Har vart småförkyld hela veckan, har vart med på fotbollsträningarna men inte kört  något extra pass. Surt som fan eftersom jag vart skittaggad på att komma igång med vikter.

Har istället spenderat tid med världens bästa tjejer!

Idag är det möte och kalas på schemat. Ska försöka hålla mig ifrån fikat, för det har både blivit chips och pizza i helgen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Helgen har gått förbi fort som fa-an. Började med att ställa mig på vågen i lördags, Halleluja! 79.9! Äntligen under 80!

Sen var det dags för fotbollscup i Ockelbo, tyvärr vann vi bara en och torska 3 så vi gick inte vidare till söndagen, men då hade jag dop inplanerat för fasters gullis i Grangärde.


Likes

Comments

Träning

Jag är så jävla glad just nu! Sprang idag milen på första gången på mååånga år. Tiden stannade på 56.30, men jävlar vad det brände i röven och låren sista 1,5 kilometrarna!

körde intervaller första 6 kilometrarna, sen sa det stopp. Fick håll och sänka till 8km/timmen ett tag innan jag kunde öka på till 10-11km/timmen igen. när jag kör intervallerna springer jag på farten 10km/h 200m, sen 11km/h 100m sen 13,5km/h 100m därefter 15km/h i 100 meter. Sen börjar jag Om. Svettigt kan jag lova!

Likes

Comments

Mat

Gjorde dom här supergoda muffinsarna idag som är superbra att ta som mellanmål och efter träning!
recept till 8-10st

6 ägg
1dl grädde
salt
peppar
riven ost
bacon

stek bacon, blanda ihop övriga ingredienser och häll i muffinsformarna, lägg sedan i baconbitar. In i ugnen (175-200grader) tills dom är gyllenbruna. Brukar ta  ca 10 min. Det går självklart att ha tex chorizo om man hellre föredrar det.

Likes

Comments

Allmänt

Årets första arbetsdag är gjord, den gick förvånansvärt snabbt! I matlådan var det quinoa och  kycklingfile med creme freaiche och sambal oelek, hade även tzatziki till, super gott!

Precis ätit flygande Jacob och quinoa till middag, var inte helt fel det heller! Nu ligger jag i sängen och rullar tummarna och väntar  på att få åka på fotbollsträning.

Likes

Comments

Allmänt

Första dagen på det nya året är snart avklarad. Den har innehållit städning av festlokal, pizza, långpromenad och ska nu avslutas med film och mys!

Likes

Comments

Allmänt

Då var 2018 här, och trots motgångar har jag haft ett bra 2017. Har lärt känna många nya fantastiska människor!

Började nyårsafton med 7 km intervaller på bandet. Det var meningen att jag skulle gymma men träningsvärken sa ifrån.

Kvällen spenderades med mina tjejer sen var det fullt party! Blev dock inte så sent så mår faktiskt rätt bra idag!

Nu ser jag fram emot 2018 och hoppas på att motivationen håller i sig så jag kan gå ner mina sista 7kg!

Likes

Comments

Träning

Det är sista lördagen för iår, det firar vi med lite lördagsfys. Har satt ihop ett pass från övningar vi kör med på fysen på fotbollen. Här kommer träningspasset!


Uppvärmning

Prehab, löpskolning och spänst

Pass

Övn 1. Idioten nonstop 4 minuter. En springer en vända medans den andra vilar, när första sprungit sin vända sticker den andra iväg och kör en vända medans den andra vilar. Detta fortlöper i 4 minuter.

Övn 2. 15 slamball inom loppet av en minut. Desto fortare du blir klar desto mer får du vila. När minuten är slut så är det 10 burpees som gäller. Samma sak där, när du är klar får du vila tills en ny minut börjar. Då är det dags för 15 slamball igen. Samma som övn 1 så är det 4 minuter som gäller, dvs att man gör slamball x2 och burpees x2.

Övn 3. Benböj med hopp. 15 st med samma förutsättningar som övn 2. Vila resten av minuten som är kvar. Upprepa 4 gånger.

Övn 4. 15 armhävningar (på knä går självklart bra). Vila resten av minuten. 20 mountain climb (10 på vardera ben) vila resten av minuten. Båda övningarna ska göras 2 gånger.

Vila ca 1-2 minuter mellan varje station. Hela passet med uppvärmningen tar inte mer än ca 40-45 minuter, men det är väldigt intensivt. Tycker man att det är för jobbigt eller för lätt kan man lägga till eller ta bort repetitioner. Det blir samma sluttid iallafall..


Likes

Comments

Allmänt

Snart ett nytt år, och det är så mycket som händer just nu så jag måste ha någon stans att skriva av mig. Så varför inte börja blogga igen?

Börjar med idag!

05.00 var klockan ställd för att jobba sista dagen innan nyårshelgen!
var för lat för att laga matlåda igår så det blev en donkenlunch, första på väldigt länge faktiskt. Så jävla gott är det inte men är man hungrig så är man.

Sen var det bara att åka hem och slira om till träningskläder. Älskar att ha fotbollsträning på fredagar, bästa sättet att inleda helgen på 🙆‍♀️

Avslutade kvällen med lite eller ganska mycket ost och kex med tjejerna och fifty shades darker, mums!

Nu ska jag sova så jag orkar med ett fyspass med tjejerna Imorgon, lägger ut upplägget här imorgon om det är  någon  som saknar fantasi och känner sig manad att svettas i mängder!

Likes

Comments