Hej!
Jag är så himla trött på den sjukdom!
Dom sista månaderna har varit ett helvete.. Känns som jag har bott på sjukhus om inte så har jag bott på mitt rum.. Känns som jag inte kan göra nått kan inte planera nått för magen e damp! Får nästan ingen hjälp från vården..
Jag går på medicin dag ut & dag in.. Jag är liksom trött på att äta medicin & jag kan inte heller äta vad jag vill!:/
Jag hatar ibs sjukdomen..
Allt börja för några år sen. Jag & familjen va uppe i stugan, kände av att jag hade urinvägsinfektion så vi ringde 1177 så vi fick komma ner till vårdcentralen på Edsbyn, det visa sig att jag hade en urinvägsinfektion & sen så gjorde det ont vid västen njure.. Men han skickade hem mig med medicin. Så vi åkte upp till stugen & när vi skulle äta så vart jag jätte illamående så jag gick upp på rummet & sen kom det massa kramper i magen så låg & grät i sägen.. Men fick aldrig svar var det var & sen har jag åkt in & ut för detta flera gånger. Men dom har inte hittat något förren för 2 år sen då fick jag en sjukdom som heter IBS! & det är inflammation i tjocktarmen & jag tog det inte seriöst. Åt medicinen jag fick men slutade med den då kramperna fortsatte sen så i april så fick jag super ont i magen så hamnade inne på sjukhuset i Gävle & låg där i flera dagar för att magen inte funkade! Sem efter den helgen så har jag fått anpassat maten & allt jag gör! Jag kan liksom inte äta den maten jag tycker om eller göra det jag tycker om för oftast så krånglar magen..😬 så trött på detta skit nu!'


Nä nu ska jag ta en dusch sen lägga mig i sängen &'göra mig klar för natten & ladda upp för morgon dagens jobb😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 224 Readers

Likes

Comments

Hej!
Kom på att jag har varit ledig sen i onsdag & är ledig tills på tisdag! Så himla skönt & man hinner med att göra så mycket!
Håller på & fixa min bil som jag & killen skulle bara laga rosten & slipa ner den sen fixa en annan färg! Men idag så blev det tydligen ett helt projekt att fixa! & det jobbigaste är att bilen ska vara kvar tills på lördag för vi ska ha den till mäkki-meet
🤘🏻
Ska bli kul & se om bilen hinner bli klar tills dess:/ men har ju som sagt värdens bästa pojkvän & familj som har varit med & hjälpt till så jag hoppas att den blir kvar tills dess!
Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan till
bad boys med killen så skönt att bara ta det lugnt på kvällarna så man kan mysa & ta det lugnt & inte känna att man e behöv av att göra nått! ☺️

  • 268 Readers

Likes

Comments

Kom nyss på att det är första dagen på hela månaden som jag inte har fått en ångestattack! Tycker det är grymt skönt att inte ha en känsla i kroppen där du vill dö eller där du vill stänga ut alla människor & bara låsa in dig i ett svart mörkt rum & bara skrika ut alla känslor i kroppen du har!
Att leva med ångest i samband med ADHD är inte alltid lätt. Du har super mycket humör svängningar, ena stunden är du super glad & ena stunden så kan du ligga i sängen & stor gråta & skaka & ha känslan att du vill ta livet av dig! Kan inte ibland förstå hur mycket känslor jag har i kroppen!

I samband med alla ångest & ADHD så kan det bli att man stänger ut alla i sin närhet utan att man tänker på det! Jag vet att det inte alltid är lätt att be om hjälp när man mår dåligt, det är offras super svårt för man vill oftast klara av sakerna själv. & det är inte alltid lätt för ibland blir det för mycket känslor och oftast så blir det att man går in i väggen!
För er som inte vet vad man menar med att gå in i väggen så är det att man bara tappa all ork & man vill bara dö!

Jag har ett minne ganska starkt då jag har sjukt ångest & bara fryser ut alla i min närhet.. Jag skicka ut killen hur huset ville inte prata med han ville inte se han då! Visste inte alls vad jag kände inom mig!! Och när nån fråga hur jag mådde så svarade jag bra!
Att jag inte kan inse hur mycket folk jag har runt om mig som vill hjälpa mig när jag har det som jobbigast att jag inte klarar av skolan eller praktik, klarar inte av att gå ut & träffa folk för så fort jag går ur så kommer ångesten & då tror Jah att folk ser hur dåligt jag mår & dom ska tvinga mig till att säga varför jag mår dåligt! Ibland önskar jag bara att alla som är runt om mig att dom ska veta att jag älskar dom sjukt mycket, men det går inte ibland att få dom & inse!

Jag önskar även innerst inne att jag skulle kunna säga till killen att nu mår jag dåligt & vill att vi pratar om det & då gör vi det! Men i dagens läge går det inte & det jobbigaste med det är att jag inte vet varför! Jag lever i en lögn när jag säger till folk att jag mår bra fast jag mår hur dåligt som helst!

Om ni har nå tips så kommentera! Tar emot alls tips ni kan komma på!😶


Puss på er💋

  • 318 Readers

Likes

Comments

Hej!
April är den månaden jag täcknings sätt hatar tack vare saknar som hänt den månaden! Och för exakt ett år sen så började jag få ångestattacker flera gånger om dagen. Och det slutade med att jag ville ta livet av mig! Allt blev så jobbigt & det så jag klarade inte av att ta hand om mig själv tillslut. Det slutade med att det blev en resa in till avd 68 i falun! Fick extrem mycket hjälp där så slutade med permis över helgen men tillbaka på söndagkväll! Men hade värdens bästa läkare som fixade att mamma fick va sjukskriven i 2-3 veckor med mig!
Det som gjorde att jag fick såna här stora ångestattack var att jag blev så lugn av mig medicin jag åt så det slutade med allt som hänt i livet kom ikapp mig så jag fick in i väggen!
Men idag 1 år senare så mår jag hur bra som helst och har enbart fått 4 ångestattacker på ett halvår, är otroligt glad över mig själv & idag mår jag så himla mycket bättre än jag någon sin har gjort!!

Förhutom att det är ett års sen detta hände så har jag haft påsklov i två veckor.. första veckan var jag ledig och hela andra veckan så låg jag dunder sjuk. Åkte på värdens förkylning & feber.. Men idag var fösta dagen i skolan men efter som vi har praktik så var där idag för fösta gången & det var sjukt kul , vill bara fortsätta vara där istället för skolan!
Nej nu ska jag nog ta och sova tro så man klarar av morgon dagens utmaning😀

Puss💋

  • 333 Readers

Likes

Comments

Min kärlek till dig går inte att beskriva med ord, du finns där när jag faller du är där när jag är arg ledsen! Du älskar mig & står kvar vid mig fast jag kan va en fitta mot dig & vara skit sur & gör så vi börjar bråka! Men du står kvar & älskar att du kämpar dag ut & dag in med att försöka förstå mig, om jag ändå bara kunde berätta för dig om hur mycket jag älskar dig!
Sen den dagen du kom in i mitt liv så har jag mått bättre. Du är min ängel utan vingar! Du är den jag kommer kämpa för, den jag kommer älska dag ut & dag in! Vet att vi har våra dagar men vi löser alltid det sen är det glömt! Du är den bästa som finns! Älskar hur du får mitt hjärta att slå & hur du får mig att bli så svag som jag blir när jag är med dig! Du e den jag vill leva med😘💗

Likes

Comments

Hej!
Jag vet att jag ej har bloggat så mycket på ett bra tag men det finns sina anledningar till det. Det första är att har mått drålgit haft massa ångest sen har jag jobbat sen började skolan igen och då vart det mycket jag var tyvungen att göra tack vare att jag bytte skola sen hade jag ju haft sommar lov från slutet av april..

I slutet av november så började jag med min adhd utredning som slutade med medecin från början av 2015 sen dess har det gått upp och ner hela tiden. Jag började med att äta conserta men var tvungen att sluta då jag gick ner i kilon sen slutade jag äta.. Sen började jag med en annan medecin som funkar skit bra. jah är lugn och det under hela 24 timmar..

Men sen i april var det något som hände som gjorde att jag fick massa ångest fick 1-2 ångestattacker per dag i en hel vecka till slut så valde att lägga in mig på avledningen 68 för att se om det blev bättre och det blev det fick lära mig att ta hand om min kropp när jag får ångesten och jag vet nu vad det är som händer i min kropp när det blir så där.. men det som är super jobbigt med april det är att jag vet att det är den månaden som jag blev utnyjad för nått år sen. Men sen jag blev utnnytjad så har jag blivit en starkare person imon mig. har lärt mig att hantera saker. har vuxit som person, men som sagt det är en lång rehab jag gick igenom efter utnytjadet. det var liksom inte en polisanmälan sen klart. det var massa läkar besök möten med en psykolog massa möten med polisen.. Det var inte under en månad som möterna blev klara på. Utan jag höll på 2 år med att gå på möten först var det 1-3 gånger i veckan sen blev det 1 gång varanan vecka på slutet. Ni kanske tycker att jag är en stor idiot som söker uppmärksamhet när jag skriver ut det här. Men jag vill att alla killar och tjejer ska förstå att det inte är en sak man går igennom utan det är flera saker man går igenom och det är ett helvete kan jag säga.. Och det är de jag vill att alla människor ska förstå. Men nu lämar vi den delen kommer skriva mer om det sen. Men efter allt skit 2015 så mår jag nu idagens läge hur bra som helst och hade aldrig klarat det utan familj vänner.

Men 2015 har inte bara varit dåligt utan det har varit bra också har hunnit men så mycket. Har jobbat samtidigt jag har hunnit varit ute med vänner och varit på festivaler och folkrace. sommaren blev som jag ville ha den. Den hade kunnat varit bättre om det hade varit mer sol, jag har hunnit blivit 18, och jag har även hunnit träffa en super söt kille som jag just nu har varit tillsammans med i över 2 månader. Tiden har gått så fort så det känns som jag har varit tillsammans med han typ ett halv år.. Men så är det tydiligen inte. Men nu har det nyss varit jul och nyår. Min julafton var helt underbar bara för jag fick åka till killen på kvällen efter massa friade hos farbror med familj och sen hem till mormor. fick massa julklappar och är super glad över alla. Men den bästa julklappen fick jag nog på kvällen och den var från robin det var ett super fint halsband med tvåhjärtan som sitter i hopp. Det sitter runt min hals varje dag så länge jag inte ska tränna eller något, vill ej ha sönder det. Sen min nyår kunde inte ha varit bättre än den va. Jag var med dom två personerna som jag älskar och det var robin och alma, sen var det massa mer roligt folk sån härligt kväll/natt.


Nej 2015 har varit ett bra år fast det har varit massa tok. Men 2016 ska bli ännu bättre.


puss och kram
Likes

Comments

Men Hellu! Nu var det ett tag sen igen men sista veckorna så har det inte funnits tid till att blogga har varit mycket i skolan och haft nationellt prov så har försökt fixa till det m.m ! Men nu är det lugnt med prov tills tisdag & torsdag!:/ då blire halva dagen dagen både tisdag & torsdag till att lyssna & skiva prov!😕 Ge mig sommarlov istället, vill jobba & kolla på folkrace sen åka ner mot Skåne och träffa min faster/tvilling och med tvilling menar jag att hon är den stora systern jag aldrig fick! Har önskat mig en storasyster men det kan jag glömma! Men då är jag och faster så lika och sen att vi har en relation som är som syster! Tror att det är mycket att hon är 11 år äldre än mig och jag var mycket med henne när jag var liten!
Och lovet/helgen ska jag nog inte prata om för det var då fan det BÄSTA på länge!👍🏻👌🏻 det blev bio med Sara på tisdagen! Sen på onsdagen kom två kompisar från Sandviken sen hämta dom mig på torsdag tyckte jag va gulligt sen så var jag med dom två hela helgen plus min älskling Tessan!👌🏻 på lördag var jag Eklund och Källström på bil skit helt värdelöst tackvare att polisen kom så vi drog där ifrån och åka hem istället och tog det lugnt tills Tessan hade jobbat klart!👌🏻 så det var en bra kväll, sen så körde dom hem mig i söndags så stanna dom kvar ett tag så Christoffer & pappa satt och prata om bilar & det!👌🏻👍🏻 nej nu är jag påväg till skolan,, Fyfan va drygt jag vill ha helg så jag kan sova och ta det lugnt och umgås med min farbror hans tjej sen min lilla goskusin valde att va där hela helgen tack vare att mamma och dom är på cup med syrran i Västerås , jag vill inte åka så långt för att se på dom!😂👌 nej nu ska jag lyssna på musik sen sova tills jag kommer till skolan😂😏👍🏻

Likes

Comments

Helgen va fan bäst i alla! Mor & far var uppe i stugan syrran va hos min farbror så jag var själv! På fredag kom min bästavän Elin så vi hade lite mysigt & det! Och på lördag så sov jag själv till söndag då en kompis kom och sa hej sen städade jag och de innan mamma och pappa kom hem sen åkte jag och mötte upp syrran i maserhallen för vi skulle kolla på damernas sista match!! Sen kom lilla Hugo med mammi och pappi💋

Och nu sitter jag i skolan och väntar på att kl ska bli 10 så jag får gå till skolläkaren och få domen angående min mage.. Sen har jag ingen lektion till halv 1 sjukt drygt!😕 sen blire hem och städa så att rummet blir städat och snyggt!👌👍 bilder kommer upp sen ikväll då jag kommer blogga lite mer💋

Puss

Likes

Comments

Shit nu var det ett tag sen igen men det är finns anledningar till det tex på att jag inte har mått så bra den att jag har haft skit mycket att göra i skolan! Nej men nu skiter vi i det för nu tycker jag att det börjar bli vår! Jag älskar den känslan iallafall!👌 jag har tillomed tagit fram ballerinaskor så går i dom sen så har jag sommarjackan! Så det känns as skönt! Nu får vi väl hoppas på att det håller i sig och att det blir somnar snart! Då är det jobb som gäller sen sola bada folkrace sen umgås med vänner och familj!
Nu sitter jag på väg till skolan, vill inte till skolan tack vare mitt illamående som jag har haft sen igår sen skakar jag i hela kroppen men det är min medicin som gör de!
Har matte från 8.50 till 11.20 men tack vare att dom andra i klassen har prov så ska jag sitta med en special lärare och hå igenom massa program på datorn som jag kan använda sen ska jag och hen jobba klart med procenten så jag kan på börja med något annat! Äntligen efter ca 5 år så börjar jag lära mig procent! Sen har jag engelska sen svenska och då är det förberedande för nationellt prov!😳
Nu ska jag gå på bussen så hoppas att ni får en bra & solig torsdag som jag har!
Puss & kram❤️

Likes

Comments

Jaha då var det måndag igen då! Gud va helgerna går fort! Nej nu har jag två dagar kvar i skolan sen har jag lov! Slutar på onsdag igentligen med vi har friluftsdag med skolan men fick inte vara med tack vare min inflammation i luftvägarna, jag skulle ju fan till Romme med Fanny & Viktor men det sket sig ju!😢
Nej nu sitter jag på resecentrum & väntar på bussen så jag får åka till skolan och prata sen åka hem & rensa mina skåp så det blir klart sen har jag rensat hela mitt rum!
Nej hoppas ni får en bra dag!💋
Fick ett samtal av bästa Tessan så nu ska jag prata med henne!💋
Puss & kram
  • 550 Readers

Likes

Comments