Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Hej mina fina. Här har ni lite snapshots från Portugal. Haha, snygg bränna jag har på bilden ovan. Det är verkligen på tiden att jag solar i bikini nu och inte i shorts och linne.

Måste bara säga. GUD SÅ SKÖNT MED SEMESTER!!!! Ska försöka kika in här titt som tätt och ge er lite updates & bilder. Glöm inte att gå in på min feed på Instagram och kika på vad vi gör, och min story också där det fylls på med goa bilder.

3 löprundor har vi hunnit med sedan vi kom hit. Första kvällen joggade vi 5 km, igår morse en morgonlöprunda på 8 km och idag sprang jag milen. Så härligt! Förvånansvärt lätt faktiskt måste jag säga. Förutom att det blåser så jädra mycket. Hatar blåst. Idag hade jag medvind i ungefär 4-5 km, sen på vägen hem igen fick jag slita med vinden rakt mot ansiktet. Det är inte allt för varmt här på morgonen och solen är inte så stark så det känns nice att springa. Svettigt dock!

Stranden vi hängde på igår. Det slutade med att den var helt packad med folk. Ni vet lite sådär klaustrofobisk känsla när alla ligger som packade sillar. Otroligt kallt i vattnet här i Portugal så varje dopp blir en riktig svallning, vilket faktiskt är skönt. Men fick lite av en chock när jag satte ner ena foten i vattnet igår för första gången haha!

Vår mysiga lilla bil som vi tuffar runt i här i Portugal. En fiat 500 med rooftop, hur perfekt är inte det? Och två mumsiga glassar vi åt igår i värmen! Jag äääälskar glass på sommaren. Livet!

Världens drömmigaste frukost. Grekisk yoghurt toppat med färska bär, frukt och granola. Mööööms!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229