Vem älskar inte lite nya kläder i vardagen? Därmed har jag checkat in av de fina tröjorna som na-kd har att erbjuda, och majoriteten är tröjor som passar det lite kyliga vädret. Varsågoda här har ni några extremt bra (sen julklapp till mig själv för att ha en ursäkt att köpa något ) tips.!! Enjoy :)

1, Knitted Deep V-neck Sweater - HITTAR NI Här!

2. Offshoulder Folded Wide Sweater - HITTAR NI Här!

3. Sporty Striped Wide Pants - HITTAR NI Här!

4. Satin Shirt - HITTAR NI Här!

5. Classic Logo Sweat - HITTAR NI Här!

6. Pleated Pants - HITTAR NI Här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla har vi den där personen som inspirerar oss till att göra, se ut och vara på ett visst sätt. Vi är uppmanade att se ut på ett visst sätt, agera på ett visst sätt och prata på ett visst sätt i vårt samhälle i nuläget. Därmed sitter många i den kniviga sitsen där ''sticka ut'' inte är ett alternativ, trots att de där randiga byxorna lockar något extremt, så finns det inte på kartan att en skulle välja att svälja oron och köpa dessa coola byxor... Tyvärr ser ju samhället ut såhär, mer och mer personer väljer att sticka ut och ju fler personer som vågar trotsa normen gör skillnad - inte bara för en själv utan för ens medmänniskor där ute som kanske tvivlar lika mycket på hur de ser ut eller vilken klädstil de valt att ha. Jag är inte ett praktexempel men jag kan också falla för denna trend att se ut som alla andra och lyssna på vad andra tycker är snyggt och inte jag. Men samtidigt så förknippar jag inte mig själv med osäker då jag trots dessa hjärnspöken kan övermästra dem och se ut och vara precis som jag vill. Detta är något jag är extremt stolt över, att jag inte har något problem med att känna mig själv och veta vad JAG vill och därmed följa MINA åsikter och värderingar. Men alla har det inte så enkelt, och det är vårt jobb att pusha upp dem osäkra, för alla bör se ut som de vill, trots att de randiga byxorna inte är speciellt vanliga. Men vad är vanligt egentligen? Hur klär sig en vanlig person? Jag kan inte förställa mig någon som är vanlig i min mening. Med detta sagt så skulle jag vilja att ni tar del av min stilikon. Personen vars stil inspirerar mig något enormt. Inte något jag alltid följer, men i framtiden skulle jag nog anse att denna stil är något jag vill gå efter.

Personen som inspirerar mig är Kelsey Simone


Hon är så extremt inspirerande för mig. Kelsey är 18 år och är redan nu så pass säker i sin stil som ibland är stilren, men som hastigt kan ändras till någonting helt annorlunda i starka färger eller annorlunda former. Jag är inte så mycket av att inspireras av människors personligheter då jag gärna skapar mig själv efter mina värderingar osv MEN att inspireras av någons stil är absolut någonting som jag skulle tipsa om, om man är lite osäker. Få lite inspiration, testa nya grejer och kanske byta stil helt och hållet. Jag tycker att allt som har med mode att göra är extremt intressant. Jag är inte alltid den påhittigaste men kan väl slänga ihop något utåt-stickande ibland, medans ibland håller jag mig till svarta jeans och vit t-shirt. Är ni lika intresserade som jag?

Likes

Comments

​Nu när vädret är som sämst och majoriteten av oss människor känner oss som värdelösa individer pga mörkret så är filmer våra bästa vänner. Med all jul-hets och skol-hets så är filmer någonting som får oss att slappna av och komma bort från verkligheten ett tag. Jag är själv en person med massa tankar och min hjärna går alltid på fullvarv med tanke på all stress, skola och liknande som vi dagligen påverkas av. Att därmed få slå mig ner i sängen eller soffan och streck-kolla min favoritserie är något av det mest lyckogivande på hela dagen. Jag tänkte följaktligen presentera mina favoritfilmer, såväl som favorit serier för er. Om ni själva ligger och håller på serier och filmer som är bra, feel free att kommentera eller kontakta mig för eventuella förslag.

Favorit serier:

1. Sons Of Anarchy 2. Breaking Bad 

3. Black Mirror 4. Orange Is The New Black 

5. 13 Reasons Why 6. Lock Up

7. Gåsmamman 8. Nurses Who Kill 

9. Orphan Black 10. American Horror Storys 

11. New Girl

(Dem är inte skrivna i rankordning, endast för struktur)

Filmer:


1. American HIstory X

2. The Revinant

3. Limitless

4. The Tourist

5. Josef Fritzl (dokumentär)

6. Pojken i randig pyjamas

7. The green mile

8. The truman show

9. Divergent

10. Forrest Gump

11. Circle

12. Grease

13. The Duff

14. Mrs Doubtfire

15. Brides Maids

16. Bröllopsfotografen

17. The breakup

18. Snabba Cash

19. Snuten i Hollywood

20. Hush

21. The conjuring

22. Now you see me del 1 och 2.

23. Lets be evil'

24. I rymden finns inga känslorFInns självfallet extremt mycket mer bra filmer och dessa är endast ett urval av de filmer jag föredrar att kolla på. Hoppas ni uppskattade detta inlägg . Ha en trevlig bio

Likes

Comments

Hej igen, senast jag uppdaterade var det dagen innan nyår. Nu är det några dagar efter. Jag hade ett helt okej nyår. Dock fick jag fira med mina bästa kompisar så det gjorde situationen roligare, för att sedan avsluta nyåret med att krypa ner i sängen och kolla film med min pojkvän.
Vad tycker ni om nyår? Gillar ni alla dessa tillställningar som man planerar flera veckor inför, men som sedan går över på några timmar? Jag skulle säga att jag är en av de människor som successivt förbereder mig för dessa tillställningar. Fixar kläder, smink, planerar osv, men som sedan är besviken för att jag såg det som en större grej än vad det egentligen är. Firar ni nyår, julafton, midsommar, påsk mm? Jag vill inte trampa någon på tårna, självfallet förstår jag att för en troende person så är dessa högtider extremt viktiga och det bör man självfallet fira. Men för mig som är icketroende så blir dessa högtider mest en chans att umgås med familjen lite extra. Skulle vara väldigt intressant att få veta om ni firar detta eller ej, och därmed motivera erat svar varför. Ge mig gärna synpunkter på vad ni anser är det bästa och sämsta med dessa högtider.

Hur som haver så är jag nöjd med 2017 och ser fram emot det kommande året. Mitt nästkommande inlägg kommer därmed vara en tillbaka blick på detta år som varit. Hoppas ni ser fram emot det. Ge mig gärna feedback om vad ni vill att jag skriver om, för en bättre blogg och nöjdare läsare. Tackar nu för mig!!

Likes

Comments

Goddag mina kära vänner. Härligheten väntar dvs nyår. Alla nyårslöften, bucketslists och nya jag väntar. Kan säga att jag är en av dessa som INTE gör sådana listor med tanke på att jag aldrig håller dem. MEN i år så har jag faktiskt gjort en bucketlist som innehållet exempelvis dethär :

• få mer pondus

• bli extremt nöjd med mig själv

• åka utomlands

• se till att alltid ha pengar ifall det skulle behövas

Med mera....


Nu sitter jag och lyssnar på musik och tar hand om mitt ansikte för att få så fin hy som möjligt till imorn! Vad ska ni hitta på imorn?

Likes

Comments

Hej och Välkomna! Jag skulle väl säga att detta är ett extremt spontant beslut. Sittandes i min ensamhet insåg jag att fan va roligt det skulle vara med en blogg. Med lite pepp från Johanna och Hanna så blev beslutet verklighet. Skulle absolut inte anse mina inlägg som hög kvalitet och några flashiga inlägg kan ni inte förvänta er. Bloggen kommer väl troligen innehålla lite smått och gott men mestadels bilder så att ni kan ta del av min vardag. Trots min okunnighet hoppas att jag mitt inte så händelserika liv intresserar er på något vis. Tack och Hej.

Likes

Comments