Aldrig sett fram emot en helg som denna. Eller ja, det är sovmorgonen jag vill åt. Haha, att gå upp 04:10 är kämpigt om man säger så. I morgon ska vi även åka och träffa Malva!!! Våra kompisar i ljusne har fått en bebbo, kommer bli så mysigt!

Freddan kom hem med en sådan fin blombukett till mig, han är allt för bra säger jag bara. ❤

Likes

Comments

View tracker

Att sluta tidigt och kunna åka hem och bara sitta i soffan men kaffe och lite mellis. Haha, det är kvalitet. Snart tar jag bussen ner på stan, ska gå och strosa lite innan jag ska gå och få mina fransar gjorda av bästa Jullan!

Likes

Comments

View tracker

Alltså det här med att jag faktiskt fick ett Gucci skärp i julklapp av Fredriks föräldrar (!!!) Det kommer inte fören 15 feburari. Men den som väntar på något gott.......... Jag valde de smala skärpet, tror det kommer bli såå fint, och det är typ som på bilderna ovan som jag kommer att använda de, sjuuukt snyggt som på bilder nere till höger.

Likes

Comments

Sjukt glammig middag. 20 min i ugnen. Väldigt lämpligt enligt mig.

Likes

Comments

Att bara gå runt i pyjamas och gå mellan soffan och sängen, dricka kaffe och se massa serie. Det är lördag för mig.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon. En lite senare frukost framför en Johan Falk film. Jag är en sån som kan kolla på dessa filmer hundra gånger utan att tröttna. Älskar dem. Lördag alltså, inget planerat. I kväll ska Freddan göra en god middag med det är allt, kanske blir lite vin också. :-) Ha en fin dag!

Likes

Comments

Älskar kaktusar, haha. Just nu dem finaste växterna jag har. I morgon ska jag fixa lite här hemma och ge dem andra blommorna lite kärlek. Har varit dåligt med de sista veckorna.

Likes

Comments

I morgon är mitt sista prov. Ångesten börjar krypa fram om man säger så. Lite pluggodis fick följa med hem, och freddan kokar kaffe så jag håller mig vaken. Att helt plötsligt börja jobba 5.30 är tuffare än vad jag kunde tro.

Likes

Comments

Jag är såååå trött på att det är mörkt när man åker på morgonen och mörkt när man kommer hem. Måste få soool och lite vitaminer nu nu nu nuuuuu.. En gammal bild i brist på annat, de går inte att ta bra bilder när det är så mörkt ändååå. Haha bitter tjej over hereeee. Men ja, snart är det helg i alla fall. Haha... God natt hörs hej :-)

Likes

Comments

Morgonkoppen. Alltid lika god. Kom nyss hem från Skutskär, vi har käkat middag med hela familjen som var jättemysigt. Precis en söndag i min smak. Just nu ska sitter jag i ett mörkt sovrum medan freddan packar. Han åker iväg på Konferens i veckan. Sedan blir det lite filmmys i soffan. En vecka med plugg blir det för mig. Heja.

Likes

Comments