Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Älskade Mollösund 💛

Har ändå haft en ganska aktiv helg. Kände att jag behövde det efter 3 dagar i sängen.. Det älskar man ju!!!! Älskar aktiv semester, om man får äta mycket och chilla där emellan. Testade kroppen med en väldigt lugn jogg på klippor och runt lite i Mollösund på lördagen. Sedan gick jag och Jonas kusin på en långpromenad som också var mestadels på klippor så vi fick verkligen klättra och ha oss. Igår mötte jag upp Johanna, en vän från stan för att springa trail. Mitt första trailpass någonsin och det var riktigt härligt. Jobbigt stundtals och jag var lite oruttad med shorts så det blev lite sår och annat från kvistar å dylikt haha. Men sååå värt det. Vi samlade ihop 2 timmar i skogen och det gick otroligt fort måste jag säga. Känns i benen idag, har fått använda mycket muskler jag inte brukar.. :)

Gårdagens mumsiga frukost efter två timmars traillöpning på Orust kuststig. Grekisk yoghurt toppat med färska bär och granola, till det åt jag två mackor med ost och gurka. Och självklart blev det en kopp kaffe till det.

På tal om mat så har vi blivit riktigt bortskämda med god mat uppe i Mollösund i helgen. Saknar det redan..

Imorse snörade jag på mig mina Zante från New Balance och gick ut och sprang 7 snabba km. Dom kändes faktiskt förvånansvärt bra måste jag säga efter halsfluss och en helg med både jogg på klippor och i väldig terräng. Skön feeling!! Som ni ser på bilden så blev det ett snitt på 4.54 km/h och målet är nu att springa milen under 5.00 tempo den närmsta tiden.

Jag är riktigt taggad på att ha en liten tuffare löpvecka nu, förra veckan blev ingen succé direkt så jag glömmer den och blickar framåt. :)

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
,
Vilket fint ställe Mollösund ser ut att vara! <3nouw.com/corneliaeri
theresess
,
Mollösund är jättemysigt på sommaren! Riktig idyll 😊 nouw.com/theresess
Hannah
Hannah,
Vad är det för Garmin modell du har?
theresess
,
Garmin Fenix 5s heter den! 😊 nouw.com/theresess
IP: 82.99.3.229