Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Godmorgon daarlings. Om jag inte har varit jättetaggad på hösten tidigare så börjar jag faktiskt bli det. Blev så peppad inför PT-starten när jag fick hänga på gymmet där jag kommer dra igång min PT-verksamhet igen :)

Idag vaknar jag dock upp, kanske inte jättepeppad för jag har en tuff vecka framför mig. Jag jobbar mestadels hela dagarna heeeela veckan. 7 dagars arbetsvecka är alltså på g, och jag tror ju inte att den tar slut där utan att jag kommer behöva jobba i början på nästa vecka också. Så jag tog en lugn morgon hemma med en stor frukost och en stor kopp kaffe. Tänker att det inte är någon idé att lägga mer stress på kroppen än vad den har just nu. Men ibland är det så som egen företagare, och tolka mig rätt - jag älskar att jobba. Men det behövs en nice mix och lite återhämtning där emellan. Men med rätt mindset, mycket mat & vätska så blir det nog bra. Jag sover som en stock om nätterna och det är nog min räddning.

Men... Det som får ta lite stryk det är det sociala. Trots det har jag ganska mycket inbokat denna veckan, annars brukar det få hamna lite vid sidan av. Alltså att man bara får avboka allt som inte har med jobb att göra, just för att inte behöva hamna i den där stressen som det kan ge att ha 100 saker planerade. Tror nog att många utav er känner igen er där!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa mig iordning litegrann för denna dag. Jobb på Boost hela dagen och sedan klass på Barrys 18.30. Puss på er

Gillar

Kommentarer

Ok vänner! Det är alltså här jag kommer träna mina kunder. Wow wow wooooow så nice! Jag ska vara ärlig med att säga att det verkligen överträffade mina förväntningar. Direkt när jag gick ner på gymmet så kände jag bara att det här passar mig perfekt. Älskar viben, vilket är viktigt för mig. Och inte bara det - fantastisk utrustning och exakt allt jag önskar för den typen av träning jag vill köra med mina kunder.

Så, på Ziva PT elite kommer jag trivas. Och ni också mina fina PT kunder. Maila mig på svenssontherese@hotmail.com för bokning!

I september kör jag igång. Ska bli så otroligt roligt. Fortsätta bygga på att hjälpa er där ute att nå era mål. Har jobbat online länge, på Barrys nu i ett år och nu blir det även PT träning fysiskt. Let's do this! :)

Gillar

Kommentarer

Hej mina älsklingar. Jag är trött. Helt off sedan passet imorse om jag ska vara helt ärlig, haha hur sjukt är inte det ändå. Den tog all must ur mig och jag är sådär skönt helt slut i heeeela kroppen. Det blir kanske inte riktigt så att jag alltid delar med mig av mina träningspass här på bloggen men det är väl för att jag postar dom på Instagram å för att jag tänker att ni följer mig där. Haha! Men varsågoda - här har ni ett riktigt grisigt pass! Hade önskat att jag hade en dag i soffan framför mig, men istället så ska jag både jobba & iväg efter jobbet. Ni som vet ni vet (det här med att ha för mycket planer när man helst egentligen bara vill ligga på soffan).

Tackar ändå för att jag hade fyllt på kroppen med energi efter myskväll med Malin igår. Vi gjorde tacos och åt popcorn (ovanligt.. ;)).

Här är mina powergirls som jag tränade med imorse. Johanna, Jannike & Dess - tycker om er!!! Hade absolut inte 1. Gått till gymmet utan at vi hade bestämt. 2. Klarat av det här passet. Haha!

Så ska du köra passet ovan. Hitta några teamisar som du vill köra med. Vi startade på en station var och ovan ser ni ordningen som jag körde.

Gillar ni inlägg där jag pratar träning/ger er upplägg? Eller vad vill du helst läsa om på bloggen? Dela med dig! TTyl <3

Gillar

Kommentarer