Skrev tidigare att jag tänkte köpa en riktigt hundbädd till Rolf, det har jag gjort nu men var svårare att hitta den jag ville än vad jag trodde. Fick iallafall lite hjälp, hittade en hemsida helt tillägnad hundbäddar. www.hundbädd.net hette den om någon är nyfiken.

Om man ska tro på den hemsidan så verkar ju nästan alla ha en biabädd. Verkar tålig och bra, så hoppas den håller länge och att Rolf gillar den. Lite dyr var den ju faktiskt.

Annars har det inte hänt så mycket, har fortsatt jobba lite extra och spenderat mycket tid med Rolf. Får passa på nu när jag ändå har lite tid trots extra jobb och så, i framtiden när jag har heltidsjobb blir det ju svårare.

Ska bli riktigt kul att få hem hundbädden och se vad Rolf tycker.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit mycket på senaste så inte hunnit med att skriva här som jag tänkt.

Har iallafall haft mycket tid till Rolf och har köpt lite hundleksaker till honom, även klätt in en kartong med filtar och kuddar som en första hundbädd. Men blir nog att köpa en riktig till honom snart.

Har jobbat lite extra på senaste också så får inte lite mer pengar snart, ska bli kul.

Hejsålänge

Likes

Comments

Hej och välkommen!!

Du som läser detta kan mycket väl vara min första besökare, tack! :D

Tänkte bara skriva ett kort litet inlägg för att komma igång.

Jag heter alltså Thersese och är 20 år gammal. Bor tillsammans med min mamma, pappa och storebror i Malmö. Jag älskar hundar och kläder. Nyligen utökade vi familjen med en hundvalp, Rolf. Vi hade en hund när jag var liten men han är i hundhimlen nu :( 

Just nu är det ganska mycket med att uppfostra Rolf, så mycket av bloggen kommer nog handla om det i början. 

Hörs snart igen!

Likes

Comments