Precis som rubriken lyder 80,1 kg. Det var min startvikt på min nystart! Sedan min dotter föddes för 2 år och 4 månader sedan har jag gjort många försök till att komma tillbaka till en kropp som jag trivdes med. Jag skäms inte över min kropp, för den har gett mig det absolut finaste jag har. Men självklart har också jag vissa komplex-områden på kroppen som jag vill förändra. Därför vill jag nu förändra mitt välmående till det bättre, med mer muskler på kroppen. Jag vill känna mig stark, inte bara i psyket utan också i kroppen! Jag har tillsammans med min mamma och svägerska startat en intern tävling om vem som går ned mest på 2 månader procentuellt. Vi startade tävlingen den 1 januari och väger in oss igen den 1 mars. För att göra tävlingen mer motiverande har vi lagt 500 kr var till den som vinner!

Jag ser inte bara tävlingen som en tävling för att vinna pengar utan som en hjälp på traven till ett långvarigt bättre mående!

Jag tänkte att ni på bloggen ska få följa med på min resa och jag hoppas ni ska tycka den är inspirerande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att spendera julen tillsammans med familjen tycker jag är bland det finaste som finns. Vår julafton bestod av julmat, mer julmat, tomten kom på besök med julklappar, julklappsöppning, julklappsspel och ännu mer julmat. Så mycket glädje och kärlek en sådan dag.

Vi fick en vit jul i södra Norrland vilket gav oss tillfälle att göra alla dessa vinteraktiviteter som vi älskar (kan ibland tro att vi bor på fel plats). Vi hann med både att åka längdskidor, slalom och pulka och madrass. Även lilla E fick vara med och åka slalom, hon gjorde sin premiär :)

Hur var er jul?

Likes

Comments

Söndagsångesten låg på noll! Vi valde i år att dela upp vår jul och skapade en ny tradition genom att bjuda hem sambons familj hem till oss. 🙂

Jullunch, julklappsspel, mer mat, julklappsöppning och ännu mer mat! Sådan härlig energi, glädje och kärlek. Hur gör ni på julen? Någon annan än vi som har åkt mellan plats till plats med flera mils avstånd däremellan på bara några dagar?

Likes

Comments