Brunch / världens bästa<3

Älskling hihi<3

Mina absoluta bästa tjejer i världen, tack för att ni är ni<3

Reser upp midsommarstången och sekunder efter stod alla upp för dans/ mamma och brorsan<3

Alla jenter med dem finaste kransarna, aldrig fått så mycket komplimanger, TACK SKYTTS BLOMMOR <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Två bilder från instaa, håkan hellström levererade som vanligt, dock inte bästa konsertupplevelsen jag varit på men det var inte håkans fel om man säger så. Det vart en lugnt helg efter fredagen, nu i veckan har vi bara myst på jobbet. Alltså förstår ni att ha denna miljö som arbetsmiljö. Hur kan man ens inte vilja ha det. Dröm. Skulle aldrig klara av att sitta inomhus i ett kontor eller nå liknande. I morgon har vi midsommarfirande, de blir dans, spelmän, glass och jordgubbar. Ja, ni hör ju, haha..

Likes

Comments

Igår kväll så hämta mamma och pappa upp mig för en snabbtur till valbo. Jag skulle bara följa med som sällskap då jag var ensam hemma, men det slutade såklart med två nya klänningar. Haha. Men någon av dem kommer det bli till midsommar det är jag säker på. Längtar faktiskt till midsommar! Ska bli så kul :-) nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska komma hem från sin golf.

Likes

Comments

Zaaaaante! En vecka i värmen satt såå bra. Nu är man tillbaka till verkligheten och nu jobbar jag alla dagar fram till augusti. Yippi

Likes

Comments

Så här ser de ut i nu läget, egentligen långt ifrån klar men har suttit där några gånger nu och de känns som de kan bli riktigt bra! Blomlådan köpte jag idag, den ska fyllas med lavendel, tror jag. Sen tycker ju jag att lite mer växter kan ju faktiskt få plats ;-)

Likes

Comments

Hej kompisar det var inte igår! Mycket har hänt sen sist, jag har nytt morgonruffs, kortare och lite ljusare, med en liten lugg. Jag har en resa inbokade den 30/5 med min kompis Julia, nya brillor, en balkong som jag börjat pyssla med som jag för övrigt är skitnöjd med. Annars då, allt är som vanligt, haft typ värdens bästa dag med mamma, haha. Fredrik kom hem idag efter att varit borta några dagar, varma mackor till middag (bästa) nu blir de nog lite myspy innan läggdags. Imorgon träffar jag äntligen Yang igen. Sedan vill jag bara säga att jag bara älskar min fjäderpuff till lampa mer och mer för varje dag som går, tänk er att vakna till denna (se bild ovan) syn. Aah blir lugn i själen.

Likes

Comments

Glad påsk allihopa! Just nu i skrivandes stund sitter jag i bilen på väg till våran stuga som vi inte varit till säkert på 7 år :-) så spännande! Hemma har vi lite påskpynt iaf! Mer än såhär blir de inte, ska till mamma och pappa på lördag för middag och till freddans föräldrar på söndag :-) ha en fin långfredag mina vänner!

Likes

Comments

God morgon! Lördag och lite sovmorgon. Skönt! En oplanerad dag att möta det är så underbart skönt att ta de som de kommer. :-)

Likes

Comments

Nya glasögon och linser stod på schemat idag, Hade sååå svårt att välja brillor men till slut så vart de dessa till höger, tror dem blir riktigt coola när man är brun. Så skönt att man har börjat acceptera att man måste ha brillor, och känner att man kan lika gärna använda dem som en lite detalj till varje outfit. Det är kul med brillor! Även om ja nu faktiskt köpte engångslinser, då de kan vara skönt om man ska träna eller nå sånt. Immiga glasögon är det värsta! Haha!

Och så lite kvällsfika på det. Fröknäcke som farmor gjort åt mig! Godaste!!

Likes

Comments

Hej GLAD måndag på er! Min dag har bestått av plugg, snart kommer pappa så ska vi åka och besikta min bil... Men i lördags så var jag ut och käka med mina gamla klasskompisar, så kul!! Vi hade väldigt mycket att prata om kan man säga. Efter middagen drog dem andra ut och dansa men jag åkte hem då jag hade en plugg-dag med Julia i söndags. Den sluta dock i kina mat och en film hahah. Hoppas ni har haft en fin helg, det har jag iaf!! Puss

Likes

Comments