View tracker

Nu är hon äntligen här!

Igår var vi iväg och hämtade denna fina flickan. Första natten i det nya stallet gick superbra och för tillfället är hon ute i hagen och myser i solen tillsammans med de andra hästarna. Förhoppningsvis så kan även hon få en hagkompis snart så hon slipper gå ensam...

Mer uppdatering kommer!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!

Igår var det ju (som antagligen ingen missat) black friday. Så vi åkte in till stan för att handla lite på Hööks, bland annat ett superfint fleecetäcke till Pro memoria (Trazzel) och lite annat smått & gott.

Just nu sitter jag här och myser lite innan jag ska köra iväg till stallet och fixa i boxen åt hästen som jag hämtar imorgon, så himla spännande!

Senare idag står städning och lite rensning på schemat eftersom vi flyttar om ca 2 veckor...

Ha en bra dag! ❤

Likes

Comments

View tracker

Nu är det dags! Jag har länge funderat på att starta upp en blogg, om jag ska vara ärlig så har jag nog funderat i flera månader, vilket är en lång tid för mig som vanligtvis är väldigt impulsiv. Men jag ville göra det ordentligt, inte sådär halv hjärtat.

Så nu äntligen så finns den, min efterlängtade blogg. För mina vänner att följa och för mig själv att bekänna. För det är precis det jag vill göra, kunna skriva allt och lite till. Om allt som finns omkring mig, från familjen till hästar och vardagliga saker. Jag hoppas kunna vara extremt ärlig och öppen med tankar och åsikter, med bra och dåliga dagar, med kärleken till min sambo och hans barn.

Helt ärligt, så ska det bli lika spännande att få skriva som jag hoppas att det kommer vara för er att läsa!

Ha en fin dag!

Puss ❤

Likes

Comments