Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Hej mina älsklingar. Jag är trött. Helt off sedan passet imorse om jag ska vara helt ärlig, haha hur sjukt är inte det ändå. Den tog all must ur mig och jag är sådär skönt helt slut i heeeela kroppen. Det blir kanske inte riktigt så att jag alltid delar med mig av mina träningspass här på bloggen men det är väl för att jag postar dom på Instagram å för att jag tänker att ni följer mig där. Haha! Men varsågoda - här har ni ett riktigt grisigt pass! Hade önskat att jag hade en dag i soffan framför mig, men istället så ska jag både jobba & iväg efter jobbet. Ni som vet ni vet (det här med att ha för mycket planer när man helst egentligen bara vill ligga på soffan).

Tackar ändå för att jag hade fyllt på kroppen med energi efter myskväll med Malin igår. Vi gjorde tacos och åt popcorn (ovanligt.. ;)).

Här är mina powergirls som jag tränade med imorse. Johanna, Jannike & Dess - tycker om er!!! Hade absolut inte 1. Gått till gymmet utan at vi hade bestämt. 2. Klarat av det här passet. Haha!

Så ska du köra passet ovan. Hitta några teamisar som du vill köra med. Vi startade på en station var och ovan ser ni ordningen som jag körde.

Gillar ni inlägg där jag pratar träning/ger er upplägg? Eller vad vill du helst läsa om på bloggen? Dela med dig! TTyl <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229