Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Halllåå på er! Hade väääärldens mysigaste kväll igår i Örgryte hemma hos Jenny. Jag inser verkligen 1. Att umgås med härliga likasinnade underbara nyfunna vänner är fan livet och 2. Jag är sååå redo att flytta till hus. Det är så mysigt. Känns så hemma på något sätt?

Jenny lagade thaimat åt oss. Deras familj har exakt lika stor kärlek till Thailand som vi har och har också hus där nere så ganska så självklart a tt det blev Thai ändå. Hon lagade Kao Prao, Kao Phad och Morningglory. Yum. Jag har ju fattat nu att nyckeln till å laga god thai hemma det är såser från en asiatisk livs. Det smakade faktiskt nästan identiskt som det gör nere i Thai så ni förstår ju hur gott jag tyckte det var. 10 av 10!! Till det drack vi varsitt glas bubbel. Och efter det blev det mys med naturgodis, färska bär och lite gott i soffan. En otroligt härlig kväll. Tacksam man blir över att ha så fina människor omkring sig.

Eftersom jag jobbar inomhus hela dagen idag så bestämde jag mig för att ta mig en löprunda i skogen imorse. Mentalt tufft. Har inte alls motivationen att springa just nu. När jag väl springer känns det bra, förutom att kroppen kanske inte riktigt samarbetar till 100%. Och det där att ta sig iväg, det är så otroligt tufft. Känslan efteråt - då känner jag mig som en superhero! Haha! Blev 7-8 km trail, utan klocka, med podd i öronen. Som terapi. :)

Så jobb hela dagen idag, mys efter jobbet med J och Issi och imorgonbitti. Då ska 3 PT-klienter träna sina första pass. Mega!!!! Det ser jag så fram emot <3

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
,
Men herre vad gott! Nu blev jag ju så sugen på att laga thai själv =) Kramnouw.com/matildaberlin
theresess
,
Ja!! Det är ju så otroligt gott 😊 nouw.com/theresess
IP: 82.99.3.229