Först slapp dag. Ossian kom å vi skulle vara barnvakt tillhan. Pojkarna spelade spel och jag kokade påsen massa serier. God lunch till mig medan de andra åt potatis bullar!
Sen frågade jag Hanna och Tiril om de vill följa med oss på stan! Shoppade lite och sedan fika på stan! Alla valde glass! Mums, sommaren är på väg.
Efter vi kom hem hade Alvins cykel gått sönder så vi åker ner direkt och köpte en ny. Vi hade redan tittat ut en på Coop som passade perfekt och han älskar den!

Sen en lugn kväll med film. Vi såg äntligen passengers. Mycket bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Några välbehövligt lediga dagar! Känns väldigt skönt och många roliga saker att göra! Vi startar med grilla med grannarna! Alltid lika trevligt. Samuel har ju köpt en badtunna (!!!) och ställt på gården.
Började Med att fylla långsamt för det skulle svälla och i går kunde barnen och grabbarna pröva. Inte tillräckligt varmt för oss kvinnor! 😉
Lyssnade på nostalgi musik från -90 talet och sen avslutade vi med dans!

Likes

Comments

Årets uppvisning med gympan avklarad! Astrid Lindgren tema i år!
Min egen vuxen grupp hade Rasmus på luffen och wilmas hade Emil. sen var det blandat med madrigalen och Pippi mfl.
Barnen var sååå duktiga och Det är alltid lika kul att se utvecklingen. Fick blommor och en massa paket av alla och det glädjer mig att de är nöjd! Jag vart mycket rörd över allt!
Nu tar vi snart ett välförtjänt sommarlov!

Likes

Comments

Äntligen dagen då vi skulle överraska ika! Finaste lillasyster som ska bli mamma snart!
Totalt överraskad så klart å fantastiskt roligt! Trevlig dag med många vänner och släkt. Lekar, Kina buffé och tårta i massor! Paket fick hon också! Jätte roligt att ingen köpt samma! Inte alls! :)
Nu väntar vi bara på bebis!!!!

Likes

Comments

En av semester resorna beställd. Alvin mådde väldigt dåligt förra sommaren och orkade inte åka nånstans. Nu har han tjatat och tjatat och vill åka nånstans. Fantastiskt! Efter en massa googlade och funderande så frågade vi grannarna vad de skulle göra. Tillsammans bestämde vi Leksand sommarland och barnen jublade av lycka när jag visade filmen! 2 nätter där, och 1 dag inne på sommarlandet. Sedan 2 nätter på Fönebo camping på vägen hem. Ska bli så roligt då barnen är nästan i samma ålder och leker bra.
Sen blir det nog fler tripper hit och dit och Wilma vill ju åka iväg nånstans också.

Likes

Comments

Äntligen Wilmas kalas! Å så roligt med alla som kom och firade henne. Släkten, och alla bebisar som wilma längtade efter. Wilma var så glad hela dagen, och mindre glad när alla åkte hem! :)
Paket, tårta och en massa fika!

Tack alla som kom och firade Wilma! ❤️

Likes

Comments

Vår varma, glada och spralliga tjej. Hon med ett hett temperament men likaväl väldigt omtänksam mot alla! Hon som står upp för sig själv men också för vänner. Grattis på 8 års dagen älskade du.

Likes

Comments

Träning har kommit igång ordentligt men inte på gymmet. Nä, hejat har kommit igång med hemma träning. Flera saker jag glömt som kom upp igen, Zumba och bodypump. Så härligt att kunna ta ett pass medan barnen leker/ser på tv. Man kan ta små pass nät man känner för det så det är bra. Funderat fram och tillbaka på att byta gym igen. Hinner ju inte med passen, tyvärr, och det är ju därför jag vill ha den jag har.

Likes

Comments

Förkylda barn och risig mamma. Ställde in gympan igår kväll men måste få vila. Tråkigt men tänker inte slita ut mig helt!
Vila och vila vet jag att kroppen behöver när det är så här och då glad jag lärt mig lyssna på mig själv!
Barnen är som sagt jätte förkylda också och det är ju många som är det.
Men jag klagar inte, vem gillar inte glass och en varm brasa ;)

Likes

Comments

I lördags var det dax för birstahov. Sååå roligt att jag är hel denna gång! Hoppa in6 timmar, så underbart!
Förvarar gång man är där blir man bättre trots sin ålder! Wilma också utvecklades mycket denna gång! Jätte fina volter!!
Längtar redan till nästa gång.

Likes

Comments