En lång Umeå vecka är över. Hemma lite längre nu så känns skönt. Men jag har tagit tillvara på denna vecka. Myst med Vilgot, umgåtts med syster och bjudit på middag! Jag har kunnat lagt mig när jag vill. Tittar på serier, och tar det lugnt! Det har jag behövt så man är laddad för familjen 😊
Dessutom har jag fått vara med på både vaccin och babysim! Länge sen man hade en sån liten bebis. Men babysim var mysigt! Man får sån kontakt och Vilgot älskade det. Sprattlade som en fisk! Tur man får vara led fler gånger!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 34 Readers

Likes

Comments

Du och jag mot världen! Den 2 december ska jag få äran att bli din gudmor! En ära jag tar på största allvar! Jag ska lära dej allt jag kan och jag ska alltid finnas där för dej! Alltid 💙

  • 46 Readers

Likes

Comments

Årets halloween med grannarna!
All in, och Såååå himla kul!! Skattjakt för barnen ute, och kahoot med halloween tema. Härlig inredning, god mat, drinkar och en super kväll!

Wilma som Hermione från Harry Potter och Alvin sir persedal med sitt egengjorda svärd!

Jag som Maleficent från törnrosa.

Samuel som Dracula

Skelett och jack sparrow

Familjen Magnusson

En liten film...

Likes

Comments

Fredags mys med grannarna! Vi skulle planera klart inför halloween festen så vi träffades på lite pumpa soppa och tapas. Dagen efter skulle ju huset förvandlas till ett läskigt halloween hus!! Trevlig kväll och barnen såg film och åt chips!

  • 57 Readers

Likes

Comments

Medan Wilma va hos kusinerna och pappa åkte hem söndag så stannade jag och Alvin kvar för lite höstlovs mys. Alvin hittade på mycket roligt med moster och jag själv skulle till skolan. Medan de andra körde megazone på söndagen så körde jag och Vilgot Avion.
Dock bra väder på måndagen och jag ledig så vi grillade korv och hamburgare ute på Alvins begäran! Sååå mysigt och skönt ute. Lite lov fick man iaf innan skolan drog igång!

  • 65 Readers

Likes

Comments

Första halloween firandet vart i Umeå. Klart man ska gå all in även om det var för barnen :)
Skull, black swan, och hattmakaren från Alice i underlandet.
Alvin var sin sir persedal och de andra barnen jag inte fick bild på var både döda och zombie.
Sötast var vår lilla flugsvamp! :)

  • 66 Readers

Likes

Comments

I söndags överraskade vi tjejerna med Dolly style. Spända tjejer som hoppade runt som galningar när de fick veta!! De vart sååå glad. Vi hade perfekta platser längst bak och barnen kunde dansa utan att störa nån!
Rolig show och jag skyndade mig ut för att ställa mig i kö. Visade sig att tjejerna skulle få autograf och träffa dem! Mycket mycket nöjda efter denna överraskning!!

Likes

Comments

Ja inte vi då. Men våra kaniner!
Wilma så klart väldigt ledsen men det är bäst så! Alvin saknar att ha djur å han blir ju så dålig av kaninerna. Hoppas på kunna skaffa sköldpadda. Vi prövade träffa en igelkott men sköldpadda står högst på listan för barnen. Ska läsa ordentligt.
Hoppas wilda och Apollo får det bra men det tror jag!

  • 150 Readers

Likes

Comments

Tyvärr ingen Hanna med men vi gjorde herrom helgen en tripp till klubbsjön med barnen. Grilla lite och mysa. Såååå lugnt och fint. Inge folk och solen glimtade fram. Barnen lekte så bra i skogen. Vi grillade lite korv till de vuxna och barnen fick grilla marshmallows och göra smors! Även jag testade smors men nä, inget för mig, för sött. Dessutom testa vi göra popcorn. Första försöket gick inte alls men andra lyckades vi får några. Så vi måste göra detta igen!
Så himla mysigt. Hoppas på fler såna helgdagar i höst.

  • 157 Readers

Likes

Comments

2 dagar med finaste jag har
En smygstart för Samuel att sköta barnen hemma. Jag hade programmerings kurs i Umeå 1 dag och jag tog en ledig dag efter det.

Snart ska man få umgås med dessa mycket mer då jag ska plugga här uppe.

  • 167 Readers

Likes

Comments