View tracker

Det verkar vara mer okej att säga elaka saker om smala kvinnor än om oss lite mer korpulenta. Det är rätt tabu att säga till en bekant att hon nog måste dra ner på sötsakerna eftersom hon ju är så fet, men att storögt påpeka att en smal bekant måste äta mer för att hon "försvinner ju snart!" eller "du ser sjuk ut!", det är mer accepterat.

Personligen tycker jag lika illa om båda. Även om jag struntar i om någon kallar mig tjockis (I'm too old for that sh*t), så finns det många tjejer som inte gör det. Detsamma med smala. Finns de som försöker att gå upp och har en himla massa komplex. Finns ju även de, både smala och tjocka, som är himla nöjda med sina kroppar och inte vill förändra ett skvatt. Det är ingens business utom deras egna.

Så sluta skamma varandra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första inlägget här då. Får se hur det sitter! Något jag lagt märke till när jag gluttat runt på Nouw är att alla är typ 10 år yngre än jag. Minst. Känner mig som en mormor här, haha! Om någon vet en Nouw-bloggare som är över 30, let me know! (Eller, let me Nouw? Lol)

Inget ont om unga tjejer som bloggar, men jag får lite ålderskomplex här. *Går och kollar efter rynkor*

Testar om jag kan få ihop ett fotokollage också.. wait a sec!

Likes

Comments

View tracker