Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fyller pappa år så dagen spenderas med familjen. Perfekt söndag enligt mig! Just nu är vi hos mamma, strax ska vi bege oss till mina kusiner och hänga där. Denna helgen har varit så bra. Är så otroligt tacksam att ha min familj och mina fina vänner vid min sida!

Likes

Comments

Har länge velat ha ett par slitna boyfriend jeans men aldrig hittat några som jag tycker sitter bra, så idag tog Fredrik fram två par jeans som han inte använder längre som jag nu får använda! Dem satt som en smäck. Hur fina? Och hur snäll är han inte? Jag har världens bästa vän!

Likes

Comments

Startade dagen med stretch och lugn musik, bästa som finns. Sedan begav jag mig hem till Fredrik. Min ångest är hög idag men den ska banemej inte hindra mig! 1 & 2 ut och gå!

Nu ska vi snart åka och hälsa på Fredriks farfar, han är bäst. Man blir alltid lite mer vis av att åka dit kan jag säga! Efter det ska jag försöka hitta en present till min pappa som fyller år på söndag.

Likes

Comments

Har precis tagit på mig den tjockaste dunjacka jag äger, halsduk och kängor. Nu ska jag ut och promenera! Dem senaste dagarna har varit så konstiga för mig. Jag har varken sovit eller ätit bra, ingen lust med något. Jag har känt mig hängig och nästan intill sjuk. Men antar att det blir så när man inte får i sig tillräckligt eller får den sömn man ska ha. Nu blir det en promenad i snön!

Likes

Comments

Har precis mediterat. Försöker att koppla bort mina tankar men känns som att mitt huvud ska sprängas. Slutade med att jag låg på golvet utan att röra mig ur fläcken i ungefär en timme med lugn musik. Känner mig utmattad inifrån och ut.

Hoppas att eran dag varit fin. Nu ska jag sova, godnatt!

Likes

Comments

Har sprungit runt och städat hela huset i ungefär 1,5 timme! Finns det någon bättre terapi än att städa och lyssna på musik samtidigt?

Likes

Comments

Mamma ringde mig imorse och frågade om jag ville hänga med henne och inskaffa en matta med mera till hennes lägenhet. Jag ville självklart hänga på! Nu har vi kommit hem till henne och käkade precis lunch.

Jag uppskattar verkligen egentid med min mamma. Hon är sån fin och genuin! Får alltid nya krafter när jag varit hos henne. Nu sitter jag i soffan och ska läsa en artikel ur en tidning som mamma rekommenderade till mig, den handlar om att ”hitta dina inre och yttre superkrafter”. Hon sa att hon själv hade blivit peppad och inspirerad när hon läst den. Spännande ju!

Likes

Comments