Efter olyckan har det varit en kamp mot yrsel och illamående att ta sig upp ur sängen varje dag de senaste 2 veckorna och just idag är jag glad att jag lyckades, kom iväg till stallet och fixade alla de sakerna som jag planerat. Gav hästarna sitt lunch-hö och till min förvåning så stod de lugnt bredvid varandra och åt, inte varje dag det händer! När jag ser min flicka så längtar jag ännu mer efter att få komma upp på hennes rygg igen, kämpa vidare mot våra mål. Detta året ska bli ett bra år!

Sune & memoria

Likes

Comments

Nu är det dags! Jag har länge funderat på att starta upp en blogg, om jag ska vara ärlig så har jag nog funderat i flera månader, vilket är en lång tid för mig som vanligtvis är väldigt impulsiv. Men jag ville göra det ordentligt, inte sådär halv hjärtat.

Så nu äntligen så finns den, min efterlängtade blogg. För mina vänner att följa och för mig själv att bekänna. För det är precis det jag vill göra, kunna skriva allt och lite till. Om allt som finns omkring mig, från familjen till hästar och vardagliga saker. Jag hoppas kunna vara extremt ärlig och öppen med tankar och åsikter, med bra och dåliga dagar.

Helt ärligt, så ska det bli lika spännande att få skriva som jag hoppas att det kommer vara för er att läsa!

Ha en fin dag!

Puss ❤

Likes

Comments