Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

GBG!!! Men alltså JAAAA!!!! Det här är hemligheten jag har hålla på ett tag. Jag kommer att ta upp min PT verksamhet igen och kommer att öppna upp för 10 nya kunder!! Det är alltså 10 st exklusiva platser. Jag är så otroligt taggad.

Du hittar lite information uppe i bilden. Mer info på min story & i min profil under höjdpunkter där jag döpt den till PT.

För dig som är intresserad och känner att det här är spot-on det jag behöver för min träningshöst. Maila mig på svenssontherese@hotmail.com för mer information, priser och annat som dyker upp på näthinnan.

FRI KONSULTATION.

Jag bjuder på vårt första möte. Vi ses och snackar, kollar in gymmet och pratar om vår höst tillsammans. Vi har chans att lära känna varandra & du får ställa dina frågor och funderingar.

PS. Det finns möjlighet för PT DUO. Dvs du och din bästa vän, flickvän/pojkvän eller vad som helst! Hur dröm?? :)

Och för dig som inte bor i Gbg - kost & träningsschema. Kika närmare på min story & under höjdpunkten PT!

Gillar

Kommentarer

Stina
Stina,
Hej!
Älskar din blogg! 😊
kan du inte skriva ett inlägg om hur du tänker kring mat och ttänk g sista veckan innan en halvmara? Ska springa mitt första om 2,5 veckor!
TacK!
theresess
,
Tack fina du för din kommentar. Jo men absolut. Jag kan ju inte säga att jag är någon expert här för jag har inte sprungit så många halvmaror än. Men kan göra ett litet inlägg om det. Kram på dig <3 nouw.com/theresess
IP: 82.99.3.229