Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Hej älsklingar. Sitter hemma i min soffa med en kopp kaffe och en pepsi max (drömkombo!!) och jobbar på datorn. Jag planerar veckans PT pass till mina fantastiska klienter's timmar i veckan. Har 2 klienter imorgonkväll och 2 på lördag! Längtar redan. Haha. Fick inte alls nog av mina i söndags inte. Jenny ska köra sitt andra pass med mig imorgon och efter det kommer Cecilia som ska köra sitt första PT-pass med mig!

 Har en dag off både Barrys och Boost idag. Vilket betyder chilltid + jobb på samma gång. Annars står jag ju mest upp hela dagarna. Kroppen tackar för att få sitta ner.

Jag åkte ut till gymmet förut idag för att fixa en grej & passade på att köra lite lugn styrketräning. Innan det gick jag med Issi i skogen, hon älskar ju att vara där uppe så det är en självklarhet att ta henne dit när vi kan. Jag vet inte om jag har något i kroppen eller inte. Trots vila i helgen har det varken blivit bättre el sämre så jag vet inte riktigt vad som försiggår. Ska ha en lugn eftermiddag här hemma nu iallafall så kanske det bryter ut, om det nu är något som behöver göra det. Enda sedan jag började jobba som instruktör på Barrys så har man dragits med lite halsont då och då och slitna stämband och när man då inte har några andra riktiga förkylningssymptom så är det svårt å veta vad som är vad. Det kanske är någon av er som har någon bra huskur mot halsont eller sliten hals?

Måste också bara säga att det är riktigt skönt att få till en ny styrketräningsrutin igen. Känner att jag definitivt kommer att få det nu på det nya gymmet. Men nu blir det lite mailjobb, vila och chill här hemma <3 Puss på er!

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
,
Ha en fin onsdag!!!nouw.com/moayrvelid
theresess
,
Tack så mycket going! 😊
nouw.com/theresess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229