Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Måndag. Och första riktiga arbetsveckan efter semestern. Tror det är flera som känner igen sig i att det är tufft att komma tillbaka efter ledighet. Man är lite slowstarted och inte riktigt på g. Jag känner mig faktiskt rent ut sagt ganska omotiverad, vilket är lite olikt mig då jag annars brukar ÄLSKA höst, rutiner och full rulle. Men det är samtidigt något härligt med rutiner, trots att jag gärna hade hängt kvar i ledigt mode liiiiite till. Nu när vädret har blivit dåligt och hösten nästan smugit sig på redan så är det också svårt att njuta av lediga kvällar utomhus etc. Men man kanske bara får acceptera att det pang på blev höst. Jag är iallafall glad över min semester i Portugal iallafall, den var såååå välbehövlig. Och jag hoppas ju att även jag kommer in i höstpepp snart.

Jag har faktiskt 2 riktigt roliga saker på g som jag kommer att dela med mig av så småningom.Tror det kommer att hjälpa mig mwotivationsmässigt iallafall.

Jag ställde klockan imorse för att hinna iväg till gymmet innan en dag fylld av jobb. Det var faktiskt lättare att gå upp idag än vad det var förra veckan, så kroppen kanske börjar ställa in sig på tidiga morgnar nu.

Var på gymmet i 45 effektiva minuter och jag körde.
3 rundor av:
10 GB squats, 10 GB lunges, 10 crunches
---
12 roddar vänster arm, 8 axelpressar vänster arm - repetera på höger
15 boxjumps
---
12 tunga marklyft, 15 STOH, 20 russian twist med viktplatta
Avslutade passet med 10 raka marklyft & 10 bicepcurls.

Sedan hade jag lyxen att kunna gå hem och ta en dusch och äta frukost innan jag gick ner till Boost där jag kommer spendera dagen fram tills jag ska iväg för kvällsklass på Barrys 18.30.

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Har du slutat med instsgram? 😊
IP: 82.99.3.229