Världens bästa brun utan sol. Rekommenderar starkt! Dessutom är det bra för huden. Tänk hur mycket man förstör hunden genom att sola solarium. Ta dig istället lite extra "ta hand om dig själv tid" på kvällen, smörj in dig med brun utan sol och vakna solbränd och fin! Lätt som en plätt.

Var noga med att skrubba dig innan så att du får bort död hud, då sätter sig din brun utan sol bättre. Smörj även in torra områden så som armbågar och knän. OBS! Glöm inte att använda anpassad handske när du smörjer in dig med moussen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Okej kanske inte viktigaste målet, men godaste! Menar ju i detta fall givetvis kvällsmat. Jag menar, hur drömmiga är inte de pannkakorna som jag och min lillebror gjorde tillsammans förut? Bara bilden gör att jag blir hungrig igen.

Vad gillar du bäst?

Likes

Comments

För ett tag sedan så rensade jag min garderob, fick ihop till ungefär tre hela sopsäckar med kläder som jag inte använder längre och även kläder som jag vägrat släppa taget om men fick ge upp hoppet på för att jag växt ur dem. Min tanke är nu att jag ska skänka bort kläderna, måste bara kolla igenom dem en gång till först så att inget är smutsigt eller trasigt!

Det jag skulle komma till med detta var att jag i samma veva som jag rensade även städade min garderob. Klarade av att hålla allting snyggt ett tag men sedan började det sakta men säkert röra till sig, samma visa varje gång! Idag har jag städat igen och LOVAT mig själv att hålla det såhär! (Får se hur länge det håller...) Nu ska jag ge mig på min andra garderob!

FÖRE:

EFTER:

Likes

Comments

Igår var jag så trött, ville bara sova men låg och vred mig i kanske fyra timmar och klockan hann bli tre på natten. När jag väl hade somnat så vaknade jag flertal gånger med känsla av oro. På morgonen idag vaknade jag med stark ångest och fick en panikattack. Dessa sömnproblem kommer och går för mig hela tiden...är det normalt? Jag blir tokig och frustrerad. Men jag har lärt mig idag att när livet bjuder på motgångar då tackar jag, tar emot och gör det till erfarenhet. En dag ska jag bli proffs på att sova!

Nog om det! Nu ska jag vrida om denna dagen med en promenad i skogen!

Gammal bild. Men tyckte att jag såg lite pigg och fräsch ut där! Bjuder på den!

Likes

Comments

Hur duktig?! Min vän Sanna har dessa upphängda i sin lägenhet, hon har målat dem alla själv. I sånna här lägen tänker jag på hur många dolda talanger det finns ute i världen som ingen sett.

Likes

Comments

Idag drog Fredrik med mig till Allingsås. Så mysigt där! Blev en kort visit, vi gick en promenad och tog en kaffe. Jag tycker om att göra spontana saker, då hinner inte tankarna ifatt på något sätt.

Likes

Comments