Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Herregud vad du springer mycket? Tänk på att vila också! Är det verkligen bra att springa så mycket? Och allt med en negativt tonläge. Alltså seriöst, sluta. Jag kan få dessa kommentarer ungefär 10 ggr om dagen. Och då inte positivt och peppande utan med som sagt en tråkig och hetsig ton. Jag vet inte vad det grundar sig i? Avundsjuka? Oförståelse? Om man genuint är intresserad och undrar något med min löpsatsning så kommer du definitivt inte få höra något om du inleder samtalet sådär.

Hade du sagt till en elitlöpare om du träffat den att den springer för mycket? Bara för funny fact så springer de dubbelt eller 3 ggr så mycket som jag gör. Och jag är 1. Utbildad inom träning 2. Har tagit hjälp med min löpning 3. Tycker det är här är så sjukt kul. Och det går inte att glömmas bort att jag gör en liten satsning inom löpningen atm. Det betyder att det inte alltid är kul, det betyder att man ibland behöver gå utanför sin comfortzone och koppla på pannbenet. Men det betyder inte att jag gör det i ett destruktivt synsätt bara för att jag tycker att ett pass är jobbigt. Jag springer för att bli en bättre löpare, jag springer för att prestera på mitt nästa lopp. Inte för att gå ner i vikt, förbränna kalorier eller något annat. Ni som läser min blogg ni kommer att få höra om bra pass, dåliga pass, riktiga skitpass och ibland när allt bara klaffar till 100 %, för det är faktiskt så det är. Och bara för att ett pass kändes dåligt betyder inte det alla gånger att jag borde vilat, utan bara att löpning ibland är som det är.

Jag vill bara med detta också säga att du som läser det här som är med om samma i din vardag. Stå på dig!!!! Du är grym, du ska vara stolt över att du verkligen vågar sträva mot ett mål, och du är modig som ger upp annat i din vardag för att nå dit.
I'm with u!!!! <3

Gillar

Kommentarer

Godmorgon. Tänkte bara efter hur ovanligt det är att springa 18 km på träning egentligen. Det är verkligen långt och att vara ute i 1 timma och 45 minuter är ju lite knäppt, men jag märker redan på dessa veckor hur mycket lättare långpassen går och vet ju vilket underverk de kommer att göra när jag väl står på startlinjen och ska springa mitt nästa långa lopp. Var uppe i Skatås igår och sprang också. Mjukt och härligt underlag, det var dessutom så lite folk där uppe så tidigt så jag fick njuta av lugnet. När jag hade ungefär 8 km kvar så helt otroligt sprang jag på Malin, så vi tog följe sista biten, det var ju helt perfekt. 10 km med podd, 8 km pratandes med min bästa vän. Btw, denna söndagen ska jag springa TJUGO KM!!! Omg. Haha.

Var även på 1 timmas idrottsmassage igår och det känns i kroppen idag vill jag lova. På ett bra sätt såklart, men jag är öm i lår och på ryggen. Vår massör åker på semester så vi fick fint en tid på en söndag, dröm!! Extra viktigt för mig med massage nu när jag springer så mycket, verkligen ta hand om kroppen.

Vet att det är många utav er som är lite intresserade om hur min träning ser ut så jag tänkte göra en liten recap på förra veckans träning. Den kändes bra!
Måndag Vila
Tisdag Intervaller på löpbandet
Onsdag 10 km distans
Torsdag 40 minuter crosstrainer
Fredag Vila
Lördag 5 km tröskeltempo
Söndag 18 km löpning, veckans långpass

Veckan som kommer nu innehåller lite mer löpning. Hoppas att det fina vädret håller i sig för nu är det absolut inte svårt att gå ut och springa. Helt underbart!!! Nu ska jag äta frukost här innan jag ska ner till jobbet, puss på er älsklingar

Gillar

Kommentarer

Hej mina fina. Vi är i Mollösund!!! Kom hit sent i torsdagskväll och igår gjorde vi inte mycket alls. Vi hängde ute i solen, åt mängder med mat, tårta, godis och annat smått och gott. Så otroligt härligt. Konsten att inte göra någonting utan att bara vara. Vi kommer hänga kvar här hela dagen idag också och åka hem senare ikväll. Vi har lite must-do's i stan imorgon, bland annat en klass på Barrys 12.00. Så blir skönast att åka hem ikväll.

Imorse sprang jag 5 km i tröskeltempo dvs under 5.00 min/km. Lite tråkigt för det finns inte så mycket alternativ att springa på här så det blev bara ut på vägen, och sedan samma väg tillbaka igen. Ganska kuperad ändå, och samtidigt otroligt blåsigt. Medvind först och sedan motvind på vägen tillbaka. Haha. Imorgon har jag långpass så då blir det tvärt om lugnt tempo men betydligt längre. 18 km it is!

Mysig och god frukost i solen efter löprundan imorse. Grekisk yoghurt med nektarin, jordgubbar och granola. Ett stekt ägg. Och kaffe. Mums!! Jonas föräldrar dricker också en liten morotsjuice på morgonen så det fick jag serverat också, kanske det gör mig lite extra brun idag ;) haha..

Nu ska vi gå en liten promenad vid klipporna med Issi sedan försöka hänga ute i solen så mycket som möjligt innan vi åker hem. Kram på er

Gillar

Kommentarer