i ungefär 4-5 timmar i sträck. Jag var lagom sliten när jag väl kom hem... har typ sovit 12 timmar i sträck nu..

 • NYFA, L.A
 • 102 readers

Likes

Comments

Idag har det varit Acting for Film och introduktion to film. Vilket gick väldigt tungt eftersom jag åkt på en jäkla förkylning...visste knappt att man kunde blir förkyld här..haha. Men jag lever i förnekelse. För imorgon ska vi jobba på universal! Kommer spela in några scener där dom spelat in från pirates! Ååå jag är så taggad! 👏🏽 Gu så coolt det ska vara😬

 • NYFA, L.A
 • 113 readers

Likes

Comments