Så här ser de ut i nu läget, egentligen långt ifrån klar men har suttit där några gånger nu och de känns som de kan bli riktigt bra! Blomlådan köpte jag idag, den ska fyllas med lavendel, tror jag. Sen tycker ju jag att lite mer växter kan ju faktiskt få plats ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej kompisar det var inte igår! Mycket har hänt sen sist, jag har nytt morgonruffs, kortare och lite ljusare, med en liten lugg. Jag har en resa inbokade den 30/5 med min kompis Julia, nya brillor, en balkong som jag börjat pyssla med som jag för övrigt är skitnöjd med. Annars då, allt är som vanligt, haft typ värdens bästa dag med mamma, haha. Fredrik kom hem idag efter att varit borta några dagar, varma mackor till middag (bästa) nu blir de nog lite myspy innan läggdags. Imorgon träffar jag äntligen Yang igen. Sedan vill jag bara säga att jag bara älskar min fjäderpuff till lampa mer och mer för varje dag som går, tänk er att vakna till denna (se bild ovan) syn. Aah blir lugn i själen.

Likes

Comments

Glad påsk allihopa! Just nu i skrivandes stund sitter jag i bilen på väg till våran stuga som vi inte varit till säkert på 7 år :-) så spännande! Hemma har vi lite påskpynt iaf! Mer än såhär blir de inte, ska till mamma och pappa på lördag för middag och till freddans föräldrar på söndag :-) ha en fin långfredag mina vänner!

Likes

Comments

God morgon! Lördag och lite sovmorgon. Skönt! En oplanerad dag att möta det är så underbart skönt att ta de som de kommer. :-)

Likes

Comments

Nya glasögon och linser stod på schemat idag, Hade sååå svårt att välja brillor men till slut så vart de dessa till höger, tror dem blir riktigt coola när man är brun. Så skönt att man har börjat acceptera att man måste ha brillor, och känner att man kan lika gärna använda dem som en lite detalj till varje outfit. Det är kul med brillor! Även om ja nu faktiskt köpte engångslinser, då de kan vara skönt om man ska träna eller nå sånt. Immiga glasögon är det värsta! Haha!

Och så lite kvällsfika på det. Fröknäcke som farmor gjort åt mig! Godaste!!

Likes

Comments

Hej GLAD måndag på er! Min dag har bestått av plugg, snart kommer pappa så ska vi åka och besikta min bil... Men i lördags så var jag ut och käka med mina gamla klasskompisar, så kul!! Vi hade väldigt mycket att prata om kan man säga. Efter middagen drog dem andra ut och dansa men jag åkte hem då jag hade en plugg-dag med Julia i söndags. Den sluta dock i kina mat och en film hahah. Hoppas ni har haft en fin helg, det har jag iaf!! Puss

Likes

Comments

Hamburgare till middag, favorit helt klart enligt mig. Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och mumsar choklad.
På förmiddagen så röjde jag av lite lätt innan jag tog en lååång dusch, sedan kom freddan och hämta mig så åkte vi och handla lite mat. Efter de vart de en hel del plugg. OCH JAG ÄR FÖRKYLD IGEN. VAD ÄR FELET???? Alltså jag var aldrig sjuk förut, vad har hänt?? Jag är jämt förkyld eller något, blir så jävla trött på de, ge mig sol nu så jag kan få lite vitaminer!!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har de kommit! Såå glad! 

-Happy valentines på er!! Ha en fin dag och sprid massa kärlek!!

Likes

Comments

Börjar bli lite ordning i hallen, en stor spegel med en maffig guldram är väl det jag saknar. Efter många om och men fick vi ihop våran serveringsvagn, vi ska väl styla upp den lite mer men så här ser de ut just nu iaf.

Likes

Comments

Fördelen med att ha en kille som jobbar som säljare och får massa gratis kuponger, hahah! Älskar juice så detta är så kul när man kan köpa massa och provsmaka. Alla dessa var faktiskt supergoda. Den med blåbär var kanske min favorit. Nu har jag alldeles nyss duschat, innan de var jag och Freddan ute och gick i nästa 2 timmar, sen snabbstäda jag lägenheten och nu har jag landat i soffan. Såå skönt.

Likes

Comments