Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Godmorgon godingar. Här har ni dagens pass!!! Vet att ni gillar när jag delar med mig av träning. Idag var det en klassisk 4: stations med 6 minuter på varje station. Jag körde med Desiree som vanligt på onsdagsmorgon, rutiner. Ändå fint! :) Och vi tränar så sjukt bra ihop.. Kroppen känns idag efter yin-yoga igår på morgonen och Barrys på eftermiddagen. Jag var på ett mysigt event på HI Yoga på Masthugget med Johanna Hector igår där vi yogade och slappnade av. Jag menar hur underbart? Jag och Lotta bestämde oss för att vi veeeerkligen måste ta tag i det här med yoga nu. Jag menar en gång i veckan? Hur svårt ska det vara att få till. Tydligen väldigt haha.


Älskar det här med morgonträning. Speciellt när jag hinner gå hem efteråt. Duscha, äta frukost och fixa mig. Nu har jag en heldag på Boost framför mig. Hoppas på att få lite tid över i eftermiddag till att fixa lite på datorn. Så när jag kommer hem ikväll kan ta kväll ordentligt, annars hamnar jag lätt framför datorn på kvällarna också. Dålig vana.

Nu har jag ätit upp min frukost som bestod av grekisk yoghurt, färska bär, granola & ett päron (ny dille...) Ha en underbar dag älsklingar. Kram på er

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229